Barfuss maska za stopala - a little make up obsessed

Barfuss maska za stopala


S dolaskom toplijih dana, svjedoci smo kojekakvih prizora kad su u pitanju stopala, pa sam danas odlučila pisati o mom omiljenom proizvodu za njegu kože stopala.

Koža mojih stopala je ekstremno suha, toliko da sam ju s drugim kremama za stopala morala mazati doslovno nakon svakog tuširanja jer ih ništa nije dubinski nahranilo. Otkad koristim Barfuss masku za stopala, to se promijenilo. 




Barfuss maska za stopala dolazi u količini od 100 ml, u mekanoj tubici veselih boja koja vam omogućuje da potrošite proizvod do kraja (rok trajanja je 12 mjeseci od otvaranja). 

Sadrži ulja breskve (koje dobro djeluje na suhu ili dehidriranu kožu stopala), sjemenki grožđa (koje pomaže zadržavanju vlage u koži) i bademovo ulje (koje je također dobro za suhu kožu). Proizvod ima blagi miris mentola (koji je u donjem dijelu sastava), no nema osjećaja hlađenja (što bi dobro došlo ljeti, no ne i zimi).

Iako je riječ o maski za stopala, ja ju koristim kao kremu, jednostavno utrljam proizvod u stopala. I tako svaku drugu večer (što je izvrsno s obzirom na to da bi mi prije nakon svakog tuširanja koža bila suha kao šmirgl papir u slučaju da ih ne bih namazala). Barfuss maska za stopala savršeno nahrani moju kožu i to nije samo površinski kao što je bilo s ostalim kremama koje sam koristila i koje bi djelovale samo od tuširanja do tuširanja.

Ako ćete koristiti proizvod kao masku, ona se nanosi u debljem sloju i ostavlja 20 minuta nakon čega umasirate ostatak u kožu, a ako ostane još proizvoda koji koža više ne može upiti, jednostavno višak odstranite toplom vlažnom krpom. Super fora je preko toga još obući pamučne čarapice za još intenzivniju njegu.

Ovo je prvi proizvod za njegu stopala kojim sam 100% zadovoljna i nastavit ću ga kupovati dok god će se proizvoditi. Maska je završila u mojim favoritima kolovoza, favoritima godine kao i u mom izboru najboljih proizvoda iz drogerija, mislim da vam to dovoljno govori koliko volim ovu kremicu/masku.




Proizvod je dostupan isključivo u Muller drogerijama (pošto je riječ o njihovoj robnoj marki) po cijeni od 15-ak kn za 100 ml proizvoda.

Jeste li probali ovu kremu/masku? Koja je vaša omiljena krema za njegu stopala?

CONVERSATION

26 komentari:

  1. nemam neku posebnu njegu za stopala, jer na srecu nemam problema sa njima, ali uvijek imam neku kremu sa ureom, jer navodno urea pomaze kod ispucale kože. kod ove kreme mi se vidja pakovanje, šareno, onako veselo. Nisam je viđala na policama u BIH drogerijama

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. napisala sam - ima je za kupiti samo u Muller drogerijama ;)
      Meni kreme s Ureom su samo kratkoročno pomagale. No moja koža nije ispucana, jednostavno je suha :(

      Izbriši
  2. Ja sam je isto nedavno potrosila,odlicna je! Sad sam uzela isto Barfuss ali kremu s 10%urea.Dobra je ali ne kao oba maska..kupit cu je opet sigurno

    OdgovoriIzbriši
  3. I ja isto koristim ovaj proizvod već dugo.. I odličan mi je.. Baš sam nedavno kupila novu tubicu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. drago mi je da imam još istomišljenika :)
      meni je stvarno fenomenalna ♥

      Izbriši
  4. stvarno mi se čini odlična, a i sama sam u potrazi za pizdarijama za stopala. gledala sam neke avon stvarčice. srećom nisu mi presuha stopala, pa si mogu dopustiti da ih povremeno zapustim, iako ne bih trebala :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. e onda bi ti tek ovo bila super krema jer si s njom možeš priuštiti ne prečesto mazanje :)

      Izbriši
  5. I ja ju koristim kao kremu, ne kao masku. Najviše problema imam ljeti pa se nadam da me ni tada neće iznevjeriti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. vjerujem da neće, ja sam ju i na moru koristila i bila mi je super :)

      Izbriši
  6. Zanimljivo...moram priznati da ne koristim posebne preparate za stopala, makar imam par kremica specijalno za njih. Obično ih namažem kremom za tijelo i to je dovoljno :) Ali privlači me maskica nontheless.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. povoljna je, pa mislim da ne možeš pogriješiti ako probaš :)

      Izbriši
  7. Meni je omiljena Afroditina (25% urea). Kada su meni stopala suha, tada uradim neki piling i izribam, stavim tu kremu, debele čarape, odspavam i nemam problema nekoliko sedmica :D ali tada svejedno mažem stopala puterima/losijonima koje koristim za tijelo :)

    OdgovoriIzbriši
  8. ova recenzija je došla za mene u pravo vrijeme, baš mi treba nešto za njegu stopala, jer su u jako lošem stanju i trebam u kupovinu :)
    vjerojatno ću kupiti ovu masku u Mulleru, preslatka mi je ambalaža, sviđa mi se i sastav :D
    ako kažeš da je dobra, mora biti :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Već mi je neko vrijeme na wish listi, ali sam trebala potrošiti neke druge kremice za noge tako da sam ju prekjučer kupila i još je akcija 20% na sredstva za stopala.Danas kreće isprobavanje, nadam se da će se pokazati dobrom jer su mi po ljeti stopala koma

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. eto, izvrsno, nisam ni znala da je još i akcija :)
      nadam se da će ti biti dobra, ja ju jako volim :)
      javi dojmove :)

      Izbriši
  10. Kupila je nakon što sam je vidjela kod tebe i super mi je :) S time što moja stopala nisu baš tako ekstremno suha pa je dosta da samo malo više natrackam prije spavanja i obučem čarapice i sve se upije...moram bacit jednu intenzivniju kuru sad par dana za redom, već se trabaju izvuć sandalice :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam baš neki dan hodala bez problema u sandalicama bez posebnih prirema - zahvaljujući njoj :)

      Izbriši
  11. Nazalost nemam uopce njegu stopala, sram me priznati, ali osim njege nokti i slicno, za kozu se ne brinem puno na nogama :( i ovo ljeto sam odlucila stati tome na kraj, a pozitivne recenzije ove maske me sve vise nagovaraju na kupnju :D Ipak je vrijeme za sandale doslo i nema vise izgovora :D super recenzija!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. eto, nadam se da ćeš biti zadovoljna ako kupiš ovu masku :)

      Izbriši
  12. Već si mi spomenula ovu masku za stopala i planiram ju kupiti nakon što potrošim Mixu za suha područja :D

    OdgovoriIzbriši
  13. Mislim da sam već potrošila oko 5 pakiranja iste :).

    OdgovoriIzbriši
  14. Daj, moram ovo što prije nabaviti :-D Mislilm da još nisam pročitala negativnu recenziju za tu masku, a cijena joj je super povoljna.

    OdgovoriIzbriši