Deborah Euphoric Shine 07 - a little make up obsessed

Deborah Euphoric Shine 07

Nekad davno skoro uopće nisam koristila ruževe, nego uglavnom sjajila, no s vremenom sam prešla na ruževe i držala se toga donedavno kad sam dobila za recenzije neka sjajila (koja još uvijek nisam recenzirala, pa samo da znate da vas uskoro opet očekuje recenzija sjajila). Isto tako, nekad davno sam jako voljela Deborah kozmetiku i ovo je bio jedan od prvih brandova koje sam koristila. Kako sam sad u maniji sjajila, u dm-u mi je za oko zapelo sjajilo koje danas recenziram - Deborah Euphoric Shine 07 i jednostavno je moralo biti moje.



Sjajilo dolazi u tubici od čvrste plastike te ima krasan spužvasti aplikator kojim je lako baratati.
Dolazi u količini od 10 ml po cijeni od oko 60 kn. Rok trajanja je 24 mjeseca od otvoranja.



A sad malo o mojim dojmovima...

Riječ je o lijepoj roskasto-nudastoj boji sa mikro šljokicama koja na mojim usnama izgleda potpuno prirodno, samo im daje dodatni sjaj. Pri tome ne mislim na onaj "jela sam špek sjaj", nego baš poseban glow, vjerojatno zbog mikro šljokica koje sadrži.

Ne znam kakva vi očekivanja imate od sjajila, no ja ne očekujem da će mi trajati satima jer je u pitanju sjajilo. Tako da se ovo sjajilo ni tu nije nešto posebno iskazalo, ali ni zakazalo, trajalo mi je na usnama jednako kao i većina sjajila u istim uvjetima.

Ne razlijeva se i ne uvlači u borice, te se ne lijepi.

Ima ugodan miris, koji me vraća u djetinjstvo ili tinejdžerske dane, no iako već danima mozgam na što me taj miris podsjeća, i dalje se ne mogu sjetiti. Uglavnom, nije nikakva karamela, ruže ili višnje (mirisi inače tako karakteristični za proizvode za usne).

Sve u svemu, ovo je dobro sjajilo, po meni vrijedi toliko koliko košta (bolje mi je od npr. essence sjajila, a u rangu sa Flormarovom Pretty linijom) i dobar je izbor ako volite sjajila, a ova nijansa pogotovo ako želite "my lips but better" look.

Koristite li vi sjajila? Koja sjajila vi najviše volite i jeste li koristile Deborah sjajila?







CONVERSATION

11 komentari:

  1. Haha sigurno su žene prije nosili komadić špeka u torbi i maljale se s njim :D Lijepo je sjajilo, ja sam ih kao tinejdžerka baš voljela, pa sam prešla na labela u boji, pa na ruževe i sad se čini se opet vraćam sjajilima :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja ne volim sjajeve, uvek mi se lepe, i jednostavno nisam uspela da se usaglasim sa njima. -.- Mada obozavam kako izgledaju na usnama :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, i mene rijetko koje zadovoljava baš zbog ljepljenja, no ovaj je prošao test :)

      Izbriši
  3. ja ih vise koristim nego sami ruz

    OdgovoriIzbriši
  4. Imala sam jedno, možda čak i kao ovo tvoje. Sjećam se da sam bila prilično zadovoljna ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Deborah sjajila su fantastična! Imam 08, morati ću potražiti i ovo, boja je divna :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Iako mi se sviđa nijansa i volim šljokice, više preferiram ruževe. Prije godinu-dvije, jedva da sam imala koji ruž, kupovala sam samo sjajila, a tako nekako su mi i dosadila jer se lako razmažu i brzo skliznu s usana. Ali - de gustibus non disputandum :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Ovako u tubi mi je OK, ali na usnama zaista lijepo dođe do izražaja.

    OdgovoriIzbriši