New in 2015. - vol. 04 - a little make up obsessed

New in 2015. - vol. 04

Ovog puta sam vam pripremila nešto skromniji new in post nego inače iz razloga što sam odlučila stati na loptu što se tiče kupovine kozmetike, a prebacila sam se na neke druge, nekozmetičke kupovine.

Iz tog razloga su skoro svi proizvodi u ovom postu (divni) PR uzorci, dok sam ja sama kupila samo neke osnovne potrepštine.

Najbolje da ne duljim, već krenem s novitetima :)


Vichy tim mi je poslao nekoliko proizvoda: Vichy Purete Thermale gel za čišćenje lica* za kojeg već sad mogu reći da mi je izvrstan jer efektno čisti lice, a nimalo ne isušuje, zatim novitet - Vichy Ideal Soleil Bronze kremu sa SPF* koju tek trebam isprobati i Vichy Dercos šampon protiv prhuti.* Inače, obožavam i kunem se u Vichy Dercos zeleni šampon za osjetljivo vlasište (klik za recenziju), pa se veselim i isprobavanju ovog jer sam isto pročitala puno pohvala za njega. 


La Roche-Posay također ima novitete: La Roche-Posay Toleriane Ultra krema za područje oko očiju* i La Roche-Posay Anthelios XL Comfort krema sa SPF 50+*. Toleriane liniju inače obožavam, a sastav ove kremice isto obećava, tako da se veselim isprobavanju.


Dr. Hauschka tim Hrvatska je za nas blogerice organizirao lijepo i edukativno druženje na kojem je predstavljem Dr. Hauschka noćni serum* s jabukom. Dr. Hauschka inače inzistira na nemasnoj noćnoj njezi koja bi trebala detoksificirati kožu, a kako sam se i sama s Caudalie Overnight Detox uljem (recenzija) uvjerila koliko je bitna detoksifikacija, svakako me zanima i kakav će mi biti ovaj proizvod. 


Od Biersdorfa je stigao Eucerin Volume Filler koncentrat* i Hasaplast sprej protiv insekata.* Eucerin će ići mojoj mami jer mislim da mi takav proizvod još nije potreban, a sprejevi poput ovog će svakako dobro doći. 


Nisam odoljela i morala sam kupiti novitet na našem tržišu - Le Petit Marseillais gel za tuširanje s malinom i božurom* i naprosto ga obožavam ♥ Našao se i u prošlomjesečnim favoritima i dovoljno vam govori koliko mi je divan kad sam uz njega zanemarila sve ostale gelove u kupaonici (a bome ih ima kod mene). 

Essence lak za nokte u nijansi Glastonberry (Love & Sound LE) se također našao u favoritima, a uzela sam ga jer je riječ o sand laku (dakle full brzo se suši) i uz to je riječ o izvrsnoj nosivoj boji.

Lactacyd gel za intimno pranje je proizvod koji je klasik u mojoj kupaonici. Srećom nemam nikakvih problema, pa samim time ni posebnih potreba, jedino mi je bitno da je pH što niži i taj kriterij ovaj proizvod zadovoljava.


U trenutku ludila tu su se našli i Biobaza Harmony ulje za kosu (za vlasište i vrhove) i Biobaza Harmony šampon s jojobom. Ulje me zainteresiralo jer je namijenjeno osjetljivom vlasištu, no na kraju još nisam probala ni jedan ni drugi proizvod, tako da vam ne mogu ništa ni reći o njima. 


Formasana je organizirala event na kojem su nam predstavili Laino proizvode. Laino je već dugo prisutan u Muller drogerijama, a od sada će ići u distribuciju i po ljekarnama, pa će ipak biti dostupniji širem krugu žena. 

Dobila sam Laino Autentično ulje* koje mi je tako divno da ga možete očekivati u idućim favoritima mjeseca, zatim tu se našla i Laino CC krema sa SPF 30*, Laino maska s rozom glinom*, Laino sapun sa zelenim čajem i mentom* te Laino piling s karite maslacem.*

Cijene proizvoda su i više nego korektne za taj tip kozmetike (ulje 169 kn, piling 55 kn, CC krema 158 kn), tako da vjerujem da će Laino naći dosta svojih poklonica. 


Catrice je organizirao event koji je sve blogerice koje su mu prisustvovale oduševio. Od predstavljanja nove, proljetno-ljetne kolekcije, do hrane i stalka na kojem smo mogle "šopingirati", sve je bilo izvrsno.

Osim noviteta koje nam je u startu u vrećici pripremio Catrice tim, mogle smo sa stalka odabrati proizvode koji su nas interesirali, što smo, naravno, s oduševljenjem prihvatile.

Neću pisati popis svih proizvoda jer ih, kao što vidite, ima dosta, no vi vičite što vas najviše zanima :)


Osim noviteta, uzela sam i par hvaljenih Catrice klasika koje nisam isprobala, pa ćete u narednom razdoblju puno čitati o Catrice proizvodima na blogu :) 


Kako vam se sviđaju moji noviteti? O čemu želite da što prije pišem*

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

9 komentari:

  1. Preljepi noviteti... ja opet balim za Catrice bazom za sjene, jer nigdje ne mogu daje nadjem... a sve je cure hvale na sav glas! :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Jaooo šta tu svega ima, jedva čekam recenzije pa da pokupim nešto ako je dobro. Btw, baš sam dns naručila Konjac spužvu jer si je hvalila pa jedva čekam isprobati :)

    OdgovoriIzbriši
  3. gdje tacno kupujes catrice proizvode?? pozz

    OdgovoriIzbriši
  4. Skromniji new in? ;) Sve mi je odlično! Veliki LIKE i veselim se novim postovima :)

    OdgovoriIzbriši
  5. :O krasnooo, odličan new in..zanimaju me stvarčice od biobaze, ako ih uspiješ u neki post umetnuti, dat vud bi grejt :DD

    OdgovoriIzbriši
  6. Odlični proizvodi! Počmi sa recenzijom Catrice proizvoda ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. ovu rose paletu imam i ja i divne su joj boje, samo još ju nisam isprobala, žao mi ju načimat hahaha ali definitivno pada neki look kad ju krenem "mackat" po sebi :D baza im je baš super

    OdgovoriIzbriši
  8. Super noviteti :D Mene zanima Biobazino ulje za kosu :)

    OdgovoriIzbriši
  9. New in je odličan i imamo neke zajedničke novitete :)
    Ovi catrice lip smoother deluju privlačno :)

    OdgovoriIzbriši