MUA Gel Liners Fairground i Tribe - a little make up obsessed

MUA Gel Liners Fairground i Tribe

Kad je MUA prije cca. 2 mjeseca imala akciju free shipping + 35% off, nakupovala sam dosta MUA proizvoda - klik, jedino sam vam pokazala jednu manikuru s Nail Constellation koju ste mogli vidjeti ovdje. Ništa iz te kupnje još nisam recenzirala, pa je stvarno krajnje vrijeme da počnem s tim.



Kupila sam gel linere u nijansama Fairground i Tribe.


Lineri dolaze u zanimljivom, trodjelnom pakiranju - od donjeg dijela u kojem je gel liner i čepa koji se zapravo sastoji d 2 dijela - prvo dijela s navojem i dijela u kojem se skriva kistić. Ambalaža je kopija Rimmel Gel Eyelinera kojih nažalost nema kod nas.



Osobno me ova četkica nije oduševila i radije i dalje stavljam linere kosim Ecotools kistom ili essence kosim kistom.

Nažalost, nisam uspjela naći podatak o količini, no za usporedbu, dosta su manji od essence i Catrice gel eyelinera, te nešto manji od Maybelline New York Eyestudio Lasting Drama Gel Eyeliner 24H.

MUA Gel Eyeliner Fairground

Riječ je o tamnosivoj boji koja na kapcima izgleda skoro pa crno.


MUA Gel Eyeliner Tribe

Riječ je o teal nijansi koja na kapcima izgleda potpuno tirkizno.


Lijevo Fairground, desno Tribe:



A sada malo o samom gel eyelineru...
Nije me oduševio. Po meni to uopće nije gel eyeliner, prije bih to nazvala cream eyelinerom. Kad ga se nanese, treba mu vremena da se posuši, lako se razmazuje još neko vrijeme. No kad se osuši, trajan je na kapcima i skida se možda mrvicu lakše nego essence gel lineri.

Puna cijena mu je 3 funte, a toliko otprilike koštaju i essence i Catrice gel lineri koji su mi ipak za koplje bolji od MUA linera. S 35% nižom cijenom to i nije tako loš deal, no po punoj cijeni ih ne bih kupila. Neću ih više kupiti ni s popustom jer mislim da se može naći i boljih linera po toj cijeni - essence, Catrice i e.l.f. (koji je cream eyeliner, ali meni bolji od MUA gel linera (koji su više cream od elfovih) i ima još veći raspon boja i neznatno višu cijenu - 3.75 funti).

Sve u svemu, ovo je proizvod koji me ostavio potpuno ravnodušnom, nit' smrdi, nit' miriši. Ne mogu reći da je loš, no mislim da u tom cjenovnom rangu se može naći i bolje, te stoga ne preporučujem njegovu kupnju.

Kakve tuševe vi koristite? Koristite li gel linere? Imate li neke preporuke?

Vaša Nives

CONVERSATION

9 komentari:

  1. Imam sivi. Sviđa mi se što je postojan, jednom kad se posuši ne miče se, ali kad se nanosi sav bude patchy i trusi se. Moj i nije tako taman, na očima se lijepo vidi da je sivi. I prilično je suh, bar moj.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. očito ide od proizvoda do proizvoda jer je moj prekremast. nikad dobro :)

      Izbriši
  2. I meni se četkica čini baš lošom, ja imam drugi MUA eyeliner, recenzirala sam al' nisam pretjerano zadovoljna . Držim se od sad samo paletica, one su fantazija !

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, paletice su definitivno njihov najbolji proizvod

      Izbriši
  3. Tribe mi se strašno sviđa!! :)
    A taj tip četkica naprosto mrzim, totalno su mi blje. :/
    Kosi kist je zakon! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. boja je san snova, no tekstura je ništa posebno, očekivala sam više :/
      a četkica je baš blje, kosi kist rula sam tak :)

      Izbriši
  4. Joj mene zanima kako si prošla sa carinom i tim stvarima? Ja bih sad naručivala nešto, ali me nekako strah (prva online narudžba :$)
    Iako sada daju free shipping, strah me za carinu -.-

    OdgovoriIzbriši
  5. Često čitam tvoje receznije i uvažavam tvoje dojmove i komentare iz razloga što :) kao prvo ti si uz ostale blogerice koje pratim moj prozor u svijet :) jer osobno nemam vremena istraživati u toj mjeri pa se prepuštam vama i vašim komentarima. Naime, kako si u nekoliko navrata nahvalila MUA kozmetiku odlučila sam se još ljetos naručiti nekoliko proizvoda, primer, bb kremu, sjenilo, maskaru i rumenilo. Zapravo su dojmovi podijeljeni, ali kako vidim u skladu sa tvojim komentarima i komentarima prethodnih postova. Naime, sjenilo i rumenilo su me oduševili. Sjenilo je valjda prvi proizvod koji sam potrošila do kraja krajeva i skupljala ostatke uz rubove. Međutim, bb krema i primer su me ostavili ravnodušnom, a maskara me u potupnosti razočarala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti na čitanju i komentaru :)
      stvarno MUA proizvodi variraju u kvaliteti i dok su im rumenila i sjenila izvrsna, ostalo mi i nije tako super :/

      Izbriši