Laino Peeling za tijelo s karite maslacem - a little make up obsessed

Laino Peeling za tijelo s karite maslacem

Prije nekoliko tjedana su drage djevojke iz Formasane, uvoznika Laino kozmetike, organizirale Laino event gdje su nam predstavile ovaj brand prirodne kozmetike.

Laino je već nekoliko godina dostupan kod nas, no do sada se prodavao samo u Muller drogerijama, a sada će biti ulistan i u ljekarne, tako da će biti puno dostupniji mnogima koji možda i nemaju Muller u svom gradu.

Laino je brand prirodne kozmetike čija je filozofija između ostalog i jednostavnost, naime proizvodi su razvijani bez pretjeranih ukrasa, uz jednostavne sastojke i pakiranja koja jamče cijene dostupne svakoj ženi. I to nije samo floskula nego je uistinu tako, najskuplji proizvod iz Laino asortimana (Osvježavajući miris u količini od 100 ml) košta 179 kn, a sve ostalo je jeftinije od toga.

Nakon ovog malo dužeg uvoda, red je da konačno počnem pisati i o temi ovog posta, a to je Laino Peeling za tijelo s karite maslacem.*


Laino Peeling za tijelo s karite maslacem je namijenjen suhoj i osjetljivoj koži, a moja koža je upravo takva. Prilikom odabira proizvoda, tražila sam njihov piling koji najbolje "riba", pa su mi cure predložile taj, pa čisto da znate da je to najjači peeling iz njihovog asortimana.

Shea (karite) maslac je često korišten za njegu suhe kože zbog svojih hranjivih svojstava, a to su odlučili iskoristiti i ljudi iz Laboratorija Gilbert koji proizvode Laino proizvode. 


Osim karite maslaca, ovaj peeling sadrži i čestice školjaka za koje sam se bojala da će možda biti pregrube za "ribanje" tijela, međutim strah je bio neopravdan. Peeling je nježan, nema osjećaja grebanja, a učinkovito odstranjuje mrtve stranice kože.

Inače preferiram uljne pilinge koji ostavljaju uljni sloj na koži, i ovaj kremasti peeling mi se jako svidio. Iako ne ostavlja takav trag na koži, koža ostaje nahranjena (što je za moju suhu kožu rijetkost) i mekana. Ako ste ljenčina poput mene, koja ima suhu kožu, ali je lijena mazati se, ta informacija će vam puno značiti :)


Sam piling dolazi u jednostavnoj tubici, u količini od 150 ml i po cijeni od 55 kn, a veliki plus mu je i to da se sporo troši. 

Blagog je mirisa koji se ne zadržava dugo na tijelu. 

Sastav:

AQUA (WATER), GLYCERIN, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETEARYL ALCOHOL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) NUT SHELL POWDER, CETEARYL GLUCOSIDE, POLYETHYLENE, PARFUM (FRAGRANCE), CAPRYLYL GLYCOL, SYNTHETIC WAX, SODIUM POLYACRYLATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TOCOPHEROL, LACTIC ACID.


Sve u svemu, ukoliko tražite peeling koji dobro riba, a istovremeno i hrani kožu, obratite pažnju na ovaj piling, mogao bi vam se svidjeti :)

Jeste li probale ovaj peeling? Koji je vaš omiljeni peeling?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

16 komentari:

  1. nisam probala, ali trenutno sam u fazi peelinga i mislim da ću se dokopat jednog ovog, baš kakvog ti imaš :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Dok za lice volim blage pilinge, tjelo volim dobro izribati.
    Djeluje zanimljivo, sigurno ću ga isprobati. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja se trudim ne pretjerati s pilinzima za lice, a za tijelo svakako volim jače ribanje :)

      Izbriši
  3. Baš zanimljiv proizvod! Veliki sam ljubitelj karite maslaca u bilo kom kozmetičkom proizvodu, obožavam efekat koji ima na moju kožu tela koja uvek vapi za negom i hidratacijom :). Zvuči i izgleda baš zanimljivo, nadama se da će biti dostupno i kod nas za kupovinu :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja se nadam da će doći i kod vas, stvarno je dobar proizvod, a karite je zakon ♥

      Izbriši
  4. Ja isto volim uljne pilinge sa kripnijim česticama. Ovaj piling ide na moju wish listu

    OdgovoriIzbriši
  5. Dosta jednostavan, rekla bih čist sastav. Dopada mi se.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, ono što sam gledala od Laino ima dobar sastav, a i cijene su prihvatljive :)

      Izbriši
  6. Čini se dobar. Meni su isto dragi uljni pilinzi.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ovo mi baš treba :) nadam se da će se opat pojavit kod nas u Mulleru Laino kozmetika :(

    OdgovoriIzbriši
  8. Ovo mi baš treba :) baš mi je žao što kod nas u Mulleru više ne drže Lino kozmetiku :(

    OdgovoriIzbriši