REDERMIC R+C Revolucionarna njega protiv starenja kože, napokon prilagođena i za osjetljivu kožu - a little make up obsessed

REDERMIC R+C Revolucionarna njega protiv starenja kože, napokon prilagođena i za osjetljivu kožu

Starenje kože kompleksna je pojava, koja istovremeno uključuje dva klinički i biološki nezavisna procesa: endogeno ili kronološko starenje i eksogeno odnosno starenje uzrokovano vanjskim čimbenicima kao što je svjetlost:

• PRIRODNO STARENJE: je genetsko programirani mehanizam. Karakterizira ga polagano i bespovratno propadanje tkiva, što vodi do progresivnih bioloških promjena.
• FOTOSTARENJE je posljedica izloženosti utjecajima okoliša, uključivo sa zračenjem sunca, preciznije UV-zrakama. Na područjima izloženim suncu oštećenja kože, što ih uzrokuje fotostarenje, miješaju se s oštećenjima nastalim zbog kronološkog starenja.

Laboratoriji La Roche-Posay razvili su liniju proizvoda REDERMIC, što djeluju protiv vanjskih (fotostarenje) i unutarnjih (kronoloških) čimbenika starenja kože, s naprednim dermatološkim aktivnim tvarima, prilagođenim osjetljivoj koži.

REDERMIC [R]: Retinol za osjetljivu kožu s učinkovitim djelovanjem na restrukturiranje površine kože, koja se bori protiv znakova fotostarenja.
REDERMIC [C]: Djelovanje vitamina C u savršenom proizvodu za zaglađivanje bora, obnavljanje čvrstine i ujednačavanje tona kože.


REDERMIC R

Retinol je dermatološki standard u borbi protiv fotostarenja kože i njegovih znakova: vidljivih sitnih borica i dubokih bora, preranih oštećenja od sunca, nepravilne teksture kože.
La Roche-Posay inovacija: retinol s postepenim otpuštanjem (L.P.) Retinol s postepenim otpuštanjem je nova generacija molekule, čiji se metabolizam odvija pomoću brojnih različitih esteraza u koži. Postepeno oslobađanje retinola poštuje prag tolerancije kože, stoga je proizvod prikladan i za osjetljivu kožu.
+
LHA za restrukturiranje kože i zaglađivanje bora. LHA ili lipo-hidroksi kiselina vodeća je aktivna tvar iz laboratorija La Roche-Posay što osigurava ciljano ljuštenje površinskog sloja kože.



REDERMIC C


Danas se s njegom REDERMIC [C] čisti vitamin C vraća u velikom stilu. Ponovno je postao izvor nadahnuća La Roche-Posay laboratorija, koji su prepoznali njegovu sposobnost u poboljšanju mikrocirkulacije, djelovanje na ujednačavanje tena i ublažavanje crvenila i njegovu učinkovitost na bore i čvrstinu kože.
Vitamin C je u proizvodu Redermic C u 5-postotnoj dozi i stimulira proizvodnju kolagena te djeluje na reorganizaciju dermo-epidermalnih spojeva. Zapunjuje bore, povećava elastičnost i čvrstinu kože i bori se protiv oksidacijskog stresa. Njegov učinak dodatno usavršava djelovanje manoze, šećera koji potiče kompaktnost kože te intenzivno ujednačava ten.


Redermic proizvodi se mogu koristiti samostalno, a ako ih koristimo istovremeno, predstavljaju savršenu rutinu s komplementarnim i pojačanim djelovanjem. REDERMIC [R] popravlja kliničke znakove fotostarenja kože: naglašene bore, prerane starosne pjege, grubu kožu s neravnomjernim tonom kože. REDERMIC [C] popravlja znakove prirodnog starenja kože: bore, gubitak čvrstine i ujednačenosti tena.

REDERMIC [R]: preporučeno korištenje svakog jutra kao dopunska njega uz kremu za zaštitu od sunca s faktorom SPF>15 i/ili svaku večer, samostalno ili kao dopunska njega uz odabrani proizvod za njegu. Informativna cijena: 240,00 kn
REDERMIC [C]: svako jutro i/ili svaku večer. Informativna cijena: 257,00 kn



CONVERSATION

11 komentari:

  1. Meni jos uvek ne trebaju, ali dobro je procitati i imati na umu :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Redermic C izgleda odlično pa ide na wl

    OdgovoriIzbriši
  3. Redermic C mi je zasad privlačan, ovaj drugi ok ali preslabo da bi bio učinkovit :)

    Valja probati :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i mene C privlači, R dobila, ali moram se konzultirati s doktorima smijem li uopće koristiti retinol (pa i u malim koncentracijama) zbog vitiliga :/

      Izbriši
  4. I mene privlači Redermic C :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Morama bih da proverim ima li REDERMIC C retinol, ako nema zainteresovana sam :)

    OdgovoriIzbriši