Avon True colour paleta sjenila u nijansi Stone Taupe - a little make up obsessed

Avon True colour paleta sjenila u nijansi Stone Taupe


Tema današnjeg posta je Avon True colour paleta sjenila u nijansi Stone Taupe*. Ovu paletu sam dobila prije dosta vremena, no kako su u to doba ove paletice virile sa svih blogova, odlučila sam pričekati i naknadno vam ju pokazati. 


Paleta dolazi u jednostavnoj crnoj ambalaži od čvrste plastike s jednostavno utisnutim AVON slovima u količini od 5 grama, što bi bilo 1,25 grama po sjenilu. Unutar ambalaže se nalaze četiri nijanse, u ovom slučaju neutralnih tonova od kojih se može napraviti nekoliko verzija različitih lookova.


Sama sjenila unutar ambalaže su označena brojevima jer je na vanjskoj kutiji primjer kakav look napraviti s njima - tako broj 1 ide ispod obrva, broj 2 ide na cijeli kapak, broj 4 ide u vanjski kut kapka, a broj 3 služi za pregib (crease).

Kao što možete vidjeti, boje su u potpunosti po mom ukusu, neutralne.

Što se tiče pigmentacije - moram priznati da bez baze i nije dovoljno zadovoljavajuća za moje pojmove, međutim s bazom je riječ o uistinu divnim sjenilima ♥

slikano bez baze u hladu

slikano bez baze na suncu


slikano s bazom u hladu


slikano s bazom na suncu

Negdje sam svojedobno pročitala da je nijansa 2 dupe za Urban Decay Sin, međutim ne bih se složila s time:

lijevo Avon 2, desno UD Sin

Sve u svemu, ovo su sjenila čija ljepota dolazi do izražaja uz korištenje baze za sjenilo i koja često možete uzeti na popustu - u aktualnom katalogu su 49 kn (a puna cijena im je 65 kn). Inače, postoji čak 10 kombinacija nijansi.


Ovdje paletu možete vidjeti na djelu - odlučila sam se ipak za malo jači look, pa sam koristila i crnu olovku koju sam nanijela na vanjski dio kapka da bih dobila tamnije boje.

Korišteni su:
  • Avon Stone Taupes paleta
  • Avon kohl eyeliner u nijansi true black
  • Avon Aero Volume maskara u nijansi Blackest Black





Kako vam se sviđa ova paleta? Jeste li već imale koju Avon paletu i kako ste zadovoljne?

*PR uzorak (bez obzira na porijeklo proizvoda, garantiram da su iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu iskrena. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.)   

CONVERSATION

24 komentari:

  1. A onak....lijepo izgleda ali ništa posebno. Ali jedinicu bi imala kao mono i koristila uz jača sjenila (npr. zeleno, ljubičasto...) :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pa svakako nije ništa inovativno, ipak je riječ o nude bojama :)
      jedinica je jako praktična, slažem se :)

      Izbriši
  2. Imam istu tu paletu i na prvi pogled sam se odusevila jer su zastupljene *sve moje nijanse* ali kad sam ih probala, odusevljenje je splasnulo :(
    Pigentacija je zaista dosta slaba, potpomognem artdeco bazom i onda bude OK. Za dnevni natural look je odlicna.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, potrebna je baza da bi sjenila došla do svog maksimuma, a mene je iznenadilo kako je 1 pigmentiran naspram ostalih boja (bez baze9 iako je riječ o mat sjenilu, a ona su obično slabije pigmentirana

      Izbriši
  3. Ja sam voljela one njihove quadove, ali uz svu silu kozmetike koju sada imam, nije baš da mi je neophodna, iako lijepo izgleda.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. tvoja zadnja paleta je savršena, tako da ti stvarno ova ne treba :)

      Izbriši
  4. Stone i taupe??? Bez obzira na sve-želim jako!

    OdgovoriIzbriši
  5. Nijanse su baš po mom ukusu. :) Svakako ću razmisliti o kupnji jer su to nijanse koristim svakodnevno, a paleta je malena i praktična i definitivno bi mi olakšala šminkanje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, s te strane je paleta stvarno super jer je mala i praktična. I idealna za kraća putovanja, a svašta se da iskombinirati s njom :)

      Izbriši
  6. Imam 7-8 Avon paletica i mislim da bi bilo pretjerivanje da naručim još, pa i samo jednu :) I tvoja ima lijepe nijanse, a neutralne su mi omiljene :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Fine su nijanse skroz, mada pigmentacija i nije neka. :/ Sa bazom su super. :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Boje su lijepe ali slabe pigmentacije. Ja najviše koristim 1 i 2.

    OdgovoriIzbriši
  9. Jeste da bi pigmentacija mogla biti jaca, ali za tu cenu i 4 senkica, meni su odlicne. Imam bas ovu i koristim je cesto. Me like it so far! :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Ne volim Avon sjenila upravo zbog slabe pigmentacije. Nekako me nijansama podsjetilo na naked basics. A s obzirom da ju imam, ova mi ne treba.

    OdgovoriIzbriši
  11. lijepa paletica :) praktična za putovanja, gdje se može samo mjenjati ruž/sjajila, a oči ostati neutralne :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Imam ovu paletu već neko vrijeme, i mene su privukle nude nijanse za svakodnevni look. Jednos sam je koristila i sjenila nisu bila postojana. sada ću pokušati sa bazom. Molim vas, pošto nikada nisam koristila bazu, preporučite mi neku drogerijsku verziju, i uputite me kako da je koristim! Hvala

    OdgovoriIzbriši
  13. Ove nijanse su baš "moje", imam jednu Avon paleticu, sa ljubičastim nijansama, koju sam nekada davno dobila na poklon, i solidna mi je. Pigmentacija također nije neka, ali uz bazu izgleda super :)

    OdgovoriIzbriši
  14. ja je jako volim, uz bazu su mi sva četiri sjenila izvrsno pigmentirana!

    OdgovoriIzbriši
  15. Obožavam True colour paletice, kvalitetnije su od mnogih skupljih :) Imam Mocha Latte, Berry Love i par onih sa po dve senke :)

    OdgovoriIzbriši