Moje boje: crvena - a little make up obsessed

Moje boje: crvena

Crvena je boja koja (ako izuzmemo jednu crvenu haljinu) uopće nije zastupljena u mom ormaru, no kad je u pitanju kozmetika, tu postoji puno crvenih proizvoda koje volim. 

Riječ je o jednoj od najklasičnijih boja kad je kozmetika u pitanju, bilo da je riječ o lakovima za nokte ili da je riječ o ruževima, tako da se puno takvih proizvoda može naći i po mojim ladicama.


Nisam izvukla sve crvene proizvode koje imam nego one najdraže i koje najčešće koristim, a zastupljeno je nekoliko kategorija - ruževi za usne, lakovi za nokte i jedno, ali (meni) jako vrijedno rumenilo. 


Među mojim omiljenim crvenim ruževima su Avon Lava Love (recenzija, na slici gore lijevo), Kryolan LCP650 (recenzija, na slici dolje lijevo), Diego dalla Palma (recenzija, na slici gore desno) i Deborah Atomic Red 05 (swatch možete vidjeti ovdje). 

Moje jedino pravo crveno rumenilo je MAC Frankly Scarlet. Riječ je o idealnoj, hladnoj crvenoj nijansi koja je stvorena za postizanje "Snjeguljica looka". Toliko je pigmentirano da mi i dalje izgleda skoro kao novo ♥ O njemu ste mogle čitati ovdje


Kad su lakovi bili u pitanju, tu mi je izbor bio puno lakši nego kod ruževa iz jednostavnog razloga jer imam puno manje crvenih lakova nego što imam crvenih ruževa. Mislim da je to zato jer sam kod lakova jako brzo našla svoje idealne crvene nijanse jako dobre kvalitete i trajnosti, pa tu nisam puno istraživala i nakupovala hrpu lakova u takvim nijansama. 


Ako gledamo donju sliku, skroz lijevo je moj jedini crveni teksturac, KIKO Sugar Mat 632 True Red koji je moj odabir kad želim crvene nokte, a ne da mi se čekati sa sušenjem odnosno mazanjem 2 sloja laka + još brzosušećeg top coata. Kako izgleda na mojim noktima, možete vidjeti ovdje

Gledajući donju sliku, slijedeći je OPI Vodka&Caviar. Riječ je o meni najsavršenijoj klasičnoj crvenoj boji i ovo mi je definitivno jedan od najdražih lakova IKAD. Nažalost, on je VHTF (very hard to find) jer je dio meni možda i najljepše Ruske kolekcije, tako da ću kad ga potrošim morati tražiti dostojnu zamjenu. Ako imate preporuke, pucajte :)
U ovom postu možete vidjeti kako izgleda na noktima. 

Idući je China Glaze Ruby Pumps. Savršeno ime i s time usklađena boja, Jedan od najprodavanijih China Glaze lakova i ne bez razloga. Mana mu je sporo sušenje, čak i uz upotrebu brzosušećeg top coata, ali toliko je lijep da ga jednostavno nisam mogla preskočiti. Ne koristim ga često zbog tog sporog sušenja, ali mi je obavezan u blagdansko vrijeme. Ovdje možete vidjeti kako izgleda na mojim noktima. 

Essie Head Mistress je još jedna predivna, klasična crvena boja s kojom ne možete pogriješiti. Ljepše će pristajati osobama hladnog podtona, no to ne znači da ga osobe toplijeg podtona trebaju izbjegavati. Ovdje možete vidjeti kako izgleda na mojim noktima. 

Zadnji lak koji sam odabrala je nešto tamnija crvena, riječ je o ljepotanu iz meni druge najdraže OPI kolekcije, one španjolske - lak je OPI Manicurist of Seville. Sad sam gledala i ne mogu vjerovati da nisam nikad napravila NOTD s njim, no možete ga vidjeti ovdje u usporedbi s još jednim lakom. 


Mislim da ova slika vjerno prikazuje svu ljepotu China Glaze Ruby Pump laka. Ovdje je nanesen u tri tanka sloja i inače mislim da najljepše izgleda nanesen upravo tako. 


Volite li vi crvenu? Koji su vaši omiljeni crveni kozmetički proizvodi?

CONVERSATION

15 komentari:

  1. Crveni ruž je za mene bez konkurencije! Uvijek pogled odluta na crveno, ali trudim se pružiti priliku i drugim nijansama :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Sve mi se dopada, a za oko mi je zapala i genijalna crno-bela Ikea podloga koju i sama imam! :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Sve mi se dopada, a za oko mi je zapala i genijalna crno-bela Ikea podloga koju i sama imam! :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Sve je divno a lakovi su naj :D pogotovo taj teksturac :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Crvena je i kod mene u ormaru rijetko zastupljena, ali ju zato obozavam na usnama ali i noktima! Lava Love nam je zajednicki favorit :)

    OdgovoriIzbriši
  6. SVE lakove bih ti maznula :D Predivni su, ne bih mogla odlučiti koji je bolji

    OdgovoriIzbriši
  7. Moram priznati da kod mene nema baš tako puno crvene. Nisam veliki ljubitelj crvenih lakova za nokte, a crvene ruževe obožavam na drugima, ali se sama nekako ne pronalazim u njima. Imam dva koja su mi ustvari savršene crvene nijanse za mene, Illamasqua Box i Maneater, ali moram biti baš posebno raspoložena da bi ih nosila. Imam jedno MAC crveno rumenilo i mada mnogi zaziru od rumenila te boje ustvari daje izuzetno prirodan efekt (pa uostalom i rumenimo se uglavnom na crvenkasto, zar ne? :)). Kao kontrast svemu navedenom, obožavam crvena sjenila za oči i jako ih često nosim, a Sugarpill Love+ je na tom polju nenadmašiv!

    OdgovoriIzbriši
  8. Ruby pumps & frankly scarlet!!! <3

    Kod mene takodjer crvena najvise prolazi na noktima i usnama, ali iako imam par crvenih ruzeva,nedovoljno posezem za njima :(

    OdgovoriIzbriši
  9. joj kako je ruby pumps lijeeeep na ovoj slici <3
    tako mi je drago što ga imam, zaboravila sam na njega preko ljeta, idem sad da ga namažem hahah :D

    OdgovoriIzbriši
  10. Ni kod mene u ormaru nema crvene, jednostavno nisam tip za tu boju i ako obučem nešto čini me nervoznom, ali imam crvene kozmetike, kao i ti :) Prekrasno je rumenilo, jeste ovako jaka boja, ali skroz mogu da ga zamislim nanesenog u tankom sloju i dobro izblendanog, mora da divno izgleda.

    OdgovoriIzbriši
  11. Crveno je klasika, bar na usnama i noktima te se lijepo može pomoću njih podići bilo koja jednostavna odjevna kombinacija. Zato i volim crvene ruževe i lakove :D

    OdgovoriIzbriši
  12. MAC rumenilo izgleda predivno :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Lakovi su svi od reda predivno, ali crveno rumenilo mi i dalje zvuci pomalo zastrasujuce :D

    OdgovoriIzbriši
  14. MAC rumenilo izgleda fenomenalno! Crveni lakovi i ruževi mi se posebno sviđaju, uvijek podignu look i daju dašak elegancije i glamura svakodnevnom izgledu.

    OdgovoriIzbriši