Wet n wild ruž u nijansi Mauve Outta Here - a little make up obsessed

Wet n wild ruž u nijansi Mauve Outta Here

Wet n wild ruž u nijansi Mauve Outta Here sam često koristila prošle zime i proljeća, a sasvim sigurno će opet biti često u upotrebi s dolaskom hladnijih dana. Kopajući po folderima sa slikama za postove sam naišla i na slike ovog ruža pa je stvarno krajnje vrijeme da napišem i poneku riječ o njemu s obzirom da nam dolaze hladniji dani.



Ruž dolazi u plastičnoj, neuglednoj ambalaži koja je po meni i najveća mana ovog proizvoda. Naime, poklopac ruža ne sjeda dovoljno čvrsto na ostatak ambalaže, pa se ruž zna otvoriti što nije zgodno ako ga nosite u torbi ili u kozmetičkoj torbici. To je razlog zašto ga najčešće koristim za neke kraće izlaske jer ga ne volim nositi sa sobom (u slučaju da ga trebam popravljati) jer nikad ne znam što će me dočekati u torbici.

Dobra strana je da dolazi omotan u foliju, pa možete biti sigurne da ga nitko prije vas nije isprobavao u drogeriji.


Rok trajanja mu je 18 mjeseci od otvaranja, a dolazi u količini od 3,3 grama.

Riječ je o predivnoj, "creme" prljavo rozoj boji s primjesama ljubičaste što znači da će idealno odgovarati hladnom podtonu, kao i neutralnom.

Sam ruž nema nikakvog mirisa, izuzetno je pigmentiran i lako se nanosi. Finish mu je je, rekla bih, semi-matte, nije potpuno mat, ali nije ni kremast. 

slikano u hladu
slikano na suncu

Kao što sam već napisala, izuzetno je pigmentiran, a zbog svoje kremaste formule se lako nanosi, a s druge strane ima i solidnu trajnost - otprilike 4 sata uz pijuckanje, nakon čega ostaje ravnomjerni stain.
Ono što mi se jako sviđa je što nimalo ne isušuje, ne nakuplja se u boricama usana niti se ne razlijeva.

Nema nikakvog mirisa, pa će zadovoljiti i taj kriterij kod onih s osjetljivim nosom. 


Nažalost, od kod nas dostupnih nijansi mi se sviđa još samo jedna, ali da je malo bolji izbor, sigurno ne bih ostala samo na ovoj nijansi nego bih pokupovala više njih jer je ovo stvarno jako dobar ruž, a za smiješnu cijenu - svega 23 kn.

W'n'w proizvodi su dostupni u odabranim dm-ovima.

Jeste li probale w'n'w ruževe? Koji su vaši dojmovi? Koje nijanse su vaši favoriti?

CONVERSATION

14 komentari:

  1. Rosebud je moja omiljena zimska nijansa, ali me isto izuđuje pakiranje jer se cijeli mehanizam raspao nakon trećeg ili četvrtog korištenja :gaah: Srećom, boja i tekstura ruža je divna, a cijena smiješna, tako da žmirim na nekvalitetu pakiranja:)

    OdgovoriIzbriši
  2. divan je, nisam ga probala ali mislim da je uskoro moj!! :)
    ima njihova dva i dobri su mi.

    ja inače ruževe nosim u malom neseseru pa mi se ne otvaraju. možda da probaš?

    OdgovoriIzbriši
  3. Lijepa nijansa. Imam jedan njihov ruž i vrlo mi je dobar. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Dopada mi se i nijansa i tekstura karmina. :) Šteta pa nisam naišla na ovu marku dok sam bila u Hr. :/

    OdgovoriIzbriši
  5. Odlični ruževi za sitne novce, jedino me ambalaža jako živcira jer svaki put kod zatvaranja oštetim ruž :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Prekrasan je, na meni bi bio sigurno dosta drugačiji, ali mislim da bi mi se svejedno svidio :D Imam samo jedan WetnWild ruž i odličan mi je, nažalost kod mene ih nema za kupiti, da su bar došli u sve dm-ove

    OdgovoriIzbriši
  7. Nijansa je jako lijepa :). Imam jedan w'n'w ruž i zadovoljna sam s njim no također me užasava ambalaža. Svaki put poklopcem zakačim ruž koliko god pazila.

    OdgovoriIzbriši
  8. Nijansa me zainteresirala ali meni se ne sviđa ovaj ruž svojom teksturom, imam jednu crvenu nijansu koja je divna ali usne su sa njom i nakon upotrebe "ajme meni".

    OdgovoriIzbriši
  9. Imam ovaj ruž i još par nijansi, ali me lagano isušuju pa ih rijetko koristim nažalost. A ova nijansa je baš divna :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Boja nije tipična mauve, već je nekako, šta nam, spešl. Jako mi se sviđa. Šteta što WnW nije dostupan u BiH :/

    OdgovoriIzbriši
  11. Sviiiiiiiđa mi se mucho! <3

    OdgovoriIzbriši
  12. Također mi se jako sviđa ta nijansa, ali ja imam drugi problem sa ambalažom, ruž sam imala u torbici na vručini, i otopila mi se ona crna boja na plastici, pa sam pola sata hodala sa crnom flekom na licu i crnim prstima. :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Jedna od dražih nijansi WnW ruževa <3

    OdgovoriIzbriši