Trenutni drogerijski favoriti - dekorativa - a little make up obsessed

Trenutni drogerijski favoriti - dekorativa

Nakon što sam u prošlom postu podijelila s vama moje trenutne drogerijske preparativne favorite, došao je red i na one dekorativne. Ono što me oduševljava jest to da su se drogerijski brandovi s kvalitetom mnogih proizvoda približili high end brandovima i da se stvarno nađe izvrsnih drogerijskih proizvoda za (relativno) male novce.


Kad su ruževi u pitanju, L'Oreal Pure Reds* kolekcija se definitivno približila high end ruževima svojom kvalitetom. Moji trenutni favoriti su Freida i Julianne, a obje nijanse krasi divna pigmentiranost i osjećaj ugode na usnama unatoč mat finišu. Swatcheve možete pogledati u ovom postu.

 U zadnje vrijeme često posežem za Catrice Floral Coral ružem (recenzija), a tu je i ruž koji me svaki put iznova oduševi Max Factor Colour Elixir u nijansi Bewitching Coral (recenzija). Oba su trajna, krase ih divne boje i osjećaj ugode na usnama. Nijedan od spomenutih ruževa ne isušuje.

Osim ruževa, tu su se našle i Essence olovke o kojima u zadnje vrijeme bruji blogosfera. Essence lipliner u nijansi Honey Berry i Essence Longlasting Lipliner u nijansi Sweetheart su moj odabir. Honey Berry ću vjerojatno manje nositi s dolaskom sunčanijih dana, dok će Sweetheart sigurno biti često nošena ovog proljeća. Krase ih izvrsna pigmentiranost i mazivost, trajnost i niska cijena (koštaju svega 10-ak kuna).


Kao što možete vidjeti, trenutno sam luda za tuševima za oči čim su čak tri komada našla svoje mjesto među mojim favoritima. 

Maybelline Master Precise* je tuš u olovci, izuzetno tankog aplikatora kojim ćete moći potegnuti savršeno tanku liniju. Eveline Celebrities tuš je klasični, tekući tuš kojeg krasi izvrsna pigmentiranost i jako dobra četkica s kojom je lako baratati. Ubacila sam u post i Catrice gel liner Black Jack with Jack Black (recenzija) za osobe koje vole gel linere i traže savršeno pigmentiran, savršeno crn i savršeno trajan gel liner.


Kad pričam o drogerijskim favoritima, ne smijem nikako izostaviti Maybelline Color Tattoo sjenila u nijansama Pink Gold (recenzija) i On and On Bronze (recenzija). Kremasta sjenila koja se jako lako blendaju što ih kod mene čini idealnima za neki brzinski look kad sam u žurbi. Jednostavno nanesem jednu od te dvije boje i kapci odmah bljesnu. Uz to što s njima brzinski dobivam efekt da sam se potrudila oko šminke, na mojim kapcima su i izuzetno trajni, tako da vam ih od srca preporučam.


Zadnji proizvod kojeg trenutno obožavam je Catrice Defining Blush u nijansi 030 Love&Peach. Prije mi ovo rumenilo nikako nije odgovaralo bojom i mislila sam ga proslijediti, međutim kako više nisam hladnog podtona, tako i ovo rumenilo ljepše izgleda na meni i baš često posežem za njim. Boja me baš digne, s njim djelujem svježe, pigmentacija je dobra, ne trusi se, lijepo se blenda i poprilično je trajno i stvarno mi je iz tih razloga teško ostati samo na dva Catrice rumenila (a stvarno mi ne treba više rumenila i branim sama sebi kupnju) i svi koji hvale Catrice rumenila su stvarno u pravu :)

Volimo li iste proizvode? Koji su vaši favoriti?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.) 

CONVERSATION

27 komentari:

  1. Opet se slazemo za sve!!! Pogotovo za L'oreal karmine... oni su mi najdrazi IKAD drogerijski karmini! Ne mogu zamisliti zivot bez njih! :DDDDDDDDDDDDDD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Btw nominovala sam te za Versatile Blogger Award u ovom postu...

      http://arkona-makeup.blogspot.com/2015/03/the-versatile-blogger-award.html

      Izbriši
  2. L'oreal Pure Red kolekcija je odlicna, omiljena nijansa mi je Blake. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. slažem se, riječ je o izvrsnoj kolekciji ♥
      Ja volim i Blake i Freidu i Julianne, jedino mi Laetitia nije sjela - nažalost

      Izbriši
  3. Max Factor ruževi i Essence olovke su mi odlični proizvodi dok s Eveline eyelinerom nisam tako oduševljena, moj favorit je Essence liquid ink verzija koja nije vodootporna. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam probala taj Essence tuš, možda budem jednom kad potrošim otvorene :)

      Izbriši
  4. Imamo podosta zajedničkih. Catrice rumenila obožavam, color tattoo više koristim kao bazu nego kao sjenilo, ali definitivno se isplati jer se sporo troši. Ovaj eveline celebrities tuš sam imala i bio mi je savršen, potražit ću ga opet. Jedva čekam da ove nove essence olovke stignu i u moj grad jer su mi nijanse predivne :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Essence olovke su stvarno dobre, ja još nažalost nisam ulovila sve nijanse koje me zanimaju :)

      Izbriši
  5. Imala sam Catrice Love & Peach (inače dupe za Illamasqua Rude rumenilo, koga zanima), no proslijedila sam ga dalje. Odlično je po kvaliteti i cijeni, ali meni nikako nije pristajao iako sam toplog podtona i Rude je na meni izgledao sjajno. Nedavno sam uzela nijansu Think Pink, ista serija (još jedan dupe - Illamasqua Hussy :D) i on mi savršeno pristaje. Neutralno-hladnog podtona je, a takve me rumenila osvježe i "dignu" dok topla (breskvaste i narnačaste nijanse) mi ne pašu. Ne znam, nema logike. :D Ali probaj i Think Pink ako želiš, ono je fkt univerzalno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidjela sam tvoju usporedbu i stvarno si ih dobro usporedila :)
      A Think Pink ću svakako čekirati ;)

      Izbriši
  6. Mislim da nema blogerice koja ne voli Maybelline Color Tattoo sjenila :D Slažem se sa svime što si o njima napisala i sama ih često koristim, pogotovo za jutarnje lookove kad se brzinski spremam na posao :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Bez uvrede, ali ne može ti se promijeniti podton nikada, možeš samo biti svjetlija ili tamnija.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne znam zašto bih se uvrijedila osim ako komentar nije bio zlonamjeran? ;)

      Naravno da se može promijeniti kad s godinama gubimo plavi pigment i ta hladnoća je samim time manje vidljiva ;)
      A pošto su i osobe koje su mi pomagale odgonetnuti podton i prije i sada i same vidjele promjene na mojim žilama tj. na njihovoj boji, vjerujem da nije samo do moje prosudbe ;)
      A i kolegica blogerica koja me jako dobro zna je samoinicijativno komentirala kako sam toplija nego prije ;)

      A jednako sam svjetla uvijek osim nakon mora ;)

      Izbriši
  8. Hmmm... onda si možda jednostavno neutralna :D nije bilo zlonamjerno, samo koliko sam upoznata podton ostaje isti. Al opet, možda sam u krivu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa pošto si ja sama (i nekoliko osoba iz moje okoline) promatram(o) žile na zapešću godinama, uzet ću si za pravo reći da si u krivu :D
      Pošto se gubi plavi pigment u koži s godinama, nije nemoguće da se osobi promijeni podton. Nisam ni prva ni zadnja, kako među hr blogericama, tako i generalno :)

      Izbriši
  9. Odlični favoriti! I sama obožavam Color Tattoo sjenila i baš su mi On and On Bronze i Pink Gold omiljena :).

    OdgovoriIzbriši
  10. hej nisam sigurna jesam li propustila negdje u tekstu, ali koji je ovo lak ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj ma nisi propustila, nego sam ga ja zaboravila spomenuti u tekstu, hvala ti na tome što si primjetila to :)
      evo linka na lak:

      http://alittlemakeupobsessed.blogspot.com/2015/02/i-dodaj-svetu-malo-boje.html

      Izbriši
  11. Jao koraljaaa <3 Taj Julianne je pun pogodak i obožavam ga, koja boja, koja trajnost, koji finiš, uh!

    OdgovoriIzbriši
  12. Imam oba maybelline kremasta sjenila i puno ih volim, kao i honey berry olovku, a ove longlasting nazalost kod nas nisu stigle i sve nesto sumnjam da ce... :/

    OdgovoriIzbriši
  13. I ja obozavam L'Oreal Pure Reds(i nude,takodje ;) )liniju. Ostale proizvode koje si spomenula nisam koristila

    OdgovoriIzbriši
  14. Delimo dosta favorita :) Odlična su mi Catrice rumenila i gel lajner, Eveline lajner, MF ruž, Maybelline senke...

    OdgovoriIzbriši
  15. Dijelimo ljubav prema Maybelline CT, Essence olovkama i Catrice rumenilu ( moja ljubav je usmjerena drugoj nijansi :D ), a ostale proizvode nisam probala.

    OdgovoriIzbriši
  16. L'oreal pure red ruzevi - obozavam ih!! julianne mi je najdraza. jedino fridu nemam, ne svidja mi se kako mi stoji....

    OdgovoriIzbriši
  17. Dijelimo dosta istih favorita, s tim da nisam probala ove nove Essence liplinere, jedva čekam da dodju kod nas....

    OdgovoriIzbriši
  18. Potpuno se slazem za Colour Tatoo sjenila, Pink Gold obozavam , i kad god sam u zurbi samo ga nanesen na kapke, s taupe nijansom naglasim pregib kapka i vanjski kut oka , stavim maskaru i to je to! Essence olovke za usne obozavam i imam ih u svim nijansama ukljucujuci i Sweetheart koja je predivna roza , iako mi jako nalikuje na Cute Pink mislim da je naziv nijanse , isto Essence olovka za usne. U svakom slucaju, dijelimo ljubav prema nekolicini istih proizvoda :)

    OdgovoriIzbriši