Obsessed with... #05 - a little make up obsessed

Obsessed with... #05

Novi tjedan, novi post iz rubrike Obsessed with... Ovaj tjedan mi je bio jako naporan, odlazila sam od doma oko 7:30, a vraćala se s posla tek oko 20 h i taj umor je između ostalog doveo do toga da sam jedan dan otišla raditi bez maskare, a drugi dan bez rumenila, uglavnom, baš sam bila smušena ovih dana. To je rezultiralo i minimalizmom po pitanju make up-a.


Kako sam se zbog svadbe na kojoj sam bila prošli vikend posamotamnila (ne znam je li to uopće riječ, no razumijete što sam htjela reći), moji puderi su mi bili presvjetli, a kako mi se nije dalo miksati svako jutro moj standardni i ljetni puder, koristila sam Vichy Capital Soleil BB kremu* koja se idealno prilagođava boji kože (ok, mislim da će za Caspere ipak biti pretamna, no svima ostalima bi trebala biti dobra). To bi kao trebao biti dry touch fluid, no ne bih se složila s time. Krema na licu ostavlja velvet finish koji je meni osobno predivan i jako volim kako izgleda na meni (a čak je i moj dragi, koji skoro nikad ne komentira moju šminku rekao da mi lice divno izgleda kad ju imam). Međutim, taj baršunasti finish ne znači da se nećete usjajiti s njom, hoćete. 

Iz tog razloga sam ju kombinirala s MAC Blot puderom (recenzija) koji ne bih odmah nanijela na lice jer sam htjela uživati malo u tom finishu, nego bih ga tijekom dana, kad bih se počela sjajiti nanijela nakon što bih višak sebuma pokupila blot papirićima.


Manjak sna i cjelodnevno buljenje u papire je naravno dovelo i do tamnijih podočnjaka, a tu je moj spas (kao i uvijek) bio Estee Lauder Double Wear Concealer (recenzija). Riječ je o mom HG korektoru koji sam valjda već milijun puta nahvalila, pa neću duljiti o njemu.

Kako oči nisam posebno šminkala osim maskare (a nekad ni to), da bih ipak donekle podigla look sam najčešće posezala za Maybelline Vivid Rose ružem (swatch). Nije tajna da volim jarke ruževe, a upravo ovaj mi je jedan od najdražih i idealan je za svako godišnje doba i za situacije kad se ne stignete kompletno našminkati, a kad ipak želite djelovati našminkano. Ova linija ruževa mi je stvarno izvrsna (uz ovu, volim i Fuchsia Flash nijansu) i mislim da se može naći dobra nijansa za svakog.


Idući tjedan će mi biti puno lakši, tako da ću više uživati u šminki čemu se posebno veselim jer mi je ovaj tjedan nedostajalo lickanje :D

Što ste vi voljele ovog tjedna?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.)   

CONVERSATION

18 komentari:

  1. Odlicno mi je kad je nesto ucinkovito da i nasi muskarci primijete :D Onda stvarno dobro radi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. baš tako, onda znaš da stvarno ima nešto u tom proizvodu :)

      Izbriši
  2. Obožavam ovu Vichy BB kremu, bojala sam se da će mi biti prenarančasta, ali mi super izgleda na licu! Već dugo, čitajući tvoju recenziju, želim ovaj concealer! Uh :D
    Baš mi je žao što si tako puno radila, nadam se da ćeš na godišnji ubrzo da se odmoriš :)

    xo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. upravo tako, izgleda strašno kad ju istisneš iz tube, ali na licu izgleda divno ♥
      A concealer ima sve moje pohvale, stvarno je dobar :)

      A za posao - neka, sama sam si udarila takav tempo da bih sada mogla imati više slobodnog vremena :)

      Izbriši
  3. Volim fuchsia flash i korektor :) Tek nedavno ga kupila i odusevljena sam s njim!
    S blotom vodim rat,a vichy mi je bio grozan i proslijedila ga :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidiš kako su dojmovi različiti - barem kad su proizvodi za lice u pitanju :)
      No drago mi je da ti korektor odgovara, nije lako naći idealan korektor :)

      Izbriši
  4. Imam sve tvoje ovotjedne "must have" proizvode i zaista ih volim a jedan od njih i sama koristim četso u posljednje vrijeme -- Vichy BB.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja imam grozne podočnjake ali cijelu godinu, ne samo kada ne spavam :D Molim te reci mi koliko vremena ti traje taj korektor :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joj ne bih ti znala točno reći, ali jako dugo, tako da se isplati :)

      Izbriši
  6. Odlična mi je ova Vichy BB krema, uzela sam testere i to je bila ljubav na prvo korišćenje, nedugo nakon toga sam kupila full pakovanje :)

    OdgovoriIzbriši
  7. nemam tjedne favorite obično sve nosim jedno te isto

    OdgovoriIzbriši
  8. Dobre su ti ove opsesije... :D mislim da je vrijeme da nabavim EL korektor. šaljem upit na aerodrom :DDD hahaha!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. šalji, šalji, mada tebi s tvojim nepostojanjem podočnjaka ni ne treba :)

      Izbriši
  9. Krasan je Maybelline ruž, ja nemam nijedan, ali promijeniće se i to :D

    OdgovoriIzbriši