Favoriti mjeseca - kolovoz - a little make up obsessed

Favoriti mjeseca - kolovoz

Ovog mjeseca favoriti idu malo kasnije nego inače, ali sve mi se (privatno) poremetilo, pa tako i neki moj uobičajeni ritam pisanja, ali lagano se vraćam u formu, tako da su na red konačno došli i favoriti prošlog mjeseca.


Tu su se našli neki proizvodi koje koristim dulje vrijeme, neki novi, a i neki na koje sam već i zaboravila, pa sam se sad opet zaljubila u njih.


Što se tiče njege lica, tu su se našla čak tri proizvoda.

  • Biotherm PURE∙FECT SKIN gel za čišćenje lica* - jedan od rijetkih gelova koji ne isušuju moje lice i s kojim uistinu vidim efekt na pore i čistoću lica. Detaljnu recenziju možete pročitati ovdje
  • Novexpert Repulp maska* - predivna maska za hidrataciju koju češće koristim kao noćnu kremu i koja uz uistinu zavidnu razinu hidratacije pruža i taj repulp efekt. Recenzija vam je dostupna ovdje
  • La Roche-Posay Toleriane Ultra Fluid* - proizvod koji još (nezasluženo) nema svoju recenziju na blogu. Riječ je o fluidu namijenjenom osjetljivoj mješovitoj koži lica (poput moje) koji pruža dobru hidrataciju, ne masti lice i ne radi nikakve nerede na koži. Inače (pošto imam dosta preparativnih proizvoda za recenzirati) nakon perioda od mjesec i nešto sitno (kad imam dovoljno materijala za relevantne dojmove) obično prelazim na novu kremu da bih ju mogla testirati za recenziju, no sada to uporno odgađam jer mi je ovaj fluid uistinu predivan ♥



Po pitanju njege tijela, u ovomjesečnim favoritima su se našla dva proizvoda:
  • L'Occitane Opuštajuće ulje za masažu* kojim sam se non stop mazala nakon povratka s mora jer mi se jako svidio njegov miris (kombinacija eteričnih ulja lavande, slatkog badema, bergamota, mandarine, slatke naranče i geranija), kao i njega koju pruža. Recenziju možete pročitati ovdje.
  • Le Petit Marseillais gel za tuširanje s mlijekom pamuka i makom je gel koji sam odabrala za nositi sa sobom na more, no nastavila sam ga koristiti i nakon mora. Kao i ostali LPM gelovi koje sam probala, ne isušuje, kremaste je teksture i miriše čarobno - jako podsjeća na Kenzo Flower, pa ukoliko volite taj miris, voljet ćete i ovaj gel za tuširanje. Ja taj miris obožavam, tako da onda znate da obožavam i ovaj gel za tuširanje.

Prošlog mjeseca nisam često šminkala oči, ali sam zato stalno imala našminkane usne, tako da ovog mjeseca u favoritima imam čak četiri ruža:

  • MAC Flat Out Fabulous - moj all time favorit. Meni je ovo boja za svako godišnje doba, jednostavno predivan mat ruž izuzetne trajnosti kojeg sam rado birala za kave, ali i kojeg sam odabrala i za odlazak na svadbu dragim prijateljima jer sam znala da će biti pouzdan partner usprkos svom piću i hrani koje sam znala da ću konzumirati. Njegovu recenziju pogledajte ovdje.
  • Sleek Heartbreaker - još jedan od meni najdražih ruževa svih vremena. Boja koju će mnogi radije nositi ljeti, ali ja ne diskriminam, pa je svako godišnje doba dobro za njega. Iako finishem drugačiji, bojom je poput MAC Impassioned ruža (usporedbu možete vidjeti ovdje). Pošto je meni matte finish draži, Sleek mi je i bolji izbor.
  • Maybelline Whisper #310 Mad For Magenta* - nakon dva mat ruža totalni zaokret, čisto da mi ne bude dosadno. Hidratantan i slabije pigmentacije, tako idealan za neke laganije lookove. Kako izgleda na usnama - pogledajte u recenziji.
  • Rimmel Apocalips u nijansi Nova - na njega sam bila potpuno zaboravila i slučajno sam ga našla kopajući među ruževima. Da ispravim tu nepravdu, odmah sam ga nanijela (iako inače po kući ne paradiram našminkana) i nastavila ga koristiti često u ostatku mjeseca. Tekući ruž u lijepoj boji, ništa posebno, a opet meni drag i lijep. Recenziju, kao i to kako izgleda na meni možete vidjeti ovdje


I za kraj naravno lakovi ♥ U počecima bloga sam im posvećivala najviše pažnje i najviše postova pisala baš o njima, no s vremenom se to sve preokrenulo i zapravo najrjeđe pišem o njima. No i dalje ih volim, stvarno ♥ A ova tri sam posebno voljela cijelog ljeta:

  • p2 sand style dreamy - jedini teksturac u ovoj ekipi (što je čudno jer i dalje teksturce obožavam). Predivna boja, s predivnim shimmerom, brzo se suši i dugo traje. Dovoljno da ga obožavam. Kako izgleda na noktima, pogledajte ovdje.
  • Maybelline Colorama Bleached Neons 242 - kvalitetom možda najlošiji MNY lak kojeg imam jer zahtijeva pažljiviju aplikaciju i dulje se suši, ali zbog boje sam ga uživala nositi. Ovdje možete vidjeti kako izgleda na noktima.
  • Essie Peach Daiquiri - moj definitivno najdraži ljetni lak. Trošim drugu bočicu, a to puno govori kad je riječ o lakoholičarki poput mene koja (osim njega) godinama nije potrošila neki lak. Ovdje možete vidjeti kako izgleda na noktima. 



Ovaj post je bio duži i imao više favorita nego prijašnji postovi ovog tipa, no naprosto se nakupilo proizvoda koje sam stvarno jako voljela prošli mjesec i nisam mogla ne spomenuti neki od njih tako da se nadam da ste uživale u postu kao što sam ja uživala koristeći ove proizvode ♥

Dijelimo li ljubav prema nekom proizvodu? Što ste vi voljele u zadnje vrijeme?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.)   

CONVERSATION

28 komentari:

  1. Obozavam Lpm gelove za tusiranje,trenutno koristim onaj od vanilije..i obozavam P2 lakove koje mi nabavlja rodica iz njemacke;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam baš neki dan potrošila taj od vanilije :)
      a p2 proizvodi su divni stvarno :)

      Izbriši
  2. Si čula, rimmel je napravio mat verziju ovih tekućih ruževa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jesam, samo nikako da proučim swatcheve i naručim koji :)

      Izbriši
  3. Apocalips imam u drugoj nijansi i sviđa mi se čitav koncept tečnih ruževa.
    Essie je presladak, i skroz te razumijem za ovo kupovanje druge bočice, to se kod mene jaaaako rijetko dešava, jedino kad mi je neki lak baš nezamjenljiv. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam isto fan tog koncepta tekućih ruževa :)
      Za Essie ti je onda jasno koliko ga volim :)

      Izbriši
  4. Prekrasni favoriti.. Ovaj essie lak mi je prekrasan..I čekam recenziu Lrp fluida :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Essie je savršen ♥
      A LRP fluid će valjda idući tjedan konačno dočekati svoju recenziju :)

      Izbriši
  5. Lakovi za nokte su super, a i ruževi, naročito Macov Flat out, ali i Sleek. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Koristim NovExpert masku i L'Occitane ulje i oba proizvoda su mi odlična. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. drago mi je da se slažemo u tome jer ja oba proizvoda baš volim :)

      Izbriši
  7. Divni su ti favoriti! Sad nestrpljivo iščekujem recenziju LRP fluida jer i meni baš treba takvo nešto za nadolazeće dane, a LPM gel ću isto morati isprobati jer mi Kenzo Flower jako lijepo miriši. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Recenzija fluida će, ako sve bude prema planu, biti idući tjedan, a LPM onda svakako isprobaj, svidjet će ti se :)

      Izbriši
  8. Kakvi krasni favoriti! LPM tuširalice i ja volim, Repulp masku nikako da propisno isprobam (testere jel :D), ruževi su krasni! Podsjetila si me na Nova nijansu i kako ju moram kupiti jer sam ljenčina i još nisam.. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Isprobaj tu masku, zaljubit ćeš se! :D
      I da, kupi Novu, i ti ćeš ju jako voljeti :)

      Izbriši
  9. Sleek Heartbreaker mi je omiljeni ruž :) divan je i jasno zašto ti je među favoritima

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. stvarno je predivan ruž :) ni sama ne znam koliko je puta završio u favoritima, ali kad je stvarno izvrstan :)

      Izbriši
  10. LRP fluid zvuči kao nešto šta bi moja koža volela :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Delimo ljubav prema LRP, a Essie moram da kupim što pre, mnogo mi se svidja nijansa :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Ovaj Colorama lak iz Bleachd Neons kolekcije tražim već jako dugo i nigdje ga nisam uspijela naći, čim sam vidjela swatcheve na internetu znala sam da mora biti moj :D tako da i dalje sam u potrazi..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam svoj kupila (mislim) u dm-u, no nisam sigurna ima li ih još. nadam se da ćeš ga naći :)

      Izbriši