Easy Like Sunday Morning #04 - a little make up obsessed

Easy Like Sunday Morning #04

Prošle nedjelje nije bilo ovakvog posta jer sam se posvetila čisti kozmetike, nešto sam stavila sa strane za moje cure, a nešto je završilo na blogsale-u (možete vidjeti što je ostalo), a i ostatak tjedna sam provela odvajajući još neke stvari i preslagujući kozmetiku i to mi je u biti obilježilo moj beauty tjedan i slobodne trenutke koje sam koristila za to. 

Realno, bilo bi još toga za maknuti, no bio bi preveliki šok da sam se odvojila od još više stvari, pa će to možda nekad kasnije doći na red, za sada sam zadovoljna i ovakvim stanjem, u svakom slučaju je bolje nego što je bilo prije tjedan dana kad sam napravila make up inventuru (posto o tome možete vidjeti ovdje). 


Danas se planiram odmarati i puniti baterije za tjedan koji je preda mnom. Jedine stvari koje me vesele u jesen su čajevi i mirisne svijeće odnosno voskovi. Uskoro se otvara Yankee Candle trgovina u CC1 West što me veseli jer će svakako biti veći izbor nego u Mulleru, a i moći ću pomirisati svijeće što kad naručujem online (kao sada) ipak ne mogu (tako da možda kupim i nešto drugo osim meni omiljenog Pink Sands mirisa (ok, i još par varijanti poput Fresh Cotton i Fresh Cut Roses). 

Osim toga, odlučila sam napraviti i wish listu što se tiče kozmetike i držati se toga, a ne kupovati bez reda i pravila kao do sada. Osim par dekorativnih stvarčica (koje se ipak jš trudim srezati/racionalizirati), na listi su i neki proizvodi koje sam već imala, a tražim i novu okoloočnu kremu. Imate li vi kakve preporuke?

Danas ću isprobati i Starskin Brightening masku koje su odnedavno dostupne u Douglasu, pa da vidimo hoće li dati sjaja mojoj koži :)


Kao što znate, listopad je ružičasti mjesec odnosno mjesec borbe protiv raka dojke koji je najčešći maligni karcinom kod žena i ukoliko je otkriven u najranijem stadiju je uspješnost liječenja najveća, a preživljavanje iznosi 97%. 
Ovim putem vas želim podsjetiti na to da redovito obavljate samopregled, no isto tako da idete na redovite liječničke kontrole baš zbog ove gore navedene ohrabrujuće brojke. 

Kao beauty blogerica kako ga mogu bolje obilježiti nego slikom s ružičastim proizvodima? :)


Planiram danas uživati u odmoru, a i vama želim divan dan ♥

Koji su vaši planovi za danas? Volite li mirisne svijeće i voskove? Imate li koju preporuku - i za mirisne svijeće i voskove, ali i za dobru okoloočnu kremicu?

CONVERSATION

5 komentari:

  1. Volim mirisne svijeće, baš si planiram kupiti koju u Mulleru.

    OdgovoriIzbriši
  2. Joj kad vidim ove KIKO paletice tako mi je žao što ih nisam uzela :/ Na webu ih više nema i rekli su da ih više neće ni biti, ne kužim zašto :/

    OdgovoriIzbriši
  3. Ova ružičasta slikica je baš raj za oči :D Lista za kupnju je super ideja, I ja se odnedavno kontroliram na taj način. Prošla sam detaljno čišćenje stare šminke koja je bila kupljena, neiskorištena i stara (uzalud bačen novac) tako da sada planiram što ću kupiti.

    OdgovoriIzbriši
  4. Fotografija s ružičastim proizvodima je diiiiivna <3

    OdgovoriIzbriši