L'Occitane Biserna ružina krema za tijelo - a little make up obsessed

L'Occitane Biserna ružina krema za tijelo

L'Occitane Biserna ružina krema za tijelo je jedna od meni najdražih krema za tijelo i stvarno ne znam zašto do sada nisam nikad napisala njenu recenziju, no došlo je vrijeme da to promijenim.

Uz to što mi je sam proizvod izvrstan, posebno mi je draga jer je to poklon mog dečka - i to ne bilo kakav - to je poklon koji je sam odabrao, a on skoro nikad sam ne bira kozmetičke poklone nego odabir prepušta meni. Iz tog razloga što je tako dobro sam pogodio, ova krema mi je još draža. 



Krema dolazi u predivnoj staklenoj teglici u količini od 200 ml. Ambalaža je uistinu lijepa i luksuzna i potpuno odgovara sadržaju unutar nje. 


Krema je predivnog mirisa damaščanske ruže koji se zadržava na tijelu nekoliko sati, a uz to sadrži i sitne biserne čestice koje ostavljaju kožu diskretno svjetlucavom, ne poput npr. Nuxe zlatnog ulja nego puno puno diskretnije i taj sjaj lijepo izgleda i na svjetloj i tamnijoj koži. 


Sama tekstura kreme je poprilično lagana i lako se upija, tako da nećete morati "cupkati" u kupaonici i čekati dok se upije nego ćete se ubrzo nakon nanošenja moći odjenuti bez straha da će se odjeća lijepiti za vas. 


Iz L'Occitanea kažu da je ova krema obogaćena bademovim uljem te da hidratizira, hrani i mekša kožu. Odmah ću vam reći da ako je vaša koža ekstremno suha, onda vam ova krema dugotrajno neće biti dovoljna i ja ju sama koristim više kad želim osjetiti tu dozu luksuza koju dobivam s ovim proizvodom nego zbog njege i kombiniram ju s hranjivijim kremama koje nanosim na svakodnevnoj bazi (ili se barem trudim mazati na svakodnevnoj bazi odnosno redovito). Za "normalno suhu" i normalnu kožu će davati dovoljno hidratacije.


Meni je uistinu užitak uzeti tu predivnu teglicu, otvoriti ju, osjetiti taj divan miris ruža (miris ruža mi je jedan od najdražih) koji nije onaj bapski nego baš divan, elegantan i decentan i mekoću koju ova krema pruža.

Efekt koji daje na koži je uistinu lijep i u kombinaciji s mirisom i mekom kožom je uistinu užitak koristiti ovakav proizvod. 



Sastav nije idealan, tu su silikoni (koji mi nisu napravili nikakav nered na koži, čak ni na osjetljivijem predjelu dekoltea i ramena) kao i cetearyl alcohol, no on spada u grupu slabih alkohola, te djeluje kao stabilizator i umirujuće sredstvo i ne bi trebao dodatno isušivati (osim ako nemate izrazito osjetljivu kožu), a ni ništa drugo iz sastava nije loše utjecalo na moju kožu.


Ukoliko volite miris ruže i lagani biserni sjaj i ne trebate ekstremnu hranjivost, a želite si (ili možete) priuštiti malu dozu luksuza, svakako obratite pažnju na ovaj divni proizvod.

Cijena nije mala (261,30 kn za 200 ml), kao uostalom ni ostalim L'Occitane proizvodima i zato ovu kremicu i zovem dozom luksuza, ali po meni ovo je oblik luksuza koji bi si svatko trebao barem jednom priuštiti.

Jeste li probale ovaj proizvod? Volite li miris ruže? Koji miris vi povezujete s uživanjem?

CONVERSATION

3 komentari:

  1. Meni svakako djeluje zanimljivo :D ... ah, ruža :D.

    OdgovoriIzbriši
  2. Obožavam miris ruže i imam njihovu toaletnu Rose Aurora. Rado bih imala ovu kremu, samo cijena.....

    OdgovoriIzbriši
  3. volim miris ruže, pogotovo taj opisan - koji je moderniji i elegentan :D
    jako mi se sviđa ambalaža kreme <3

    OdgovoriIzbriši