Essence All About Greys paleta sjenila - a little make up obsessed

Essence All About Greys paleta sjenila

Essence je opet lansirao u jesensko-zimskoj napoduni proizvoda razne divote, a jedan od proizvoda za koji svi pokazuju puno zanimanja je Essence All About Greys paleta sjenila.*

Osim All About Greys palete, tu su još četiri nove palete iz All About... linije, a možete ih vidjeti na službenoj Essence stranici. Zadnjih godina su svi poludjeli za nude paletama (ima ih i u ovoj liniji), no drago mi je da su se potrudili napraviti i malo drugačije palete od onih koje su postale standardne.


Paleta dolazi u jednostavnoj ambalaži od prozirne plastike, u količini od 9.5 grama i po cijeni od 34.90 kn

Sadrži 8 nijansi, od čega su prva i četvrta nijansa (bijela i crna) mat, dok su četiri nijanse shimmeraste, a dvije s glitterom.


Pigmentacija nije loša ni bez baze (slika ispod), međutim s bazom sjenila dolaze do svog punog sjaja (doslovno). 

Što se tiče trajnosti na kapcima, moram reći da sam ju koristila samo s bazom (kao i sva sjenila) i bez problema su izdržala radni dan. Kad smo kod radnog dana, moram priznati da meni ova paleta zbog svojih svjetlucavih nijansi i nije najbolji izbor za radni dan jer ćete izgledati kao da imate dijamante na kapcima. Da, tako to izgleda i mislim da će ovo biti izvrsna paleta za noćne izlaske, dok za posao/školu i fax možda i neće biti najbolji izbor zbog silnog sjaja, ali dobro, to ovisi i o tome kakav imidž "furate", nekima možda to i nije previše za normalni dnevni izlazak :)

sjenila bez baze

Moji favoriti su definitivno zadnja, mat crna nijansa, te crna nijansa s glitterom koja će biti izvrsna za vanjski kut oka za noćne izlaske, no sve nijanse su mi se pokazale dobrima.

Prilikom nanošenja nisam primjetila da se nešto truse i sve u svemu, jako sam zadovoljna ovom paletom i mislim da s njom nećete nikako pogriješiti ako ste u potrazi za ovakvim bojama, stvarno se za smiješnu cijenu dobije dobar proizvod.

 
sjenila s bazom

Kako se vama sviđa ova paleta? Jeste li ju možda isprobale?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

13 komentari:

  1. Pardon, htedoh reci bas pigmentovana, ali je i mat. ;D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha shvatila bih komentar :D
      Je, baš je pigmentirana, super je :D

      Izbriši
  2. Imam ovu paletu u drugoj nijansi boja i zadovoljna sam kvalitetom

    OdgovoriIzbriši
  3. Paleta je prelepa, moram da je kupim odmah sad. :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Wow za pigmentaciju senki, baš sam pozitivno iznenađena! :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Ova paleta izgleda super i boje su odlične. Ja više volim mat sjenila tako da je ova paleta malo previše šljokičasta za mene. Ali izgleda super i cijena je super tako da ću ju morati isprobati. Odlične su ti slike, super post :)

    Valentina from fashionwithvalentina.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  6. Iz swatcheva izgleda odlično :) Mislim da ću i ja skočiti u drogeriju po ovu :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Imam tu paletu u nude nijansama te se nadam da će i ona biti tako dobro pigmentarna kao ova tvoja :D Crna nijansa s gliterom je baš posebna i idealna je za večernji make up :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Osobno nisam neki fan ovih sivkastih nijansi, ali moram priznati da lijepo izgledaju, a Essencu svaka pohvala na pigmentaciji. :)

    OdgovoriIzbriši
  9. meni je ova paletica baš pogođena, volim ovakve boje :D

    OdgovoriIzbriši
  10. Wow... U pakiranju su mi tak', ali swatchevi- RESPECT!

    OdgovoriIzbriši
  11. Lijepa je, škicala sam je još kad je izašla, ali ipak sam se pecnula po prstima jer imam dosta ovakvih nijansi pa sam se na kraju okušala u Roses paleti koja je isto lijepo pigmentirana kao i ova. Bravo za Essence :)

    OdgovoriIzbriši