New in - special edition (dm-drogerie markt i prirodna kozmetika) - a little make up obsessed

New in - special edition (dm-drogerie markt i prirodna kozmetika)

DM već tradiocionalno ima akciju sa zdravom hranom i prirodnom kozmetikom, a kao i prošli put (klik na post), i ove godine sam tim povodom od njih dobila fenomenalan poklon paket koji ću vam predstaviti u specijalom izdanju new in posta. 

Tijekom veljače je aktualna akcija gdje prilikom zamjene 50 bodova s kartice Svijet prednosti dobivate 20% popusta na hranu, prirodnu kozmetiku, te označene prirodne proizvode za higijenu i kućanstvo, te eko proizvode za bebe.

Primjetila sam da sve više naginjem prirodnoj kozmetici (odnosno sve više ju koristim i sve više me zanima), tako da se radujem isprobavanju ovih divnih proizvoda. Ono što me još više raduje jest to da su skoro sve hrvatski proizvodi i jako mi je drago da se hrvatska kozmetika razvija i to da se razvija u pravom smjeru i da imamo kvalitetne hrvatske proizvode koji mogu ići uz bok s bilo kojim stranim brandom.


Od Adria Spa je došlo Suho ulje sa smiljem, Bio balm Frutini balzam za usne i Adria Spa maslac za tijelo limun & smilje. Jasno je da je smilje u zadnje vrijeme jako popularno u kozmetici (s razlogom).


Tu su se našli i Ulola proizvodi: Čempres, cimet i eukaliptus balzam za tijelo (za borbu s celulitom), Bademovo ulje, med i cedar maslac za tijelo u mini pakiranju, te Prirodan sapun od gline i čajevca, te nekoliko testerčića.


Došlo mi je i nešto što već jako dugo mjerkam - Hippy Garden kozmetika, točnije Nude mlijeko za tijelo i Nude gel za tuširanje.


Stigli su i Biobaza proizvodi - Hydradiance Lift It! uljni serum i Hydradiance Clean It All! gel za umivanje lica, zatim Bee Balm balzam za usne i CinaFresh pasta za zube.


U paketu su se našli i Nikel proizvodi: Bršljan ulje za tijelo, a za lice su stigli hvaljeno Ulje noćurka i Hidratantna krema s ružom.


Sa S.Fresh kozmetikom se tek odnedavno upoznajem, tako da me posebno veseli isprobavanje još proizvoda: 24/7 krema - shea, kokos i aloe vera, Sunshine care Aloe After Beach i Pure&Cool deo-krema.


Himalaya Herbal proizvodi su također u ponudi dm-a, te na ovoj akciji, a meni su stigli: Blemidor krema, Clarina gel za umivanje lica, Clarina Anti-acne Cream, Himalaya pjena za lice s neem-om i jedna od meni najdražih pasti za zube - Himalaya herbal Mint Fresh.


Olival i ja se volimo javno, tako da sam se i ovom dijelu paketa jako razveselila (ma lažem, sve mi se sviđa :D) - došli su Tonik za lice s uljem smilja (izvrstan!), Hranjiva maska za lice s uljem smilja (isto jako dobra), Zlatno ulje smilja (recenzija) i Čarobno suho ulje.


Moram priznati da nemam naviku korištenja krutih sapuna, no uvijek volim imati poneki za rezervu doma u slučaju da se dogodi da mi nestane tekućeg sapuna. Upravo tako sam isprobala Herbalux sapune dobivene u prošloj pošiljci i svidjeli su mi se, a sada su došli novi mirisi - Maslina, Lavanda i Ružmarin. Mirišu božanstveno ♥


Jako se veselim isprobavanju Happy Hemp proizvoda jer sam o njima čula/čitala samo dobre stvari. Stigli su mi Dnevna krema (Hydrating), Noćna Krema (Anti-aging), Maslac za tijelo i Relaxing gel za tuširanje.


Dobila sam i hvaljeno Bio-Oil ulje koje je namijenjeno svemu, od ožiljaka, strija, njege... Vidjet ćemo hoće li raditi išta od tog što obećava :)


I to je to :)
Što vi kažete na ovaj paket? ja sam ostala oduševljena ♥
Koji proizvodi vas najviše zanimaju tj. o čemu biste najprije htjele čitati?

P.S. Nešto od ovog sam namijenila i vama, pa pratite blog ovih dana ;)

*svi proizvodi u postu su PR uzorak

CONVERSATION

5 komentari:

  1. Odlican post, pakovanja su mnogo lijepa :)
    http://beautyrebel09.blogspot.ba/2016/02/noviteti-2.html

    OdgovoriIzbriši
  2. Prekrasan paket :) Mene prvo zanima Happy Hemp i Biobaza al ne bi se bunila protiv recenzije bilo cega jer sve izgleda odlicno :)

    OdgovoriIzbriši
  3. I ja sam oduševljena tvojim paketom :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Predivno zinula sam i ne mogu da zatvorim usta hahaha , uživaj ovo je savršenstvo <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Divno <3 Kako nisam još probala Hippy Garden proizvode oni me najviše zanimaju :)

    OdgovoriIzbriši