New in #7 - a little make up obsessed

New in #7

I eto opet jedan new in post, da to riješim jer nabavljam sad stvarno zmiju za novčanik, tako da me spriječi da više kupujem.

Došle su mi neke stvarčice koje sam naručila, neke sitnice sad tu kupila i nakupilo se opet toga.

Malo sam se opskrbila preparativom: kupila sam Bioderma Sebium AKN kremu jer sam se načitala pohvala, a i da ju kombiniram sa Bioderma Sebium serumom. Koristim ju već nekih tjedan dana i jako sam zadovoljna zasad.

Uz to, naručila sam Murad Waterproof Sunblock SPF 30 s Hqhaira. Mislila sam da sam naručila 10 ml za 1,80 funti, ali došlo mi je 30 ml, baš sam bila ugodno iznenađena! Uz to sam dobila na poklon i britvicu koju ćete isto vidjeti na slikama - još jedno ugodno iznenađenje.

Dobila sam La Roche Posay Redermic R kremu (PR uzorak) o kojoj ste mogle čitati ovdje, no zbog vitiliga nisam sigurna smijem li uopće koristiti retinol. Nakon dijagnoze doktora opće prakse (kojem sam otišla 6 mjeseci nakon povratka s mora i mog otkrića da nešto nije u redu i da vjerojatno imam vitiligo - bravo ja!), naručila sam se dermatologu u Vinogradsku, no pregled je zakazan tek za 9.04., skoro 2 mjeseca čekanja od momenta naručivanja, pa živjelo hrvasko zdravstvo. Nego da se vratim na temu.. Isto tako nisam sigurna smijem li koristiti kiseline, no Bioderma Sebium Serum i Bioderma Sebium AKN kremu ne nanosim na dio kože na kojem nema pigmentacije.

Zatim tu su L'Oreal Elvital šampon za volumen na preporuku Ivane s anaviglam, bijela Swiss O-Par maska za probu (isprobala sam žutu i bila mi je dobra, pa sam odlučila isprobati i ovu) i već spomenuta britvica.

Našlo se i malo dekorativne kozmetike Sleek True Colour Lipstick u nijansama Amped i Heartbreaker, essence colour&go lak u nijansi 146 that's what i mint! (koji je navodno dupe za essie Mint Apple Candy), essie play date i hvaljena Look by Bipa olovka za usne u nijansi 9 bonbon. Ruž Heartbreaker OBOŽAVAM, a Amped još nisam isprobala jer sam ih samo nabrzinu slikala, pa njegova boja nije realna na slikama i dok ga ne uslikam kako treba, ne nosim ga. Nekad nije lako biti blogerica :)

Došli su mi i Real Techniques Travel Essentials Kit koji sam dobila od dragog za Dan žena. Najviše sam ga htjela zbog kista za sjenilo kojeg koristim kao kist za korektor za nepravilnosti na licu i izvrstan mi je za tu namjenu. Multi task kist me jako podsjeća na Ecotools blush brush (bit će usporedba), dok kistom za tekući puder nisam nešto oduševljena, no zasad sam ga jednom probala (s EL DW), pa ću mu dati još koju šansu.

Kupila sam i ZARA Silk toaletnu vodu koja jako podsjeća na Chloe. Ne znam zašto godinama nisam ni isprobavala te ZARA parfeme, a stvarno su super, a za smiješne novce.

Gotova sam s kozmetičkim dijelom, no i ovo je povezano s kozmetikom - mali slatki ladičar za kojeg još ne znam za što će mi poslužiti jer je stvarno mini, no naći ću mu namjenu, pa makar za gumice i špangice za kosu.

I zadnje, nabavila sam si konačno pilates loptu (tj. dragi mi ju je kupio ♥). U skladu sa zdravi(ji)m životom kojeg počinjem voditi od ponedjejlka (naravno), odlučila sam se i ravnije držati, pa ću umjesto na stolcu, sjediti na njoj. Odnosno, sjedim na njoj i sad, dok vam tipkam post. Usput da vas pitam, jeste li i za nešto manje kozmetičke postove, da podjelim s vama što mijenjam, odnosno na što mislim kad kažem da počinjem zdravije živjeti?

Sad sam uistinu gotova s new in postovima za neko vrijeme, čekam samo jedan (ali vrijedan - ne financijski, nego kvalitetom) proizvod s neta i do daljnjeg ostaje tako. Sreća pa ima puno proizvoda koji čekaju recenziju, a i neki proizvodi iz ovog posta (Sleek ruževi, essie i essence lak, bonbon olovka i kistovi) će ubrzo biti recenzirani.

Pišite mi što vas od tih proizvoda najviše zanima? Koristite li i vi koji od ovih proizvoda ili ih možda želite? Jeste li što pazarile u zadnje vrijeme?

CONVERSATION

26 komentari:

  1. Gdje si kupila ove ladice? :) I meni treba nesto poput toga.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ove su stvarno mini, budem kasnije izmjerila, pa ti još dodatni odgovor napisala, 8 kn u Kauflandu. Inače ih ima u Offertissimi povoljno i nešto skuplje u emezzetti i Kiki :)

      Izbriši
  2. Auuu, fenomenalne stvarčice :))

    Imam i ja ovaj travel kit kistova , sve mi je prelijepo a najviše očekujem recenzije ruževa :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ovaj jedan ruž je gad koji se ne da dobro uslikati, no bit će uskoro - NADAM SE :)

      Izbriši
  3. Svasta novo! :) Bas je super sto su ti sa HQH poslali dodatnih 20ml! xD

    OdgovoriIzbriši
  4. pazarila sam svašta.. i meni triba jedna zmija :D
    jedva čekan sleek makeup recenzije

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. samo da skupim dovoljno živaca za slikanje Amped ruža i bit će :)

      Izbriši
  5. Lepo si se ponovila, četkice mi se mnooogo sviđaju :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Odlična fora s loptom za sjedenje, definitvno može još nekozmetičkih postova :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. je, baš je fino tako sjediti :D
      bit će i takvih postova :)

      Izbriši
  7. Odlični noviteti kod tebe - baš me interesiraju Sleek ruževi :)
    Pilates lopta je divna, super su mi i one gumene trake za istezanje, za sada sam ih najjeftinije vidjela u Metroa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, stvarno su najzanimljiviji, alli umrijet ću dok uslikam Amped realno :D
      te trake mislim maznuti dragom, a zapravo bih mogla i sebi kupiti. Sjećaš li se koliko su bile u Metrou?

      Izbriši
    2. Ne, ali idem u utorak u Metroa pogledati da li ih ima jer mi je moja stara pukla, pa ti javim cijenu ako ih nađem :)

      Izbriši
    3. javi svakako, baš me zanima :)

      Izbriši
    4. Draga, nema traka u Metroa, ali sam ih našla u Hervisa - puna cijena je oko 50,99 kn, a ja sam ih platila 39 kn s popustom. Imaš dvije veličine - 120 cm i 200cm, preporučujem onu s 120 cm :) Nadam se da sam pomogla :D

      Izbriši
    5. joj srce si :****
      hvala puno, buem išla do Hervisa onda (i lopta je kupljena tamo)

      Izbriši
  8. I meni će trebati jedna zmija :-D Odlične kupovine.... uh kako uživam u ovakvim postovima....

    Znači to je ta lopta s koje danas umalo nisi pala? heheheh

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nemoj zmiju stavljati, tako je užitak gledati onako lijepo odabrane proizvode :)

      da, da, to je ta lopta :)))

      Izbriši
  9. Uh koliko lijepih proizvoda i o čemu god da pišeš ja sretna :D!

    Uživaj u proizvodima ;)!

    OdgovoriIzbriši
  10. Kutijica je preslatka kao i svi ostali noviteti :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Baš mi je žao zvog vitiliga, držim palčeve da se ne pogorša. Prilično sam sigurna da ne bi smela stavljati ništa sa retonolom i kiselinama na taj deo, da. Divno si prošla sa Murad kremom, a zavidim na RT četkama :) Inače imam takvu pilates loptu samo u plavoj boji, mislim da je i veća, moja je najveća koja postoji..šta reći, stoji mi na vrhu ormara...poodavno...

    OdgovoriIzbriši
  12. I ja sam dobila ove britvice s hqhaira, samo sam ja kupila RT kistove. Znam da su New in postovi pogubni za tvoj novčanik, ali ih ipak volim čitati ;)

    OdgovoriIzbriši
  13. odlična kupovina! pilates loptu imam i ja i to godina a nije bas da je koristim. zavidim ti na essie laku jer su mi tiha patnja

    OdgovoriIzbriši