Obsessed with... #04 - a little make up obsessed

Obsessed with... #04

Proteklog tjedna uistinu nisam koristila puno proizvoda kad je dekorativa u pitanju, dapače, bilo je dana kad sam izlazila samo s "obrvama" jer mi je lice u izvrsnoj fazi, a iskreno, bila sam i jako lijena za šminkanje. Ubrzan životni tempo proteklog mjeseca je ostavio danak, tako da jednostavno nisam imala snage ni energije za šminkanje, koliko god ga volim.


Iz tih razloga sam se fokusirala više na preparativu. Što koristim noću za njegu lica ste mogle pročitati u ovom postu, uskoro ćete pročitati i što koristim za dnevnu njegu. Ovaj put sam se u postu ove tematike htjela osvrnuti na proizvode za njegu tijela, a jedan od proizvoda koje sam apsolutno obožavala proteklog tjedna su Balea Totes Meer Salz Lemongrass peeling. Riječ je o uljnom pilingu sa soli kao bazom, a meni je bio potreban jer sam proteklog tjedna nanosila sredstvo za samotamnjenje, a jedan od proizvoda koji sprječava nastanak fleka je upravo peeling. Na Facebooku sam spomenula sredstvo za samotamnjenje koje me ugodno iznenadilo, pa će uskoro biti njegova recenzija na blogu, kao i recenzija ovog peelinga. 


Yves Saint-Laurent Baby Doll Kiss&Blush u nijansi 02 Rose Frivole* je već drugi tjedan za redom u ovoj rubrici na blogu. Divna boja, prekrasno nosiva, uglavnom je uz sjenilo za obrve bio jedini dekorativni proizvod koji sam učestalo koristila prošlog tjedna. Nadam se da će uskoro biti i recenzija ovog proizvoda.

Nuxe Huile Prodigieuse OR* sam prošlog tjedna dobila od Nuxe Hrvatska, a sretna okolnost jest ta da sam ga imala na košarici na onom ludom sniženju na francuske brandove na Feelunique i nisam ga uzela, no kako sam zaključila da je to loša odluka, mislila sam ga kupiti i sad mi je drago da nisam jer ću te novce preusmjeriti u nešto drugo. Ovo ulje sam već imala, volim ga jako i često sam ga koristila prošlog tjedna, a sad je stvarno krajnje vrijeme da dobije svoju recenziju na blogu. Primjećujem da stalno pišem da će biti recenzije svega, no nekad samu sebe prevarim lošom organizacijom ili s previše posla i obaveza koje si zadam.Tako da će recenzije svakako biti, a sad - hoće li to biti ovog tjedna ili kad, to neću pisati jer sam shvatila da to nema smisla jer su planovi izgleda za to da se mijenjaju. Dok ne napišem recenziju zlatnog ulja, verziju "normalnog" Nuxe Huile Prodigieuse možete pročitati ovdje

Koje proizvode ste vi voljele ovog tjedna? Jeste li isprobale koji od ovih proizvoda? Koje je vaše mišljenje o njima?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.)   

CONVERSATION

13 komentari:

  1. YSL K&B obožavam u zadnjih par tjedana a NUXE ulje za shimmerom obožavam zadnje dvije-tri godine :).

    OdgovoriIzbriši
  2. Moram probati ovaj piling svakako! I'm fake taning tako da mi je potrebno ovo pomagalo!

    xo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sviđa mi se, zimi mi je Afrodita savršena, a ovaj mi je sad bolji zbog mirisa (drugi najvažniji faktor uz efekt) :)

      Izbriši
  3. E, znači ovaj piling nije nešto bezveze :D Primijetila sam ga, ali nisam kupila pa mi sad žao :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Morat ću onda i ja po taj piling Balein! :D
    YSL mi je diiivan, a Nuxe mi nekako nespretno šprica :DD
    Sviđa mi se ova rubrika :*

    OdgovoriIzbriši
  5. ja sam još u fazi da nisam taknula već se samo divim ysl baby doll bebama, a nuxe ulje sam po prvi put kupila i ovo obično mi je ok, ali sa zlatnim se nisam našla pa ga šikam na prodaju :)

    OdgovoriIzbriši
  6. E baš mi treba neki piling sa solju, super! :)

    OdgovoriIzbriši
  7. slaba na sam na onaj lak diiivan <3

    OdgovoriIzbriši
  8. Piling sam gledala prije nekoliko dana u DM i vratila sam ga na policu jer trenutno koristim My body piling koji je također iznenađujuće dobar. Veselim se recenziju ovog pilinga, kao i sredstvu za samotamnjenje :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Piling se isprobati mora.

    Kakooo krasnaa pinky nijansa ^^

    OdgovoriIzbriši
  10. YSL <3
    Imala sam to NUXE ulje i na žalost, nikako mi nije odgovarao njegov miris :-( Jednostavno mi je bio pretežak i gušio me (a inače nisam nešto osjetljiva na mirise) pa sam ga proslijedila priji. Njoj se sviđa :-D

    OdgovoriIzbriši