Noviteti, događanja, posebne ponude - a little make up obsessed

Noviteti, događanja, posebne ponude


U današnjoj rubrici noviteta, događanja i posebnih ponuda ću se osvrnuti samo na neke od meni zanimljivih noviteta na tržištu, a nadam se da ćete naći nešto zanimljivo i za sebe :)


Avon Fleur EDP


Među najprodavanijim Avon proizvodima su parfemi, a ovog proljeća je Avon odlučio izbaciti još jedan mirisni novitet na tržište. Riječ je o Avon Fleur EDP.


Iz Avona kažu: "Optimističan buket sočne marakuje i ružinih latica s naletom razigranog plavog irisa. Miris iz cvjetno – voćne kategorije unijet će optimizam u vaš dan."

Gornji tonovi: mandarina, marakuja, mango
Središnji tonovi: latice ruže, neven, cvijet jabuke
Bazni tonovi: plavi iris, drvenasti tonovi, mošus

Cijena parfema: 105 kn

Kérastase Densifique

Ova linija otkriva božanstveno gustu kosu, a lansirano je šest novih proizvoda.
Ovaj protokol njege vlasišta baziran je na ideji profesionalne njege vlasišta (pranje, njega, regeneracija i teksturizacija) te spaja luksuz s visokom tehnologijom kako bi stvorio deblju vlas milimetar za milimetrom.
Hijaluronska kiselina mijenja prošlost i pruža kosi podatnost i pokret, glucopeptidi oblikuju sadašnjost ispravljajući oštećenja na kosi, a Stemoxydine programira budućnost pružajući kosi gustoću.
 
Proizvodi iz linije:BAIN DENSITÉ (preporučena maloprodajna cijena: 171,00kn za 250 ml)
MASQUE DENSITÉ (321 kn za 200 ml)
KONCENTRAT I BOOSTER DENSIFIQUE (dostupan samo kao salonska usluag)
DENSIFIQUE AMPULE (proizvod koji će mislim pobuditi puno zanimanja - aktivator gustoće kose, više kose na cm2. Neposredna teksturizacija dan za danom za gušću kosu. Densifique ampule pružaju više volumena u samo 10 dana! preporučena cijena: 10x6ml je 540 kn i 42x6ml 1330 kn)
PJENA DENSIMORPHOSE (190 kn za 150 ml)


L'Oreal Professionnel Wild Stylers

Inspiracija za ovu liniju dolazi s modnih pista gdje je fokus na „divljoj“ kosi – od rock do grunge varijanti do sexy, razbarušene kose.  

Od noviteta izdvajam meni zanimljiv proizvod - Scruff Me.
Gel za razbarušen, raščupan efekt. Stvorite ultra razbarušen look koji traje, pružite svojoj frizuri look kao nakon divlje noći. Drži do 24 sata. Faktor učvršćivanja 2.
TAJNE PROFESIONALACA: nanesite malu količinu na ručnikom posušenu kosu od korijena do vrhova. Prstima „zgužvajte“ kosu, razbarušite vrhove i osušite difuzorom ili pustite da se kosa prirodno osuši.
Pakiranje: 150ml
Preporučena maloprodajna cijena: 124,00kn


Od noviteta tu su još i:


Crêpage de Chignon -matirajući lak za kosu za postizanje volumena (preporučena cijena: 115 kn za 200 ml)

Next Day Hair - mineralni puder za teksturu za razbarušen efekt. (preporučena cijena: 115 kn za 250 ml)
Depolish- pasta za postizanje grubog učinka. Ova rastezljiva pasta omogućuje ultra-mat završni učinak (preporučena cijena: 115 kn za 100 ml)

Vichy Idealia Oči

Idealia Oči nova je Vichy njega za otkrivanje idealnog područja oko očiju koja transformira kvalitetu i boju kože, ublažava izgled tamnih mrlja, osvjetljava tamna područja i zaglađuje izgled linija na površini kože oko očiju.
Prva Vichy njega za postizanje idealnog pogleda sadrži DRM-BRIGHT kompleks, kofein, vitamin B3 i trenutne iluminatore za borbu protiv svih neprijatelja područja oko očiju. Idealia Oči trenutno osvjetljava i ublažava izgled tamnih krugova. Inovativni zaglađujući aplikator pruža osjećaj ugode pri nanošenju svježe i hidratantne teksture. Proizvod je hipoalergen, prikladan za osjetljivu kožu te sadrži termalnu vodu Vichy.
Sadrži inovativan aplikator čiji vrh je napravljen od izuzetno mekog i fleksibilnog silikona. Aplikator je osmišljen kako bi nježno, poput vrška prstiju, ravnomjerno njegovao osjetljivo područje oko očiju. Materijal aplikatora poštuje posebne potrebe tanke kože oko očiju, te osigurava savršenu mjeru teksture potrebne za otkrivanje idealnog pogleda.

Preporučena cijena: 185,98 kn


Vichy Normaderm Night Detox

Nova Vichy noćna njega protiv nepravilnosti za čišću kožu. Prilikom buđenja koža je manje masna, glađa, pore su manje vidljive te je koža lica pročišćena i blistava.



Formula sadrži perlite i apsorbirajuće čestice koje upijaju višak proizvedenog sebuma tokom noći te kombinaciju Eperuline-a, LHA i Salicilne kiseline za smanjivanje nečistoća i uklanjanje nepravilnosti. Inovativna formula tokom noći drži lučenje viška sebuma pod kontrolom te nepravilnosti i pore postaju manje vidljive, a ten svjež i čist. Brzo upijajuću i nemasnu teksturu potrebno je nanositi navečer na čistu i suhu kožu. 

Preporučena maloprodajna cijena: 131, 73 kn

Jeste li našle nešto zanimljivo za sebe?

CONVERSATION

5 komentari:

  1. Moja kosa ce me u bankrot otjerat :) Kerastase je na wishlisti

    OdgovoriIzbriši
  2. Oba Vichy noviteta me zanimaju, Vichy u zadnje vrijeme baš gađa u sridu što se mene tiče :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Mene baš zanima ova Lorealova linija, posebno scruff me ali i onaj mineralni puder mi je primamljiv :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Privlači me ova Kerastase linija, za očekivati :-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Najviše me zanima Avovov parfem, ako ikad dođe do mene, obzirom na komplikacije oko dostave haha :DD

    OdgovoriIzbriši