Too Faced Papa Don't Peach rumenilo - a little make up obsessed

Too Faced Papa Don't Peach rumenilo

Danas vam donosim recenziju jednog od meni najdražih rumenila, koji se i nekoliko puta našao u mojim favoritima mjeseca (klik 1, klik 2), predivnog rumenila predobrog imena - Too Faced Papa Don't Peach.



Mislim da Too Faced kao brand ne treba posebno predstavljati, redovito slinim za njihovim proizvodima je su uz to što su po mom ukusu i kvalitetni, uvijek su upakirani u preslatku ambalažu.



Kao što možete vidjeti, rumenilo dolazi u preslatkoj kartonskoj ambalaži u količini od 6,69 grama i nije testirano na životinjama, nego na celebrityjima (meni se ovo jako sviđa jer sam ja to odlučila interpretirati kako meni odgovara, a znajući kako su beauty blogerice kod nekih PR agencija još uvijek manje poželjni gosti od celebrityja, mislim da vam je jasno kako sam ja to interpretirala :D).

Odmah da upozorim puritanke koje žele u recenzijama gledati samo nove, netaknute proizvode da ovaj proizvod nije takav, nego je korišten (s puno ljubavi), pa ako vam to smeta, nemojte dalje gledati slike :P



Riječ je o breskvasto-brončanoj boji, sa shimmerom, koja daje zdravi sjaj u licu i koristim ga u svako doba godine, a ne samo ljeti iako bi neki smatrali možda da je najzgodnije upravo za korištenje ljeti.

Rumenilo je izazito trajno, pigmentirano i svilenkasto, što ga uz boju, za mene čini idealnim.

Izvrsno se slaže sa skoro svim kombinacijama make up-a i moram priznati da meni ne pada na pamet nijedna kombinacija gdje se ovo rumenilo ne bi uklopilo.

Jedina mana mu je što ga moramo naučivati online. Cijena mu je 16,50 funti što nije malo, ali kad uzmem u obzir njegovu kvalitetu i to koliko ga malo treba (imam ga preko 2 godine, a vidite koliko je potrošen), mislim da se isplati.



slikano na suncu



Kako imam dosta raznih breskvastih rumenila, dala sam si truda i potražila ono koje bi moglo biti najsličnije ovom rumenilu i razlika je relativno mala, pa mislim da ovo može biti dobra alternativa. Riječ je o elf Studio Blush Candid Coral.



Usporedba ambalaže nema smisla jer Too Faced je presladak, veseo i totalno girly dok je elf ovdje radio ambalažu po uzoru na NARS.

Razlika u cijeni je poveća - elf košta na njihovoj službenoj stranici 3,75 funti. Tim više što ne mogu reći da je elf rumenilo loše - malo više ga treba jer je mrvicu slabije pigmentirano i manje je trajno, ali opet ne toliko da bi bila opravdana razlika od 9 funti u cijeni. No kako sam sucker na ambalažu, meni je veći užitak koristiti Too Faced i samim time to smatram dobrom kupovinom.

A sad da vam pokažem kako izgledaju jedan pored drugog, no prije toga da naglasim da sam ovdje Too Faced nanijela laganije nego na slikama iznad, a elf sam nanijela onako, heavy, da bi se vidjela sličnost u boji:



slikano u hladu



slikano na suncu

Što vi kažete na Too Faced? Volite li njihove proizvode, kako vam se sviđa ovo rumenilo i mislite li i vi da je elf pristojan dupe?

CONVERSATION

37 komentari:

  1. Potpuno se slažem s tobom, Too Faced nije potrebno posebno predstavljati - zbilja mi se sviđaju njihovi proizvodi, da ne spominjem divne ambalaže :)
    A što reći za ovo rumenilo osim da je toliko predivno da sam se odmah zaljubila u nijansu :)
    I meni ne smeta što prikazuješ korištene proizvode, dapače, iz iskustva znam da se kod nekih stvari teško suzdržati prije fotkanja :D :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ovo rumenilo imam duže nego što imam blog, no zaključila sam da bi bio grijeh ne predstaviti ga ♥

      Izbriši
    2. Dobro si zaključila jer da nisi, nikada ne bih obratila pažnju na njega,a predivno je!

      Izbriši
  2. Too Faced obožavam! Samo šteta šta se moraju naručivati on line. Sviđa mi se rumenilo, baš je prava ljetna bojica.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. boja je idealna za ljeto :)
      iako ga ja volim koristiti i zimi, da da malo boje licu :)

      Izbriši
  3. Preidvno je i sama sam ga toliko puta pipkala i da nemam mali milion rumenila, uvrstila bih ga u kolekciju jer je savršeno :)

    Što se tiče predstavljanja proizvoda koji su već korišćeni, meni lično ne smeta iz prostog razloga što niko nije odlučio da napravi blog a zatim pokupuje sve što treba i predstvalja novo.
    Sve ima svoje draži, tako i neki naši ''old'' favoriti a prosto da bi redovno pisali a pre svega iskreno, potrebno je i neko određeno vreme testiranja.
    Nije zanemarljivo i to što jeste da se svi palimo na super fotke, amabalaže i sl ali poenta i po meni najbitnije jeste dobar i kvalitetan swatch na ruci/licu/usnama i iskrena recenzija. Ako ima neka fotka u stilu ''promo fotke'' super, ako ne, nije nešto što me odbija.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. sumirala si sve što i ja mislim :D

      a stvarno je predivno i iako isto imam mali milijun rumenila, nisam mu odoljela svojedobno :D

      Izbriši
  4. Uh, prelepa boja! Ni meni ne smeta kad proizvodi nisu novi, znam koliko je teško uzdržati se od probanja dok se ne sačeka prilika za dobru fotografiju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. suzdržala bih se ja, ali je stariji od mog bloga (negdje sam u tekstu napisala da ga imam 2 godine), a šteta ga je ne pokazati :)

      Izbriši
  5. Ma samo ti isprobavaj, i ja cesto cak i prije new in nesto pipnem ali ne mogu da se kajem jos radi toga :)) Ove njihove ambalazice su preslatke a i mastoviti nazivi. Moram nabaviti jedno peachy rumenilo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. treba ti peachy rumenilo, daju baš zdravi izgled licu :)

      Izbriši
  6. Lijepo je rumenilo al ambalaža još ljepša! *-*

    OdgovoriIzbriši
  7. Uh, prelepa mu je boja :)

    Iskreno, meni bude skroz cudno kada citam recenziju nekog proizvoda a slike su iz perioda kada je bio netaknut :) Volim da vidim istrosenost proizvoda, nekako mi je to dokaz kvaliteta :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. je, prelijep je <3

      ima nešto i u tome što kažeš :)
      no nekako je postao standard prikazati brand new proizvod, no briga me :D ovo rumenilo imam duže nego blog, a sasvim sigurno tu divotu neću skrivati, morala sam ga pokazati :D

      Izbriši
  8. prekrasna je boja, nedavno sam kupila SOPHIE od Illamasque i malo me podsjeća mada mislim da nisu dupe...a što se tiče predstavljanja samo novih proizvoda, ako je ambalaža uredna i nije zapackano do boli, zašto ne predstaviti korišteni proizvod?? ...ja prva vam ne bih onda nikada predstavila ništa od sve šminke koju već imam, a mislim da se od nje da napraviti jako puno zanimljivih postova :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisu Sophie i Papa Don't Peach dupe :)

      Upravo to, ako je uredna kozmetika, mislim da ne bi trebao biti problem, ali eto :)

      Izbriši
  9. divna ambalaža i još divnije rumenilo :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Preslatka ambalaža a boja potpuno po mom ukusu :))

    Imam samo paleto od Too Faced nažalost :(

    OdgovoriIzbriši
  11. Stvarno je prekrasno rumenilo! Pakiranje mi je to die for! Kao i sve Too faced stvarčice. Nijansa rumenila nije baš moja, meni više stoje pinky nijanse :D

    OdgovoriIzbriši
  12. "nije testirano na životinjama, nego na celebrityjima" hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
    Inače, divno rumenilo! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pa baš se dobro uklopilo :D

      je, predivno je rumenilo :)

      Izbriši
  13. Nije moja nijansa baš, ali su mi zato njihova pakiranja predobra

    OdgovoriIzbriši
  14. Ja bih ga kupila samo zbog pakiranja, predivno je <3 a i nijansa je baš moja :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. slažem se, i meni se sve poklopilo, i pakiranje i nijansa <3

      Izbriši
  15. Kako ja samo volim Too Faced pa to nije normalno :D
    Prelepo je rumenilo,steta sto moze samo online da se kupi :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. možda u BG ima u Sephori, kod nas nažalost Sephore više nema, a prije ga se moglo u njoj kupiti :(

      Izbriši
  16. Obozavam Too Faced!!! Odlican kvalitet, najsladje pakovanje, ma cisto savrsenstvo :)

    Ja ne shvatam da nekome mozda smeta predstavljanje koriscenih proizvoda :) Pa kako da znas da li je nesto dobro ako nisi koristila? Razumem kad je New In u pitanju, ali mi je logicno da neko proba ono o cemu pise :)

    Divan post, draga, kao i uvek :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i ja ih obožavam <3

      a trebalo bi kao prvo uslikati neotvoren proizvod, pa onda nakon isprobavanja (koje može potrajati) ga recenzirati. Ali kako ovo rumenilo imam dulje nego blog, a volim ovo rumenilo, zaključila sam da bi bila šteta da ga ne pokažem :)

      Izbriši
  17. Oboažvam i Too Faced i njihova rumenila!

    OdgovoriIzbriši