Urban Decay Naked Basics 2 paleta - a little make up obsessed

Urban Decay Naked Basics 2 paleta

Definitivno jedna od najkorištenijih paleta u mom vlasništvu je svakako UD Naked Basics paleta koju apsolutno obožavam (i čiju recenziju možete pročitati OVDJE), a kad sam vidjela najavu za dvojku, znala sam da će i ona biti moja ♥ Čim se pojavila na Feelunique, ugrabila sam ju i nestrpljivo čekala (8 dana) da mi stigne. Čim sam uhvatila vremena sam ju poslikala i počela se igrati njome i što da vam kažem, zaljubljena sam ♥

Dakle nema uzbuđenja, odmah sam vam rekla da ju volim :D Trenutno ju volim čak i više nego jedinicu, ljepša mi je jer su boje ipak malo više po mom ukusu - trenutno ludujem za taupe nijansama kad su sjenila u pitanju. 


Kao i njena prethodnica, i ova paletica dolazi u ambalaži od gumirane plastike za koju mislim da bi mogla biti otporna na padove, ali neću isprobavati da bih dokazala tu svoju tvrdnju :D

U njoj se nalazi 6 sjenila, svako u količini od 1,3 grama. Mislim da je svima jasno da je riječ o malenoj paleti, no osobno sam se malo iznenadila kad sam dobila jedinicu, pa sam ju ovaj put čak i izmjerila - dimenzije su joj 10,5x5,5 cm.



Kao što sam već napisala, za razliku od prvotne verzije, ova ima više taupe nijansi i moram priznati da mi je čak i malo ljepša i mislim da ću jedinicu zapostaviti na neko vrijeme.

Skip - svjetla beige boja (u UD kažu pale nude, satin finisha (idealna za highlight)
Stark - nudasto roza matte finisha
Frisk - svjetlija taupe boja, matte finish
Cover - tamnija taupe boja matte finisha
Primal - srednje tamno smeđa matte finisha
Undone - tamno smeđa matte finisha

Sva sjenila su pigmentirana i trajala su mi na kapcima dok god ih nisam skinula. Neke nijanse su bolje, a neke lošije kvalitete po pitanju teksture. Kao najlošija mi se po pitanju teksture pokazala nijansa Frisk, dok su Cover i Primal se po tom pitanju pokazala najbolja. Po pitanju pigmentacije i trajnosti nemam zamjerke za nijednu nijansu.


Na slici iznad su sjenila nanesena bez baze, dok su na slici ispod nanesena s bazom. Vidi se razlika, no već i bez baze su sjenila stvarno dobre pigmentacije. Također sam ih nosila bez baze i po pitanju trajnosti su se pokazala izvrsnima.


Što se mene tiče, ova paleta je uspješno položila test i ako biste me pitale koju paletu odabrati, jedinicu ili dvojku, rekla bih da birate isključivo po bojama koje vam više odgovaraju jer su kvalitetom obje izvrsne, a usporedbu obje palete očekujte u idućem postu :)

Moja paleta je kupljena na Feelunique gdje joj je cijena 22 funte, a možete ju kupiti i na BeautyBay gdje je 28,60 €. 

Kako vam se sviđa ova paleta? Volite li nude boje? Koja je vaš favorit?

CONVERSATION

15 komentari:

  1. Jao,divna je! Boje su totalno my cup of tea ♡

    OdgovoriIzbriši
  2. imam jedinicu ali ova dvojka mi se odmah dopala cim ju vidjela, ima prekrasne taupe boje nekako vise po mom ukusu i vise boja za pregib oka, mislim da cu si ju nabaviti :)

    OdgovoriIzbriši
  3. I ja imam jedinicu i obozavam je! Od kako sam nju pocela da koristim skroz sam zanemarila ostale sijenke. Savrsena je, kako za dnevnu tako i za vecernju sminku. Da ne pominjem kako je koristim svaki dan preko godinu i po dana i da sijenke bukvalno nisu mrdnule sa mjesta :)
    I ova je bas lijepa ali ja volim malo jace nijanse tako da mi ona u potpunosti odgovara :)

    www.pwincipessa.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  4. Jep, treba mi :D Obožavam jedinicu, a ova će ju odlično nadopunit <3

    OdgovoriIzbriši
  5. predivne su mi ove basic paletice ....

    OdgovoriIzbriši
  6. Uskladile smo se, moji dojmovi stižu sutra :)

    OdgovoriIzbriši
  7. meni je isto druga ljepša Basics,, boje mi nekako bolje leže, mislim da bi ih mogla više koristiti i iskoristiti od onih u jedinici :D
    ozbiljno razmišljam da ju kupim, kako često nisam doma, treba mi ovakva pouzdana paleta :D

    OdgovoriIzbriši
  8. kako je lepa :))
    sad samo o ovoj naked basics 2 čitam :DDD
    odolevam još uvek :DD

    OdgovoriIzbriši
  9. Ova paleta mi je prekrasna, a neutralnih sjenila nikad dosta! :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Jučer je stigao moj primjerak i tako sam sretna :D Tretnutno sam još uvijek u fazi gledanja :D

    OdgovoriIzbriši
  11. Uh, moja je još u dolasku i jedva ju čekam.

    OdgovoriIzbriši
  12. Imam jedinicu i obožavam je! Vjerujem da bi mi se i ova svidjela, ali imam već toliko nude paleta da mi zaista ne treba, a i neke malo više colorful palete su mi duže na wishlisti pa ću njih prvo riješiti :D

    OdgovoriIzbriši
  13. Uvjeravam se kako mi ne treba!!Jedinicu nemam,al dvijka definitivno obara nijansama!!

    OdgovoriIzbriši