New in - kolovoz 2016. - a little make up obsessed

New in - kolovoz 2016.

Prošli mjesec je bio u znaku dobro planiranih kupovina i stvarno sam ponosna na sebe što sam ostala pri tome (a i dalje me drži ta disciplina). Mjesec je uglavnom bio u znaku dekorative, no kad imate priliku nabaviti kozmetiku u New Yorku, tj. po američkim cijenama, to se treba iskoristiti. 

Osim toga sam (uglavnom) kupovala samo proizvode koje sam trebala, tako da šteta nije bila velika, no svaki proizvod iz ovog new in-a je biran s pažnjom.


Već nekoliko puta sam spomenula Biobaza Bee Balm Grapfruit&Olive kao najbolji drogerijski balzam za usne u sticku, tako da ne čudi da sam ga opet kupila.

The Body Shop Moringa maslac za tijelo je za mene možda i najdraži The Body Shop proizvod, a Moringa linija mi je svakako najdraža. Pisala sam o njemu u ovom postu, pa se neću ponavljati, samo ću reći da je divno imati ga u kupaonici. 


L'Oreal Total Repair linija* je linija koja mi je preporučena na http://www.mojelseve.hr stranici kao idealna njega za moju kosu. Tek sam počela koristiti ju, tako da još nemam nekih dojmova. 


Le Petit Marseillais Nutrition Intense je jedan od moja dva najdraža gela za tuširanje, tako da sam u nekoj drogeriji (mislim dm-u?) iskoristila 1+1 ponudu, nek' se nađe u rezervi.


U dm-u sam iskoristila i 1+1akciju i kupila 2 Rexona Maximum Protection dezodoransa. Clean Scent sam imala već nekoliko puta, a Everyday Fresh verziju sam prvi put uzela i jednako mi je dobra. Pošto je riječ o jakom dezodoransu, ne koristim ga na svakodnevnoj bazi, nego samo kada je riječ o nekoj stresnijoj situaciji ili kada znam da me neće biti doma doslovno od jutra do sutra i svoj posao odrađuje savršeno. 


Kao što sam u startu napisala, ovaj mjesec je bio u znaku make up-a. Tako se među mojim novitetima našla Chanel Inimitable maskara, Kat Von D Lovesick, Kat Von D Mother, Anastasia Beverly Hills Dusty Rose, Anastasia Beverly Hills Madison, Anastasia Beverly Hills Glow Kit u nijansi That Glow. Na slici možete vidjeti i testere ruževa iz Sephore (nisu ni u Sephori više darežljivi testerima kako su nekad bili). 



I zadnje je ulov s eBay-a. Iako sam se, kad su tek lansirane na tržište, smijala ovim "četkama" za puder, ipak nakon puno pohvala nisam odoljela i kupila sam jednu za probu. Nisam ju još testirala jer trenutno koristim puder koji mi je najljepši nanesen prstima, tako da vam ne mogu reći moje dojmove, no svakako ćete ih moći pročitati :)

I zadnje su izuzetno hvaljeni Shiseido Blotting Papers. Moram priznati da nisam još do kraja formirala mišljenje o njima, tako da ću pričekati još koji tjedan prije konačnih dojmova. 



I to je to od mojih prošlomjesečnih noviteta. Kako vam se sviđaju? Što vas posebno zanima da požurim s recenzijom?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

15 komentari:

  1. I meni napokon stižu kat i Abh ruževi..jedva ih čekam isprobati...
    Može jedan swach na usnama nijanse Mother,pliz...inače odlični noviteti..

    OdgovoriIzbriši
  2. Ovu sjajevi i karmini izgledaju bas lepo, nadam se da ce biti dodatne recenzije o njima. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. moringa maslac je <3
    cekam recenziju abh glow kit. highlighteri su mi nova opsesija :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. moina maslac je čista ljubav <3
      a opsesiju highlighterima podržavam :D

      Izbriši
  4. Le Petit Marseillais Nutrition Intense su i moji favoriti. odlični gelovi za tuširanje <3

    OdgovoriIzbriši
  5. ABH i Kat Von D!!!*.* Doći ću te pokrast :P

    OdgovoriIzbriši
  6. Ja bi link na ovu četku za puder :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Evo linka:
      http://www.ebay.com/itm/162059172047?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=461024327524&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

      Izbriši
  7. I više nego odličan new in, najvise mi se svida ABH Glow kit!

    OdgovoriIzbriši