p2 Ultra Rich Cuticle Cream - a little make up obsessed

p2 Ultra Rich Cuticle Cream

Danas vam donosim recenziju omiljenog proizvoda za njegu kožice oko noktiju - p2 Ultra Rich Cuticle Cream. Prije ove kremice sam dugo koristila Lush Lemony Flutter koji je zadovoljavao moje potrebe po pitanju njege, no nisam ga voljela iz dva razloga - prvi je količina koja me frustirala jer mi ga je bilo nemoguće potrošiti prije isteka roka trajanja, a drugi je miris koji se meni osobno ne sviđa (i tu povezujem oba razloga - zbog mirisa ga nisam htjela koristiti i za npr. laktove (da bih ga potrošila na vrijeme) kao što to radi moja prijateljica).


Kremica dolazi u preslatkoj ružičastoj teglici u količini od 15 ml. Sadržaj je zaštićen folijom, pa možete biti sigurni da nitko prije vas nije umočio svoje prstiće u nju. 


Kremica sadrži ulje sjemenki grožđa i noćurka, a miriše po divljoj ruži.

Zbog teksture ovu kremicu ne bih nazvala kremom nego prije maslacem, a savršeno je maziva i brzo se upija. 



Moram napomenuti da nemam problema s noktima (kao niste znale na temelju svih mojih manikura koje sam vam pokazala na blogu), pa ne mogu reći kako djeluje na njih i njihov rast, no imam problema sa suhom kožom ruku, pa tako i kožice oko noktiju. Ova krema savršeno i dugotrajno njeguje moju kožicu zahvaljujući ulju sjemenki grožđa (bogato je linolnom masnom kiselinom i drugim esencijalnim masnim kiselinama koje pomažu zadržavanju vlage u koži) i ulju noćurka (preporuča se za njegu suhe i ispucale kože). 

Ne koristim ju svaki dan, nego po potrebi i nakon lakiranja noktiju, no vidim da trajno djeluje baš zato jer nemam potrebe stalno mazuckati kutikulu kao što sam morala dok nisam koristila ovaj proizvod.

Puni sastav kremice nije na pakiranju, a nisam ga našla ni online, pa ćete (kao i ja) ostati zakinute za taj podatak.

Cijena ovog proizvoda je oko 3 € za 15 ml, a rok trajanja je 12 mjeseci od dana otvaranja.

Nažalost, p2 proizvodi su dostupni samo u njemačkim dm-ovima, no ukoliko ste u mogućnosti, svakako nabavite i probajte ovaj proizvod.

Kako vi njegujete svoju kutikulu? Jeste li isprobale ovu kremicu?

CONVERSATION

25 komentari:

  1. Baš sam je namazala prije 5 minuta <3 Vidjela sam pohvale kod A Girl in Berlin i Di pa sam je morala naručiti kad je frendica išla na putovanje. Divna je! I stvarno dobro njeguje kožicu oko noktiju, a ja baš imam problema s njom.
    ps. ako ti treba nešto od p2 - jer znam da ih isto voliš - odoh ja u Berlin za tjedan dana pa ti mogu uzeti ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Poznati sastojci zvuče divno pa prema njima ne sumnjam da njeguje. Ja sam koristila GG kremicu, a kako sam je potrošila vjerujem da ću ju opet naručiti jer mi je bila super <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Imam i vooooliiiiim ♥♥♥♥♥.

    OdgovoriIzbriši
  4. Svi je hvale a ja nadobudna ju nisam nijednom naručila kada sam imala prilike :D Jednom :DD

    OdgovoriIzbriši
  5. nemam je, ali bih je baš probala.
    šteta što nam p2 nije dostupan ovde :/

    OdgovoriIzbriši
  6. Mene baš nije oborila s nogu ali ja imam zaista jako ali jako suhe ruke i naravno i kožicu oko noktiju ... Pa je kožda do toga.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. moguće da je do toga, šteta što nisi bila zadovoljna :/

      Izbriši
  7. Uf, moram ju nabaviti ako ću ići negdje van..ako ništa drugo jer mi je ambalaža preslatka :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Nisam isprobala ovu, ali imam Apricot Cuticle Cream i obožavam ju :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Nisam još probala ništa od p2 kozmetike, ali to će se uskoro promijeniti jer za desetak dana idem u Njemačku i planiram kupiti dosta toga za čime već dugo slinim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joj zavidim, uživaj i u Njemačkoj i u shoppingu :)

      Izbriši
  10. Tako bi volila isprobat ovo, još kad vidim da je teglica roza ;))) Ja koristim u tu svrhu cuticle oil od nail selectiona i odlično je, ali rado bi ovo isprobala..nadam se da će uskoro i u naše dm-ove

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam nekako izgubila nadu, posebno jer su ih povukli i iz Austrije iz Palmersa :(

      Izbriši
  11. Cini se dobra kremica, ali me zanima sto to znaci kako njeguje suhu kozicu oko noktiju, da li to znaci da ce zanoktice i suha kozica oko noktiju nestati nakon nekoliko dana ili?
    Hvala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. neće nestati zanoktice, nego njeguje kožicu da ne bude suha i da se ne stvaraju zanoktice :)

      Izbriši
  12. Evo sastava ako nekog zanima:

    AQUA, GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE SE, CETEARYL ALCOHOL, VITIS VINIFERA SEED OIL, CETYL PALMITATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, DIMETHICONE, CETEARYL GLUCOSIDE, STEARIC ACID, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, MYRISTYL MYRISTATE, OCTYLDODECANOL, OENOTHERA BIENNIS OIL, ISOSTEARYL ISOSTEARATE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, CERA ALBA, TOCOPHERYL ACETATE, VACCINIUM MYRTILLUS FRUIT EXTRACT, SACCHARUM OFFICINARUM EXTRACT, CITRUS AURANTIUM DULCIS FRUIT EXTRACT, CITRUS LIMON FRUIT EXTRACT, ACER SACCHARUM EXTRACT, HYDROGENATED LECITHIN, DIMETHICONOL, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, PARFUM, POTASSIUM SORBATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, XANTHAN GUM, DISODIUM EDTA, CI 14700

    Imam Apricot verziju ove kreme, al slabo ja to koristim iako ima potrebe. Baš sam razmišljala zadnjih dana kako si moram na stolu u dnevnom boravku to instalirati odmah pored tableta magnezija jer ću se jedino tako prisiliti na redovito korištenje. Sa magnezijem je upalilo :-D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. e hvala na sastavu i na nabavci :*

      stavi si to odmah pokraj magnezija, ako je upalilo s tabletama, valjda će i s kremicom :)

      Izbriši