Olival Čarobno mlijeko za tijelo - a little make up obsessed

Olival Čarobno mlijeko za tijelo

Jedna od novogodišnjih odluka mi je bila posvetiti više pažnje njezi tijela, tako da mi je Olival Čarobno mlijeko za tijelo* postalo skoro pa svakodnevni prijatelj u njezi kože tijela. 

Olival je prošle godine lansirao Čarobna ulja (koja nisam isprobala), a ovo je novi dodatak Čarobnoj liniji.



Olival Čarobno mlijeko dolazi u elegantnoj, bijeloj plastičnoj  ambalaži, sa zlatnim poklopcem i meni osobno izgleda najluksuznije od svih proizvoda dostupnih u drogerijama. Zapremnina ambalaže je 200 ml, a cijena proizvoda je 49,90 kn.



Moja koža tijela je suha i uvijek žudi za dodatnom njegom, no ja sam uglavnom lijena za stalno mazanje i najčešće se motiviram mirisom mazalice, a tako je i u ovom slučaju. Miris je jako sličan mirisu Nuxe Čudesnog ulja (a navodno i Olivalovih Čarobnih ulja), a osim toga, ovo mlijeko krasi i divna, lagana tekstura. Osim što je lagana je i brzoupijajuća što je isto važno ukoliko kao ja ne volite dugo čekati na upijanje proizvoda (no budimo realni, tko to uopće voli?).


Iz Olivala kažu da je mlijeko namijenjeno svakom tipu kože i rekla bih da je uistinu tako. Zbog lagane teksture sam se na prvu brinula da mi neće biti dovoljno hranjivo i da neću imati previše koristi od silnog mazanja, no djelovanje sastava na moju kožu me uvjerilo u suprotno. Mlijeko sadrži šest vrsta prirodnih ulja:  lješnjaka, badema, jojobe, ruže, makadamije i argana.

Bademovo ulje hrani kožu, lješnjakovo ulje ju tonizira i blago učvršćuje, ulje makadamije poznato je po svojim anti-age učincima i sadrži E vitamin, baš kao i arganovo ulje dok jojobino ulje čini kožu mekom i glatkom.


Koliko mi se mlijeko svidjelo dovoljno govori to što cijedim zadnje kapi iz bočice što je velik uspjeh za mene ljenivicu (kad je mazanje u pitanju).

Najviše me oduševila ta lagana tekstura koja se brzo upijala, a opet je ostavljala kožu nahranjenom. Istina, trebalo je par mazanja da bih vidjela puni efekt, no to nije čudno s obzirom da sam u proteklom periodu bila jako zanemarila njegu kože tijela, pa je i trebalo nekoliko dana da se riješi dehidriranost kože.  Nakon toga je koža bila divno nahranjena i nestao je onaj osjećaj pretijesne kože koji je karakterističan za suhu, dehidriranu kožu.

Lagana tekstura koja se brzo upija, predivan miris i hranjivost (unatoč početnoj skepsi) su me očarali i izuzetno mi je drago da imamo tako dobar proizvod hrvatske proizvodnje. 

Jeste li probale ovo mlijeko? Koji su vaši dojmovi? Koja je vaša omiljena mazalica?

*PR uzorci (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

3 komentari:

  1. Nisam probala, iako sam čak razmišljala da uzmem set sa olivalovim uljem i mlijekom, ali sam na kraju odustala. No nakon ove recenzije, mlijeko definitivno ide na wish listu. Evo pinam tvoju sliku :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja ovo mlijeko moram da probam. Svi ga preporucuju i recenziraju u posljednje vrijeme :D
    Novi post na http://beautyrebel09.blogspot.ba/2016/02/sta-je-u-mojoj-makeup-torbici.html

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja sam baš kao i ti, lijena za mackati, a isto sam donjela odluku da ću više poraditi na tom polju. Trenutno koristim Niveino mlijeko za tijelo, koje je također odlično, ali mu treba dosta da se upije...Isprobat ću i ovo jer baš zvuči čarobno. :)

    OdgovoriIzbriši