Loreal Professionnel Mythic Oil maska za kosu - a little make up obsessed

Loreal Professionnel Mythic Oil maska za kosu

Milijun puta sam pisala na blogu kako volim Kerastase Nutritive masku, koristim je već dvije godine i stvarno je moj HG proizvod, no rado sam prihvatila ponudu da recenziram Loreal Professionnel Mythic Oil masku* da vidim može li promijeniti moje osjećaje prema Kerastase-u. Je li ih promijenila - pročitajte u nastavku :)



Maska dolazi u plastičnoj teglici u bojama karakterističnima za Mythic Oil liniju, bijeloj, crnoj i zlatnoj, u količini od 200 ml.

Tekstura maske je jako gusta, a zbog te gustoće nisam bila sigurna hoće li biti preteška na kosi, no moj strah je bio neopravdan, maska ne ostavlja težinu na kosi, no dobro ju hrani.

Da bi vam moji dojmovi bili jasniji, ponovit ću kakva je moja kosa: prirodno je kovrčava, no redovito ju zlostavljam peglom i farbam ju. Gusta je i imam debelu vlas, korijen mi se masti dok je sama vlas (kao i kod svake kovrčave kose) suša.

Za korištenje nije potrebna velika količina - na slici možete vidjeti koliko sam je potrošila u protekla četiri mjeseca redovitog korištenja (dva do tri puta tjedno). 




Maske nanosim nakon svakog pranja, pa tako radim i s ovom maskom. Na pakiranju piše da ju se nanese nakon pranja kose i ostavi tri minute na kosi, no ja ju uvijek ostavim 5-10 minuta na kosi i nakon toga ju isperem. 

Pošto je namijenjena svim tipovima kose, mislila sam da mi neće biti dovoljno hranjiva (jer inače baš i ne vjerujem u proizvode namijenjene svim tipovima kose/kože i slično), no u ova četiri mjeseca koliko ju koristim, kosa mi je ostala jednako nahranjena kao i kad sam koristila Kerastase Nutritive masku (iako nju i dalje smatram prikladnijom za suhu kosu).

Maska sadrži mješavinu ulja agrana i ulja pamuka koji hrane kosu i pružaju joj optimalnu vlažnost, sjaj i mekoću. Nakon korištenja ove maske, kosa je uistinu nahranjena, no bez težine, glatka te izuzetno mekana i sjajna. 



Kao i svi proizvodi iz Mythic Oil linije, i ova maska predivno miriše (nažalost, ne znam kako da vam opišem ovaj miris) i njen miris se zadržava na kosi dulje vrijeme.

Na početku sam spomenula da ćete saznati i je li ova maska svrgnula s trona HG proizvoda Kerastase. Unatoč tome što nemam ništa loše za reći o ovoj maski, nije svrgnula Kerastase. Iako mi je sada dovoljna ova maska i moja kosa uistinu lijepo reagira na nju, bojim se da bi moja kosa zimi ipak tražila malo jaču njegu (uz sve metode zlostavljanja kose koje koristim, zimi je i centralno grijanje u igri, vjetrovitije je, a sve to ipak utječe na kosu), a kako mi te profi maske traju po 8-9 mjeseci, uvijek biram proizvod koji će mi dugoročno više odgovarati, a zimi je za moju kosu Kerastase savršen jer je riječ o ipak nešto "težoj" maski.

Ukoliko je vaša kosa normalna ili blago suha, onda će ova maska biti idealna za vas, no za jako suhu kosu ipak preporučam neki jači, odnosno hranjiviji proizvod. 

INCI:

Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Candelilla Cera/Candelilla Wax, Amodimethicone, Cetyl Esters, Isopropyl Alcohol, Glycerin, Phenoxyethanol, Persea Gratissima Oil/Avocado Oil, Vitis Vinifera Seed Oil/Grape Seed Oil/Trideceth-6, Limonene, Chlorhexidine Digluconate, Centrimonium Chloride, Hexyl Cinnamal, Coumarin, Linalool, Benzyl Alcohol, Butylphenylmethylpropional, Hydroxycitronellal, Argania Spinosa Oil/Argania Spinosa Kernel oil, Gossypium Herbaceum Oil/Cotton Seed Oil, Amyl Cinnamak, Parfum/Frafrance C51949/1

Mythic linija se inače sastoji od slijedećih proizvoda:
  • Mythic Oil za sve tipove kose, s uljem avokada i koštica grožđa 
  • Mythic Oil mlijeko, za tanku normalnu kosu, s royalactinom i uljem pasiflore 
  • Mythic Oil za sjaj obojene kose, s uljem lana i brusnice  (RECENZIJA)
  • Mythic Oil bogato ulje, za suhu i neukrotivu kosu s uljem rižinih mekinja i argana 
  • Mythic Oil hranjivi šampon i Mythic Oil hranjiva maska s uljem argana i pamuka
Preporučena cijena je 167 kn u salonima koji koriste L'Oreal Professionnel proizvode, no ukoliko kupujete online, možete ju naći i po povoljnijoj cijeni. 

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.)   

CONVERSATION

4 komentari:

  1. Ovu masku nisam isprobala, no vrlo mi je privlačna. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni je isto privlačna i voljela bih je probati

    OdgovoriIzbriši
  3. Sviđa mi se opis, mogla bi mi odgovarati. Mada mi je prava želja probati Kerastase :).

    OdgovoriIzbriši