New in #09 - a little make up obsessed

New in #09

Ne znam kako vama, ali meni je ovaj mjesec baš proletio i prije nego sam se i stigla osvrnuti je došlo vrijeme da vam pokažem koje sam novitete kupila i dobila ovog mjeseca. 

Već prvog dana listopada su mi došli noviteti iz Avona, Ideal Luminous rumenilo u nijansi Antique Rose*, sjenila u nijansama Deep Wine* i Blue Duet* (recenzija) - na slici možete vidjeti samo Deep Wine jer do drugog dua u momentu slikanja nisam mogla doći, te paleta korektora*. Deep Wine sjenilo me toliko oduševilo da će naći svoje mjesto i u favoritima mjeseca, a vama ga od srca preporučam ako volite takve boje.


Početkom listopada je bilo organizirano i predivno Bocassy druženje u Klubu gastronomada. Uz finu hranu i vino smo se družiti s idejnom začetnicom Bocassy kozmetike, Marinom Mustapić. Ispričala nam je o toj hrvatsko-francuskoj vezi - naime, Bocassy je francuski brand čija je formulacija kreirana od strane hrvatskog i francuskog tima te se proizvodi u Hrvatskoj što je meni odmah veliki plus. Bocassy kozmetika je već spominjana kod mene na blogu, a kolegice blogerice su već recenzirale neke proizvode (a i ja vam ovih dana pripremam recenziju seruma). Citirat ću što sam Bocassy tim kaže o svojim proizvodima: "Izazov za Bocassy je bio da se jednostavno dosegne još više te da se kreira prirodan proizvod sa izvornim sastojcima, a ipak da zadovoljavaju najstroži zakoni; da se postigne učinkovitost, ali i sigurnost za svakog korisnika bez iznimke; da se stvori luksuzan proizvod izvana i iznutra koji je dostupan svima; da se poštuje ekosustav i naš planet i da uvijek budemo svjesni da ljepota svijeta ne treba biti uništavana radi ljepote pojedinca. Tako je stvoren BOCASSY jer jednostavnost uvijek dolazi prirodno!"

Još jednom hvala Marinama iz Bocassy tima da divnom druženju, a kako već testiram neke proizvode, ovaj put sam si odabrala Bocassy laganu dnevnu kremu.*


Uvijek podržavam proizvodnju hrvatske kozmetike, tako da sam bila jako sretna kad sam čula da poznata zagrebačka dermatologinja dr.sc. Ivana Nola lansira svoj brand kozmetike - Dr. Nola for skin Xerosensa, liniju za suhu kožu. Linija se sastoji od 6 proizvoda - Xerosensa sindet za lice*, Xerosensa micelarna*, Xerosensa dnevna krema za suhu kožu*, Xerosensa noćna krema za suhu kožu*, Xerosensa sindet za tijelo* i Xerosensa mlijeko za tijelo*. Kao što se vidi na slici, proizvode već testiram, pa ćete moći čitati i moje dojmove o njima. Jedini proizvod koji nisam počela upotrebljavati je Xerosensa dnevna krema, no ne isključujem ni to da ćete i o njoj čitati jer me noćna krema oduševila. Nemam suhu kožu, ali je ove godine doslovno preko noći dehidrirala i ova noćna krema mi je puno pomogla u njenom oporavku. No više o dojmovima kad sve detaljno isprobam.


Stigao mi je i Vichy Dercos Neogenic šampon za kosu*. O njemu sam već pisala ovdje, no kako je mene ostavio ravnodušnom, proslijedit ću ga nekom s tim problemom kome će možda biti bolji nego meni. Inače, tijekom listopada i studenog, Vichy u odabranim ljekarnama nudi besplatnu analizu vlasišta i savjete vezane na temelju rezultata analize. Popis ljekarni možete vidjeti ovdje


Eucerin mi je poslao Eucerin Hyaluron Filler promo paket* - naime, u studenom Eucerin ima super ponudu, uz kupnju Hyalluron-Filler dnevne kreme za suhu ožu, na poklon se dobiva 2-tjedni tretman Hyaluron Filler koncentrata u ampulama (2x5 ml). Cijena same kreme, kao i paketa je 203 kn.


Kako sam bila jako zadovoljna La Roche-Posay fiziološkom micelarnom (recenzija), iskoristila sam sve akcije i pogodnosti koje sam mogla - trenutno je akcija 400 ml + 400 ml gratis i još sam na to iskoristila 30% popusta koji je bio tog vikenda u Farmaciji, pa sam dobila 800 ml izvrsne micelarne za cca. 75 kn. Ponovljena kupnja je i Paula's Choice  Clear Anti-Redness Exfoliating Solution s 2% BHA čiju recenziju planiram uskoro napisati. 


S wish liste sam skinula Caudalie Polyphenol C15 Overnight Detox ulje, a kako sam doslovno preko noći dehidrirala, morala sam to nekako zaliječiti, pa sam kupila Oleo Therapy ulje avokada u tu svrhu. Na kraju sam riješila dehidraciju kombinacijom ova dva ulja te Dr. Nola Xerosensa noćne kreme.


Prije nekoliko mjeseci sam kupila Alpha-H Balancing Moisturiser and Gentle Exfoliant, koristila ga možda tjedan dana te ga spremila jer sam mislila da nam dolazi ljeto (boy, I was wrong). S dolaskom jeseni sam ga opet izvadila, jedan dan ga normalno stavila, da bi mi drugi dan samo iskočio feder na pumpici i krema je bila neupotrebljiva. Kako nije riječ o jeftinoj kremi (ma da je i jeftina, ne smiju se takve stvari događati), kontaktirala sam Alpha-H koji su se ispričali zbog neugodnosti, te mi poslali novo pakiranje kreme (očito je bio generalni problem s ambalažom jer je sad promijenjena), još jedan tester iste kreme u količini od 30 ml, te Micro Cleanse i Balancing Cleanser u istoj količini. Svaka čast Alpha-H timu na dobroj službi za korisnike!
Da stvar bude bolja, uz pomoć kliješta smo uspjeli otvoriti i staru ambalažu, pa sam to presipala u teglicu, tako da sam poprilično opskrbljena tom kremicom :D



U Mulleru je bila akcija na Schaebens maske, pa sam kupila zalihe. Recenziju ove izvrsne maske možete pročitati u ovom postu.


Ni ovog mjeseca nisam odoljela parfemima, pa sam si uzela dugo željeni Bvlgari Omnia Anethyste koji će mi biti idealan za zimu. 


Prošle nedjelje smo se družile u Opium frizerskom studiju (o čemu sam pisala u ovom postu), isprobale Kevin Murphy Plumping liniju*, a dobile smo proizvode te linije i za doma. 


Stigla mi je i cijela linija L'oreal L'Extraordinaire by Color Riche ruževa*, a njih ste već mogli i vidjeti u ovom postu


Ovaj mjesec sam kupila i par dekorativnih sitnica koje toliko volim da ih ne smijem zvati sitnicama :D

Eveline Celebrities tuš je omiljen među blogericama, no ja sam ga iz nekog razloga izbjegavala. Pitajte me zašto i iskreno ću vam reći da ne znam, ali da mi je žao što je tako jer je riječ o izvrsnom tušu sa savršenim kistićem s kojim bi čak i najveći blento povukao savršenu liniju. 

Zatim tu je YSL Rouge Pur Couture Mats u nijansi 207, dio jesenske YSL kolekcije, Bourjois smrdić (da, i dalje mi užasno smrde i teško se mirim s tim smradom) u nijansi 07 Nude-ist, Essie Eternal Optimist (kojeg ste mogli vidjeti u ovom postu), omiljeni brzosušeći top coat Misslyn 60 sec top dry (recenzija), te divna i obožavana Urban Decay Naked Basics 2 paleta (recenzija). 



I za kraj se tu našao paket od moje Mell pun svakakvih divotica koje ćete viđati na blogu, no zvijezda kutije ipak nije kozmetika nego ova mini Nutella, nije li prekjut? ♥



Kad pogledam ovaj new in i specijalni, dm-ov new in, mislim da je vrijeme da malo stanem na loptu i prebacim se u no buy mode jer stvarno imam svega i više nego dovoljno, barem dok ne potrošim dio proizvoda.

Imate li neke posebne želje, s kojim recenzijama da požurim? što se vi kupovale u zadnje vrijeme?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.)   

CONVERSATION

10 komentari:

  1. Jao kakav divan new in. Čuj divan, predivan! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Definitivno vrijeme za no buy režim :) Osim kad ti srce poskoči za nekom sitnicom, onda si to s guštom uzmi. Iskreno zanima me puno stvari iz ovog New ina pa da ne nabrajam spomenut ću samo Kevin Murphy Plumping liniju jer sam uvijek u potrazi za dobrim proizvodima za kosu.
    p.s. Mellin paket je odličan, ali slažem se s tobom da je zvijezda mini Nutela <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Nutella je zvijezda ovog posta! :) Mell je uspješno zasjenila svu kozmetiku :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Volela bih citati o Caudalie Polyphenol ulju jer ga vec dugo "merkam"

    OdgovoriIzbriši
  5. Uživala sam gledajući slike!

    OdgovoriIzbriši
  6. Predivnih se stvarčica našlo kod tebe :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Svasta nesto lijepo :) Bas me zanimaju ti L'oreal ruzevi, odoh sad da bacim pogled na recenziju :))

    www.pwincipessa.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  8. Navikla sam kod tebe na standardno dobre novitete :D Sve mi se sviđa, jako !
    Nego, ne vidim paleticu sjenila na slici nisam ju valjda zaboravila ubaciti? :O :(

    OdgovoriIzbriši