Instapost - travanj - a little make up obsessed

Instapost - travanj

Gledajući slike za ovomjesečni Instapost u odnosu na prošlomjesečni sam shvatila da na prvu može djelovati da je bila riječ o dosadnijem mjesecu, međutim moj dojam je potpuno drugačiji. Iako sam bila pretrpana preko glave obavezama, nekako imam osjećaj da sam više uživala nego u ožujku. Izgleda da sam jednostavno samo manje slikala. :)

Mjesec je počeo jednim događanjem u Velvetu gdje sam uživala u finoj klopi, a između ostalog i u ovoj slastici - OBOŽAVAM maline i iako bih radije da je ovo čokoladno bio mousse, a ne puding, ako navratite u Velvet, probajte, nije loše :)


Svjetlo je tamo prigušeno (čitaj: standardno loše), pa su i slike otamo redovito isto takve :)

Travanj je u mojoj obitelji uvijek bio slavljenički, tada je mamin rođendan, pa je bio red i za predivno cvijeće - stvarno je tih dana bilo proljeće u zraku (za razliku od proteklih dana).



Naravno, na blogu su se našli favoriti mjeseca. Prošli mjesec je to stvarno bila mala ekipa, čak dobrim dijelom sastavljena od mojih dugogodišnjih favorita, no našlo se tu i novih ljubavi :)


Stigao mi je i paketić od dm-a koji je dodatno obogatio moju kolekciju maskara, što reći nego da vas čeka puno recenzija :)


Ne znam kako vi, ali ja jako jako volim miris jorgovana ♥ Rekla sam da sam imala prošli mjesec više osjećaj proljeća nego ovih par dana svibnja. Moram priznati da je i puno cvijeća pripomoglo tom dojmu.


Iz New Yorka su mi stigle divotice koje sam s guštom skinula s WL. Ruž još uvijek nisam počela koristiti - moram vidjeti jesu li slike njega netaknutog dobre, pa da ga mogu početi koristiti #beautybloggersproblems. Stvarno se nekad zapitam zašto sama sebe mučim s tom zabranom korištenja proizvoda prije nego ga poslikam :)


Bile smo na predivnom Lancôme brunchu koji je organiziran za nas nekoliko blogerica, sve je bilo divno, o njemu ste mogle čitati ovdje, pa nema smisla da duljim. 



A dobile smo za isprobavanje predivne proizvode, Lancôme Blush Subtil rumenilo u nijansi 021 Rose Paradis, Lancôme Lip Lover u nijansi 316 i Lancôme La Vie Est Belle EDT koji mi je bio na wish listi i baš sam happy da je skinut s nje ♥


Odabrala sam i svoj top 5 crvenih ruževa (o čemu ste mogle čitati u ovom postu), što nije bio nimalo lagan zadatak - ajmo reći da sam sam sebe iznenadila koliko crvendaća imam :)


Bio je i Uskrs. Kod nas se doma jaja bojaju samo prirodnim bojama - na slici je jaje bojano lukom.


I stan je bio ukrašen uskršnjim motivima:


A jednu proljetnu manikuru sam iskoristila i da bih vam čestitala Uskrs. Manikuru možete vidjeti ovdje.

A mjesec je završio recenzijom mog prelijepog cvjetića (post) koji će definitivno biti jedno od rumenila sezone, a možda i godine.
Što je obilježilo vaš travanj?

Na Instagramu me možete pratiti kao NIVETTE179 ili preko ovog linka.


CONVERSATION

10 komentari:

  1. Krasan mjesec. :) Ja također obožavam maline, mogla bih ih svaki dan jesti. :D
    Baš me zanima kakav je Marc Jacobs ruž, a Clinique rumenilo je stvarno prekrasno. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Macarons :O Prelepo izgledaju na branchu. Clinique rumenilo je fantazija :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasan mjesec, baš travanjski prepun cvijeća :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Sviđa mi se puno cvijeća u tvom postu, a maline obožavam kao uostalom i sve voće!

    OdgovoriIzbriši
  5. Predivan mjesec i kud sreće da je svaki takav :) Obožavam slike hrane, cvijeća i kozmetike <3

    OdgovoriIzbriši
  6. slike su zanimljiv i mjesec ne djeluje dosadno :)
    najviše mi se sviđa slika cvijeća, paketića od DM-a i Lancôme bruncha :D
    meni je travanj isto prošao slavljeničkom raspoloženju - naime tad i mama i ja slavimo rođendan :)

    OdgovoriIzbriši
  7. pa ti nisi normalna, opet nam bacaš ove sličke clinique rumenila i tf ruža, grrrr :D
    hahha, jednim događajem, nda :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Lijep mjesec, ja se samo nadam da nam cijeli svibanj neće biti ovako hladan i kišovit :/ Znaš da već imamo isti ukus što se cvijeća tiče, a jorgovane obožavam, samo mi je žao kako kratko traju u vazi... baš sam jedan dan kod svojih ubrala nekoliko "grozdova", jedne stavila u vazu i kući i jedne na terasu, ovi iz kuće su mi povenuli za neka 3 dana, a oni na terasi su izdržali puno duže... izgleda da vole biti na zraku :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Joooj... Jako mi je dobro poznata zabrana korištenja novih proizvoda prije slikanja, a s obzirom na to kakvom ja dinamikom objavljujem postove, ponekad se osjećam kao da sam stalno u Korizmi ;)

    OdgovoriIzbriši