Catrice gel liner Black Jack with Jack Black - a little make up obsessed

Catrice gel liner Black Jack with Jack Black

Crni tuš za oči je čisti klasik i često puta mi je upravo on uz crveni ruž odabir za svečanije prilike. Naravno, to ne znači da ga nosim samo u takvim, svečanijim prilikama, nosim ga i na regularnoj bazi iako i tu imam periode kad ga nosim i kad ga ne nosim. 

Prije kupovine ovog tuša sam koristila Maybelline gel liner (recenzija) koji mi se posušio debelo prije nego sam ga uspjela potrošiti (što nije ni čudno s obzirom na te moje faze), pa sam odlučila kupiti jeftiniji, a isto tako hvaljen tuš, Catrice gel liner Black Jack with Jack Black.


Tuš dolazi u klasičnoj, staklenoj ambalaži u količini od 3,5 grama i s rokom trajanja od 6 mjeseci. Osobno tuš koristim duže od tog roka jer ga svaki put nanosim čistim kistom, pa se ipak nakoti manje bakterija u njemu i do sada nisam imala nikakvih komplikacija unatoč mojim osjetljivim očima. 

Osobno preferiram gel linere jer mi je nekako njih lakše i brže precizno nanijeti nego klasične tuševe (iako i tu imam svoj favorit - Flormar True Color Dip Liner - recenzija).


Je li ovaj gel liner zadovoljio moje potrebe i očekivanja? Uistinu je. Boja je lijepa crna, pigmentirana i intenzivna, mat je i trajan je. 

Malo me bilo strah kako će se skidati jer piše da je vodootporan, a uglavnom izbjegavam vodootporne proizvode na očima jer ne želim previše trljati osjetljivu i tanku kožu oko očiju, međutim bez problema se skida s micelarnom na način da natopim blazinicu, pritisnem ju uz oko, ostavim pola minute da "djeluje" i otopi šminku, te nakon toga još lagano prebrišem kapak. 



Sve u svemu, ovaj tuš zadovoljava sve moje kriterije, boja je pigmentirana, trajan je, a opet, kad ga poželim skinuti, ne "ogulim" cijeli kapak dok ga odstranim.

Cijena mu je 32 kn, a ono što mi se svidjelo je da su svi tuševi u Mulleru imali naljepnicu pa se moglo vidjeti koji je otvaran.

Koristite li tuševe za oči? Preferirate li gel linere ili ste ipak skloniji klasičnim tuševima?

CONVERSATION

13 komentari:

  1. za svaki dan brze i lakse mi je nanjeti klasicni tus ali imam i gel liner (mislim l'orealov) koji koristim tu i tamo

    OdgovoriIzbriši
  2. Najviše preferiram gel linere jer su na mojim masnim kapcima najdugotrajniji :) Morat ću isprobati i ovaj da vidim kakav je :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja isto preferiram gel tuševe. Trenutno koristim Maybelline color tattoo u crnoj verziji kao gel tuš i sasvim je u redu. Jest malo tvrđi nego ostali gel tuševi, ali navikla sam se već, a ostavlja pravo crnu liniju i to mi se jako sviđa!

    OdgovoriIzbriši
  4. moj favorit je essence liquid ink u vodootpornoj verziji. nisam fan nekako gel linera u teglici jer uvijek imam filing da ce mi se brzo osusit :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Najviše volim gel linere, najlakše mi ih je nanijeti. Trenutno imam Essence, ali mi se nekako posušio, a zaljubila sam se u Oriflameove The One u olovci pa najviše njih koristim. Ali sefinitivno ću isprobati i ovaj.

    OdgovoriIzbriši
  6. Koristim nekad i to Maybelline gel eyeliner. Do sad sam bila zadovoljna, sve dok nisam vidjela kak je ovaj Catrice lijep i pigmentiran i mat :D I jeftiniji! :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Essencom gel eyeliner mi je bio odličan pa mi je žao što su ga izbacili iz prodaje no ovaj se čini jako jako dobar :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Ja više volim geć tušece, nekako mogu da kontrolišem koliko hoću proizvoda na svojim kapcima.. :) Trenutan favorit mi je mac - blacktrack :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Dobro je sto se lako skida, ja inace uvijek skoro odgulim kapak kao sta si rekla sa nekim jacim tusevima (npr od Urban Decaya)...tako da su ovi blazi uvijek bolji :D

    OdgovoriIzbriši
  10. Sve zavisi. Kad nosim masnije senke koristim tečni jer ne volim da se izmešaju ili da se ne vidi izdvojeno eyeliner, volim da odskače. A za svaki dan uglavnom koristim gel :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Ovaj gel liner je moj veliki favorit :) Baš sam neki dan kupila novo pakiranje jer sam sa starime, kojeg imam već jako dugo - sigurno 2-3 godine (!! a isti je kao i prvi dan !!), pri kraju pa eto, zlu ne trebalo, rezerva se mora imati :)

    OdgovoriIzbriši
  12. E morat ću ga kupit. Otkako sam naučila baratati s kosim kistom nikako da kupim gel eyeliner. Nedavno sam nabavila njihov cake eyeliner i zadovoljna sam, samo mi fali ovakav finiš koji daje jedino tuš u gelu :)

    OdgovoriIzbriši