Makeup Revolution Sticks & Stones Palette - swatchevi i recenzija - a little make up obsessed

Makeup Revolution Sticks & Stones Palette - swatchevi i recenzija

Prije nekog vremena sam dobila od Pink Pande na recenziranje neke Makeup Revolution proizvode, Makeup Revolution Sticks & Stones paleta* je jedna od njih. 


Makeup Revolution je brand koji se proslavio imitacijama Urban Decay Naked paleta i povoljnom cijenom. U skladu s cijenom, ambalaža nije ništa posebno. Jeftina plastika koja se čvrsto zatvara, te vam se neće dogoditi da vam se otvori ukoliko ju ponesete sa sobom u torbici.

Sastoji se od 14 sjenila (od toga jedno mat, ostala imaju shimmer) u količini od 4,5 grama i 2 sjenila za oči u količini od 1,2 grama. 

Počet ću od teksture - nisu sva sjenila jednake kvalitete, no skoro sva su praškasta (sva osim po zadnje dvije nijanse u oba stupca)  i nisu me baš po tom pitanju oduševila. Istina, ne truse se s kapaka, no to je vjerojatno do toga što sam ih koristila samo s bazom.

lijevi dio palete

 Po pitanju pigmentacije se razlikuju od nijanse do nijanse, no razlika nanošenja bez i s bazom za sjenila se itekako vidi - na prvoj slici su sjenila nanesena bez baze, a na drugoj s bazom:



Kao što možete vidjeti, lijeva i desna strana palete se nadopunju i lijevo su mrvicu tamnije nijanse nego na desnoj strani palete. 

desna strana palete

Iskreno, ta razlika u nijansama je kod nekih boja više vidljiva u paleti, nego na koži:


bez baze

s bazom

Osim sjenila za kapke, tu su sjenila i za obrve:


Boje su izrazito tople, tako da ih nisam ni isprobavala na obrvama jer meni ne bi odgovarale:



Što se tiče trajnosti na kapcima - kao što sam već napisala, ova sjenila sam nosila isključivo s bazom, tako da su mi trajala dok ih nisam skinula.

Cijena ove palete na Pink Pandi je 45,90 kn, a trenutno je na akciji i košta 37,90 kn.

Omjer cijene i kvalitete je zadovoljavajuć jer za tu cijenu ipak dobivate 14 sjenila + 2 sjenila za obrve (čak i ako vam nisu odgovarajuća za obrve, možete ih koristiti kao sjenila za oči), tako da ukoliko vas ne smeta to što su praškasta, mogle biste biti zadovoljne ovim sjenilima.

Mene su kvalitetom jako podsjetila na MUA sjenila (što nije ni čudo pošto se vode istom filozofijom i nazvala bi ih sličnim brandovima). 

Ja sam nekako "prerasla" takva sjenila, odnosno postala sam zahtjevnija, tako da mislim da s njima neću dalje eksperimentirati, no ova paleta će unatoč tome kod mene često biti u upotrebi jer ne mogu reći da je loša, jednostavno sada prilikom kupnje želim više tako da ukoliko ću birati paletu iz cjenovno povoljnog razreda, mislim da ću se ipak radije odlučiti za Sleek.

Jeste li probale MUR proizvode? Ako jeste, zanimaju me vaši dojmovi. A ukoliko niste, zanima me što vas privlači :)

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.)   

CONVERSATION

9 komentari:

  1. Nisam imala priliku probat nista od MUR-a mada imaju veliki raspon paleta i boje su divne. ali mene kao mene uvjek rivlače i one stvari koje si nemogu sad priuštit :P

    OdgovoriIzbriši
  2. Predivna paleta, steta samo sto ti ovo za obrve ne odgovara :/ I da, samo da pohvalim slike, bas su visokog kvaliteta ♥

    OdgovoriIzbriši
  3. Boje su prelude. Nisam isprobala ništa od ovog brenda.

    OdgovoriIzbriši
  4. Nisam ih isprobala, ali vidim da uspoređuješ sa MUA paletama - njih jesam i nažalost nisam baš sretna bila, većinom su se trusila i bila nekako bleh kvalitete. Ali ove boje su stvarno lijepe pa možda u kombinaciji s nekim "jačim" sjenilima budu ok :)

    OdgovoriIzbriši
  5. I ja sam gledala ovu paletu i nije mi bilo jasno zašto su boje s lijeve strane i s desne zapravo - identične. Ali inače bi se paleta mogla upotrijebiti. Također još nisam bila u prilici isprobati ništa od MUR-a, ali bih rado probala onu paletu mat sjenila ili iconic 2.

    OdgovoriIzbriši
  6. Predivne fotke, predivne!! Ne mogu se nagledat :D Mislim, i paleta je lijepa, ja sam dobila neku sa skoro svim shimmerastim nijansama (osim ove dvije dolje) i pigmentacija je fantastična, čak se ni ne truse nešto previše :) ...

    OdgovoriIzbriši
  7. Nisam isprobala ništa od MUR-a, uvijek mi je tlaka gnjavit se s naručivanjem. Da su dostupni u dućanima vjerojatno bih već nešto zgrabila :). Ova paleta lijepo izgleda no meni bi bila prilično neiskoristiva jer vjerojatno polovicu nijansi ne bih koristila.

    OdgovoriIzbriši
  8. MUR i MUA su ista firma, gledam njihove paletice, ali nemam nijednu Pink Panda ne dostavlja van HRV.:(

    OdgovoriIzbriši
  9. ja sam vec nekoliko stvari probala od MUR i super su mi :)
    samo da se osvrnem na usporedbe sa MUA, na fejs stranici od MUR-a pise: Note: This page is not connected to MUA Make Up Academy, or other FB Beauty brands.

    OdgovoriIzbriši