Favoriti mjeseca - listopad 2015. - a little make up obsessed

Favoriti mjeseca - listopad 2015.

Početak mjeseca znači i post s prošlomjesečnim favoritima :)
Prošlog mjeseca sam bila dosadna i po pitanju šminkanja i po pitanju odabira proizvoda koje sam koristila. Zalijepila bih se za nešto i ne bih puštala duže vrijeme. To je razlog zašto je tako malo proizvoda ovog mjeseca u ovom postu :)


Jako sam voljela Yves Rocher Jardins du Monde s cvijetom magnolije. Volim tuširalice iz ove linije, kremaste su, divnih mirisa i ne isušuju me ♥

Ponovno sam se zaljubila i u Naomi Campbell miris. Nedavno sam s prijateljicom pričala o tome kako mi je to bio njen najbolji parfem i sjećale smo se vremena dok smo se doslovno kupale u njemu i malo nakon toga sam ga dobila od nje na poklon ♥ Vrati me u tinejdžerske dane, a i dalje mi miris odgovara.


Što se tiče dekorative, tu se našlo nešto više proizvoda. Catrice Ultimate Stay ruž u nijansi Floral Coral je bio najčešće u upotrebi. Izuzetno ugodan na usnama, a boja super nosiva. Swatch možete vidjeti ovdje.

Maybelline Color Tattoo Creamy Mats u nijansi Creme De Rose mi je bilo to go sjenilo. Boja kojom savršeno neutraliziram kapke i koja mi traje na kapcima cijeli dan, bez baze i bez nakupljanja u pregibu kapka. Idealno za dane kad mi se ne da trošiti previše vremena za šminkanje (čitaj: za dane kada radije ostanem malo duže u krevetu).

The Balm Sexy Mama* je neki dan recenzirana u ovom postu (klik za recenziju). Puder koji dobro matira i jako lijepog finisha. Nastavit ću ga i dalje koristiti svakodnevno :)

I zadnji proizvod je predivno rumenilo - Max Factor Lavish Mauve. I o njemu sam nedavno pisala u ovom postu (klik za recenziju). Prljavo roza boja koja mi je idealno pristajala uz  baš svaki look koji sam nosila prošlog mjeseca. Ovo rumenilo me oduševilo i bojom i teksturom i trajnošću, tako da mi se već sad čini da će se naći u jesensko-zimskim favoritima :)

Koje ste vi proizvode voljele prošli mjesec? Jeste li isprobale koji od mojih favorita? Koji su vaši dojmovi?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

10 komentari:

  1. Magnolija-njihova najbolja tuširalica, i ja ju obožavam :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Maybelline sjenilo lovim vec dosta dugo, gdje god dodem rasprodano je :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ćeš ga što prije uloviti, izvrsno je ♥

      Izbriši
  3. dobila sam maybellinčad za rođendan, hahahah hvala na pomoći <3
    max factor rumenilo kupljeno na tvoju preporuku i mora valjati odmah, a privlače me i ostale nijanse, tješim se da mi neće dugo stajati, nemaju ni dva grama :D.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha nema na čemu, mislim da sam sve to bila racionalno izložila :D
      I hvala ti na povjerenju ♥
      I mene privlači još nijansi i to što kažeš, mala su, pa će se (valjda) potrošiti :D

      Izbriši
  4. Creme De Rose sjenilo imam i jako sam zadovoljna s ovom nijansom koja je idealna za dnevni look :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Ovaj Naomi parfem je zbilja predivan, mama ga je valjda prije 15 godina imala i dalje volim taj miris :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Konstantno kupujem Yvesove tuširalice i jako sam se razveselila kad sam ih vidjela i u tvom odabiru jer si mi jedna od najdražih blogerica. Sviđaju mi se favoriti, najviše Yves Rocher i theBalm. :)

    OdgovoriIzbriši