Vichy Capital Soleil - a little make up obsessed

Vichy Capital Soleil

Linija proizvoda Capital Soleil za tijelo predstavlja napredne proizvode za zaštitu od sunca s najvišom razinom učinkovitosti i pouzdanosti, koji osiguravaju osjećaj ugode te su prilagođeni osjetljivoj koži.

CAPITAL SOLEIL SUHO ULJE SPF 20 & SPF 40 prvo je Vichy ulje za zaštitu od sunca primjereno osjetljivoj koži. Za borbu protiv štetnih učinaka UV-zraka i za zaštitu dragocjenog genetskog kapitala kože Laboratoriji Vichy su u ulje za sunčanje dodali fotostabilni sustav filtera širokog spektra zaštite od UVA/UVB-zraka na bazi Mexoryla. Preplanuli ten je lijep, a zdravlje kože očuvano. Tekuća i mirisna tekstura omogućuje vrlo jednostavno i brzo nanošenje za homogenu zaštitu otpornu na vodu. Uljna tekstura koži daje satenski učinak bez bijelih tragova i otkriva sjaj preplanulog tena. Proizvod je hipoalergen, bez parabena, vodootporan te ispitan pod dermatološkim nadzorom.




Capital Soleil- idealan odgovor za različite potrebe & tipove kože za zaštitu tijela od sunčevih zraka:
• Capital Soleil ULJE za predivan osjećaj na koži i zaštitu u jednom koraku - dostupno kao SPF20 te SPF40 (SPF 20 (125 ml): 141,02 kn*, SPF 40 (125 ml): 164.48 kn*)
• Capital Soleil MLIJEKO u velikom obiteljskom pakiranju po super cijeni - dostupno kao SPF30 te SPF50+ (300 ml: 164.48 kn*)
• Capital Soleil SPREJ za jednostavno i brzo nanošenje - dostupan kao SPF30 te SPF50+ (200 ml: 157.67 kn*)
• Capital Soleil MLIJEKO GEL za svježu teksturu koja se lako nanosi i brzo upija - dostupan kao SFP20 (150 ml: 148.84 kn*)



Početkom lipnja započela je i promotivna Capital Soleil akcija u ljekarnama: Uz kupnju bilo koja dva proizvoda iz linije Capital Soleil Vichy daruje torbu za plažu. Akcija traje do isteka zaliha.

*preporučene cijene

*PR objava

CONVERSATION

4 komentari:

  1. Škicala sam njihovu Capital soleil kremu za lice i onda naletjela na Evelinovu, ali nekako mislim da si možda još i kupim tu Vichy kremu, stignem još,kad se pojavi sunce :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Sviđa mi se torbica, ali previše sam se opskrbila spf proizvodima :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. torbica je stvarno izvrsna, ja sam se jako ugodno iznenadila ♥
      A ti i SPF proizvodi? Nikad čovjek ne bi rekao :)

      Izbriši