Diesel Loverdose Tattoo parfem - a little make up obsessed

Diesel Loverdose Tattoo parfem

Prije otprilike desetak dana sam bila na divnoj eventu čiji je povod bio upravo predstavljanje Diesel Loverdose Tattoo* parfema i o samom događanju ste mogle čitati u ovom postu.

Danas sam se odlučila na nešto novo, nešto drugačije, nešto divlje - recenziju parfema, moju prvu na blogu. I za tu sam priliku odabrala upravo Diesel Loverdose Tattoo EDP.



Diesel Loverdose Tattoo je novitet dostupan od ove jeseni u Diesel Loverdose liniji parfema (sad ju već možemo nazvati linijom). Različit je od prethodnika i moram priznati meni bolji, mističniji i senzualniji.

Loverdose Tattoo potpisuju parfumeri Anne Flipo (inače autorica meni jako dragih Lancome La Vie Est Belle (u suradnji s Olivier Polge & Dominique Ropion), Lancôme Trésor Midnight Rose i Lanvin Jeanne Lanvin) i Pascal Gaurin, a parfem odiše opsesijom, nesputanošću i seksipilom, pretvarajući ove osobine u jedinstven cvjetno-orijentalni, drvenasti miris.

Otvara se svježim, magličastim notama bergamota i kore mandarine, a sočan i začinski akord crnog ribiza pruža početnom valu neodoljivu vibrantnost. Primamljive voćne gornje note polagano se predaju intrigantnom i nadasve ženstvenom cvjetnom srcu. Nakon baršunaste teksture ruže slijedi očaravajući, profinjen akord cvjeta naranče, uvodeći nas u neodoljiv i nesputan aspekt kojeg donosi apsolut arapskog jasmina. Neukrotive, a opet profinjene srednje cvjetne note delikatno su uklopljene u neporecivo privlačnu kombinaciju koja stvara opsesiju: nježne note rižine pare, zavodljiv miris mlijeka od vanilije i apsoluta zrna tonke.



Dolazi u predivnoj bočici od crnog stakla, u obliku srcolikog dijamanta koja je već sama po sebi predivan ukras i može stajati u tri pozicije.
Osim što je u obliku srca, možemo ju gledati kao bodež i to joj daje dodatnu dozu mističnosti i bočicu, kao i parfem možemo gledati kao oružje zavođenja. Bodež probada srce baš kao što opsesija prodire u dušu. A to je ono oko čega se vrti cijela priča oko ovog parfema.



Parfem možemo gledati kao tetovažu, naš signature, kojim pokazujemo ono što jesmo, a isto tako, tetovaža ne mora biti samo doslovno, nego može biti i metaforički, gdje ostavljamo osobnim pečatom (parfemom) toliko dubok trag na nečijem srcu ili u nečijem umu.

Novi miris za snažnu, samouvjerenu ženu koja koristi vlastitu moć za stvaranje opsesije i ovisnosti o ljubavi…

Sam parfem je idealan za mene, dovoljno sladak, a opet ne presladak da bi me od njega zaboljela glava. Ovo je jedan od onih parfema koje ću s užitkom nositi ove zime, ušuškana u šal koji će mirisati po ovom parfemu i davati mi dodatan osjećaj topline. Tu toplinu koju osjećam najviše duguje vaniliji koja definitivno nije nota koja preteže (jer se meni to ne bi svidjelo), no daje taj osjećaj ugode, kao kad sam umotana u topli šal ili dekicu. Reći ćete nimalo misteriozno ili sexy. Ali ovaj parfem će biti idealan i za večernji izlazak, kad (i ako) želite biti primjećeni jer toplina koju širi teško može ostati nezapamćena. I tu mislim da ovaj parfem slijedi i svoju "priču".



Parfem na meni traje otprilike 7 sati, što je za kemiju mog tijela jako dugo, lijepo i postupno se razvija i stigne se uživati u svim notama ovog parfema.

Dostupan je u bočicama od 30, 50 i 75 ml, a cijene su slijedeće:

TATTOO EDP 30ML: 317 kn
TATTOO EDP 50ML: 437 kn
TATTOO EDP 75ML: 604 kn

Ostavljam vas uz video koji prati ovu kampanju, a čije je zaštitno lice britanska glumica i model Anna Brewster, utjelovljujući istinsko značenje nesputanog seksipila koji odiše žudnjom.




Jeste li probale novi Diesel Loverdose Tattoo? Kako vam se sviđa?

*PR uzorak (bez obzira na porijeklo proizvoda, garantiram da su iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu iskrena i stvarna. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.)  

CONVERSATION

7 komentari:

  1. Bočica mu je divna. Ja još nisam pisala recenziju parfema, ali za sve postoji prvi put :) Nisam ga imala prilike isprobati.

    OdgovoriIzbriši
  2. Bočica je nešto posebno, treba iči u Muller pomirisat taj parfemič, jer note se čuju predivno pa da vidim, kakav je na mojoj koži :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Uh, mogao bi mi se svideti miris! Bočica je sjajno osmišljena, sviđa mi se prateća priča.

    OdgovoriIzbriši
  4. Divno si ga opisala :) Moram ga podhitno pošnjofati, baš me zanima kakav ću dojam ja dobiti :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Svi pišete o tom parfemu, a ja ga još nisam probala, a tako divno izgleda :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Imala sam tester ovog parfema i čini mi se da mi se dopadao!

    OdgovoriIzbriši
  7. Odlična recenzija! Potpuno si dočarala miris koji je zaista super, mada na meni ne traje toliko, ali na meni rijetko koji traje jer mi koža guta parfeme :)

    OdgovoriIzbriši