Vichy Aqualia Thermal noćna SPA njega - a little make up obsessed

Vichy Aqualia Thermal noćna SPA njega

Nakon što koristim Vichy Aqualia Thermal noćnu SPA njegu nekih mjesec dana, mislim da je vrijeme za njenu recenziju.

Vichy termalna voda korištena je stoljećima u Vichy SPA centru, bogata je s 15 blagotvornih minerala te je pravi saveznik osjetljive kože. Nalazi se u srcu svakog tretmana Vichy Spa centra: ublažavajućim kupkama, četveroručnim tuševima i kontinuiranim prskanjima slavnom termalnom vodom Vichy. Danas je svaki tretman prilagođen da se brine o koži sa neopisivom mekoćom te umirujućim svojstvima vode ljepote. Uronjeno u vodu, tijelo se opušta dok lice otkriva posebno formuliran ritual prožet Vichy termalnom vodom u tri koraka: čišćenje, umirivanje te na kraju senzorni tretman njege koji kožu čini ispunjenijom.
Vichy je inspiriran tim tretmanima proizveo kreme za svakodnevnu SPA njegu.



Inače sam bila ljubitelj Aqualia Thermal linije i njihovu "običnu" Aqualia Thermal legere kremu koristim godinama (kao i Aqualia Thermal serum), pa sam se obradovala i ovim novitetima. I s pravom.

Što kaže Vichy o ovoj kremi:

"Aqualia Thermal noćna spa njega obnavljajuća je gelasta krema protiv znakova umora koja pruža trenutno djelovanje preko noći te dugotrajnu hidrataciju tokom dana.
Tekstura gelaste kreme pruža dugotrajan osjećaj hidratacije i ugode. Koža djeluje obnovljeno te je vidljivo svježija i blistava dok je na dodir mekana, nježna i puna. Aqualila Thermal noćna Spa njega može se koristiti i kao maska, jednom do dva puta tjedno. Sadrži Aquabioryl™, ekskluzivni pojačivač hidratacijskog osjećaja i hijaluronska kiselina koja popunjava kožu, hidroskopne u molekule koje mogu zadržati vodu i odvesti je duboko u kožu. Spoj navedenih molekula pruža 12 satno prenošenje hidratacije kako bi koža bila opskrbljena Vichy Spa vodom te djeluju zajedno za trenutan osjećaj hidratacije i vidljivu transformaciju kože. Hijaluronska kiselina udružena je sa termalnom spa vodom kako bi obnovila kožu preko noći - kada je proces regeneracije na vrhuncu."

Moje mišljenje:

Kao što sam već napisala, jako volim Aqualia Thermal liniju, a ni ova krema me nije razočarala.
Krema je gelaste strukture i iako inače i nisam neki fan takvih krema, ova mi se sviđa.



Prvo ću malo o svojoj koži. Moja kože je mješovita i sklona dehidraciji. Prva dva tjedna sam ju nanosila samu, a nakon toga sam promijenila "proceduru".
Kako sam u zadnje vrijeme bila pod strašnim stresom, vratila sam se Bioderma Sebium serumu da mi drži lice pod kontrolom (napomena: ako ne koristite SPF 50 po danu, nemojte koristiti kiseline barem do listopada!). Ono što mi se (normalno) događa s njim jest da mi isušuje kožu. Iz tog razloga sam preko njega nanosila Vichy Aqualia Thermal noćnu SPA njegu, da spriječim isušivanje. I uistinu je pomogla i po tom pitanju. Koža je ujutro nahranjena i blistava.
Ne izaziva nered na licu, drži kožu nahranjenom i mislim da će biti idealna i za zimu. Teško mi je reći radi li nešto po pitanju bora jer ih ja nemam, no sigurno pomaže kod plitkih, dehidracijskih bora zbog svojih hidratacijskih sposobnosti. Isto tako ju nisam još probala koristiti kao masku, pa ne znam kako bi po tom pitanju funkcionirala.

Kremica ima blag, ugodan miris karakterističan za cijelu Aqualia Thermal liniju, a miris brzo ispari na koži.

Kod ove kreme mi se sviđa i jedna tehnikalija - dolazi u količini od 75 ml, za razliku od klasičnih 30 ili 50 ml, tako da vam stvarno može potrajati (a rok upotrebe od otvaranja je 12 mjeseci).

Ako imate suhu, normalnu ili mješovitu kožu, od srca vam preporučujem ovu kremu jer će preko noći nahraniti vašu kožu i pripremiti je za dnevne izazove koji joj predstoje.

Preporučena cijena: 203,59 kn




*PR uzorak (bez obzira na porijeklo proizvoda, garantiram da su iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu iskrena i stvarna. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.)


CONVERSATION

27 komentari:

  1. Zvuči krasno ali mi je cjenovno trenutno preskupa :(

    OdgovoriIzbriši
  2. Zvuči kao dobra krema! Imala sam par testera VIchy kreme, i bila sam baš zadovoljna efektom, posebice kad sam ih nanosila prije pudera.No, nisam kupila jer sam bila vjerna Aveneu i bojala sam se da me ne isuši Vichy nakon duzeg koristenja jer koliko se sjećam konkretno ta krema koju sam isprobavala je imala alkohol visoko u sastavu :/ no nema veze :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Bas razmisljam koju da kupim posto cu svoju nocnu uskoro da potrosim. I ova mi je bila jedna od opcija. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Sjela mi je recenzija kao budali šamar. Taman sam na kraju sa onom nekom iz GlossyBox koja inače košta ni manje ni više već 100 eura! A učinak? Nikad goru kremu nisam imala. Bezveze totalno. Obožavam Vichy Aqualia liniju i jako se veselim ovoj kremici.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. AJd ečovjek bi još nekako pregrmio cijenu kad bi bila wow, ali ovako... Dobro da je bila u GlossyBoxu :)
      A ako voliš Aqualia liniju, super će ti biti i ova kremica :)

      Izbriši
  5. Probala sam tester i meni na žalost ne odgovara :( lice me i nakon nanošenja zateže, ali eto, ja baš imam specifično suhu kožu koja je uz to i osjetljiva, pa mi treba nešto ultra bogato i masnjikavo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ti onda baš imaš jako jako suhu kožu :(
      Moje cure sa suhom koje su je isprobale su zadovoljne

      Izbriši
  6. izgleda kao odlična kremica ali trenutno ih imam 3 koje koristim

    OdgovoriIzbriši
  7. Hej :D, ja također imam mješovitu kozu sklonoj dehidraciji, pa me zanima u koju svrhu si koristila Bioderma Sebium serum? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bioderma Sebium nije namijenjen za rješavanje dehidracije , čak još više dehidrira kožu (u početku), on mi je za držanje prištića pod kontrolom kad mi lice podivlja :)
      A za dehidraciju mi je super Aqualia Thermal serum :)

      Izbriši
  8. Jao da znaš, strašno me privlači :)

    Moram u potragu za testerima :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Super recenzija, sad si me baš navukla :)
    Inače sam nekada prije koristila Vichy i to dosta dugo, cijelu srednju i fakultet, a onda sam se prebacila nam Nuxe i Caudalie :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. volim i ja Caudalie jako, ali ova kremica me podsjetila zašto volim Vichy :)

      Izbriši
  10. Super recenzija, ali mislim da bi mi krema za leto ipak bila prejaka.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pa ne znam, ja volim kožu noću dobro hidratizirati, pa mslim da nije prejaka :)

      Izbriši
  11. preskače ovo bi ipak bilo previše za moju masnu kožu

    OdgovoriIzbriši
  12. S Vichy kozmetikom nemam dobra iskustva pa preskačem ovaj proizvod. Ali u zadnji par dana samo čitam o ovoj kremi!

    OdgovoriIzbriši
  13. Super recenzija no čudi me da je silikon visoko u sastavu proizvoda a on ne ulazi u kožu već se zadržava na njoj. Moguće da stvori nekakav film protiv isušivanja i "zaključavanja" vlage u koži.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. rekla bih da je baš do toga, da zaključava vlagu u koži :)

      Izbriši
  14. Ja inače isto volim koristiti vichyeve kreme, probala sam dosta različitih i nekako mi njihove najviše odgovaraju. wellness novi sad

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam jako zadovoljna ovom Vichy linijom tako da se slažem s tobom :)

      Izbriši