Jeftini, a odlični proizvodi - a little make up obsessed

Jeftini, a odlični proizvodi

Na pisanje o ovim proizvodima me naveo forum.hr jer se tamo povela tema o takvim proizvodima i počela sam razmišljati o jeftinim, a izvrsnim proizvodima koje koristim.



Shvatila sam da je većina tih jeftinih, a super proizvoda dm-ova robna marka.
Pa tako od Balee u mojoj kupaonici uvijek mora biti Balea Aqua serum - proizvod koji jednostavno obožavam i koji sudjeluje u sprečavanju dehidracije moje kože. Koristim ga cijelu godinu, u toplijem periodu godine ga znam koristiti i bez kreme, a zimi ga koristim ispod kreme. Cijena: 24,90 kn

Balea Urea krema za područje oko očiju - cijena isto oko 20-ak kn, a super krema za nezahtjevnu kožu oko očiju. Hidratizira i ublažava linije oko očiju te je super podloga za šminku. No ako imate nešto veće zahtjeve, neće vam biti dovoljna.

Balea Ceme-Öl Bodylotion mit Mandelöl - jedna od najboljih mazalica IKAD! Cijena: 12,90 kn za 200 ml. Idealno hrani kožu i miriše mi na kolače (pravi zimski miris), koža je savršeno nahranjena, a za tako smiješne novce. O njemu sam već pisala ovdje.

Uz te proizvode, jedan od najdražih proizvoda prošle zime mi je bio i Balea Hand Konzentrat o kojem sam pisala ovdje, no nisam sigurna ima li ga i ove zime za kupit, morat ću to čekirat jer će mi uskoro trebati neka jaka krema za ruke.

Proizvodi koje jako volim, a koji se mogu nabaviti samo u Mulleru (iako nisu njihova robna marka) su i Merz Special maske - najdraže su mi Merz Special maska s bijelom glinom i cinkom o kojoj sam pisala ovdje te Merz Special maska za područje oko očiju o kojoj sam pisala ovdje.

Proizvod koji sam dugo koristila, a Mullerova je robna marka je Aveo Berry odstranjivač laka za nokte(cijena:5,90 kn). No našla sam mu još jeftiniju zamjenu - Aveo Mandel odstranjivač laka za nokte. Čitala sam hvalospjeve o njemu, no izbjegavala sam ga jer sadrži aceton, no na kraju sam pokleknula i probala ga, i nisam zažalila! Fino miriši (da, uz Aveo Berry jedini "aceton" koji mi fino miriši) i super skida lakove. Što više treba? A cijena tako smiješna - 3,90 kn.

Među jeftinim, a odličnim proizvodima je i jedan proizvod za kosu - Swiss O-Par kura za kosu s D-Pantenolom o kojoj isto neću duljiti jer sam o njoj pisala ovdje.

Zadnji proizvod koji me oduševljava svaki put kad sam prehlađena i šmrkava je Pavlovićeva mast za djecu. Kremom mažem područje oko nosa kad ga iziritiram maramicama, pa je koža crvena i počne se guliti i idealno regenerira kožu. U ljekarnama možete kupiti kremu po toj recepturi napravljenu u ljekarni, a ima ju za kupiti i po drogerijama, no tu verziju nisam probala nikad, a mislim da je i skuplja. Verzija iz ljekarne košta 17-18 kn.


Imate li vi neke tako jeftine, a odlične proizvode za preporučiti?

Vaša Nives

CONVERSATION

5 komentari:

  1. Koristim aqua serum,mazalicu i odstranjivac laka,i pavlovicevu mast :P a kremu za podrucje oko ociju kupujem cim potrosim loccitanovu (s kojom btw nisam primjetila nikakvu razliku)

    OdgovoriIzbriši
  2. ja još uvijek tražim nešto da mi malo sredi područje oko očiju... u zadnje vrijeme uvijek izgledam iscrpljeno.....

    OdgovoriIzbriši
  3. FITOGAL krema sa bademovim uljem, za lice! imam suhu, neproblematicnu kozu, a ova krema je savrsenaaa, taman hidratizira kozu a ne ostavi je masnom, ma predobra :D A kosta samo 1.80KM sto je okoo 10tak kuna ..evo i slicica https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTD57yuyPgYqvB-K8FI2cPz1HVWIvjPCO1RDjuHYdY_hJL4CQC5

    OdgovoriIzbriši
  4. Sviđaju mi se tvoje preporuke, slično nešto sam i sama planirala, tj. post o tome, ali ovako iz glave mi niš ne pada na pamet :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Budući da tražim dobru okoločnu kremicu, ali ništa previše zahtjevno mogla bih probati ovu Baleinu. :-)

    OdgovoriIzbriši