Casual Friday: I like it naked - a little make up obsessed

Casual Friday: I like it naked

Htjela sam s vama podijeliti što valjda najviše volim (valjda jer se ne mogu odlučiti volim li više nude ili žarke nijanse ruževa) kad je make up u pitanju i što najčešće nosim zadnjih dana. Ok, možda čak više volim žarke ruževe, ali se u danima kad nemam previše vremena ipak odlučujem za nude varijantu. 

Ovo nije neki post u kojem ćete nešto naučiti ili saznati neku novu informaciju, ali eto, malo da podijelim s vama kako u zadnje vrijeme najčešće izgleda moj izbor kozmetike, pa sam ga iz tog razloga ubacila u Casual Friday rubriku.



Moj izbor tada najčešće pada na moj omiljeni Estee Lauder Double Wear puder koji je izvrstan za mješovitu kožu - izvrsne je prekrivne moći i trajnosti. Zatim tu je moj najdraži Estee Lauder Double Wear Concealer (recenzija) za podočnjake i nedostatke (iako većinu nedostataka prekrije sam puder), a lice dodatno matiram MAC Blot Powderom u nijansi Medium Dark (recenzija).


Za oči je tada zadužena Urban Decay Naked Basics paleta (recenzija) no moram priznati da ovih dana imam i novu ljubimicu (ove slike su slikane prije nego sam dobila paketić od Avona pa zato nije na slici) - Avon duo sjenila u nijansi Deep Wine (recenzija).  
Kao maskaru ovih dana najviše volim Avon Big & Daring (recenzija), a za obrve koristim Catrice Eyeshadow set. Na usnama je ovih dana uglavnom neki nude ruž, najčešće Dior Addict Extreme u nijansi Cherie Bow (recenzija). 

Rumenila uvijek mijenjam ovisno o tome koliko života u meni ima tog dana :D

Jedino što je na meni "statement" ovih dana je parfem, Guerlain La Petite Robe Noir, no kako su porasle temperature, sve mi se čini da ću u listopadu početi koristiti ljetne parfeme. No ne žalim se, neka je toplih dana :D

Kakav make up vi najčešće nosite?

CONVERSATION

10 komentari:

  1. Ja ovih dana najčešće nosim neutralni eye-makeup, nekad malo svjetliji, nekad tamniji ali uglavnom u neutralnim nijansama. ruževi uglavnom variraju od svjetlijih do tamnijih crvenih. No za večernje varijante izaberem sivo-crni smokey i neki tamniji ruž, volim tamne ruževe :) Nekad budu oči naglašenije nekad usne :)
    Trenutno je najkorištenija Sleek au naturel i flormar quatro palete.

    OdgovoriIzbriši
  2. I meni je super ta Avonova maskara, a Deep Wine sam kupila nakon što sam ga vidjela kod tebe :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Baš super post :) Estee Lauder Double Wear puder sam koristila i onda sam ga iz nepoznatih razloga proslijedila sestri jer je nju valjda više oduševio od mene, a korektor je odličan :) Ja općenito nekako najčešće nosim nude makeup sa jačim ruževima :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Super je post, baš casual :)
    I sama sam trenutno u takvoj fazi, boje sam stavila sa strane, a na meni je sve nude :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Moram priznati da i ja najčešće nosim no makeup look. Jaču šminku koristim samo za izlaske jer sam si nekako presvijetla za nju danju.

    OdgovoriIzbriši
  6. Nude sjenila volim kombinirati s jačim ruževima i to mi je idealno za dnevni poslovni look :D Rumenila također mijenjam ovisno o raspoloženju :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Trenutačno mi je najnošenija Lorac Pro 2 paleta i Dior Lip Glow, a stigla je i Naked 2 Badics pa se jedva čekam i s njom poigrati. U neutralnoj sam fazi :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Uh, otkad je jesen sluzbeno pocela za mene nema naked looka haha :D berry usne i tamnija sjenila na očima <3

    OdgovoriIzbriši
  9. odlična je ovo rubrika, i za promenu je osvežavajuća i dobra :))
    odličan izbor kozmetike :))
    ja sam krenula da forsiram bledi ten, debeo lajner i taman ruž :DDD

    OdgovoriIzbriši