Pilinzi za tijelo - a little make up obsessed

Pilinzi za tijelo

Inače koristim redovito Balea pilinge za tijelo jer su mi dobar omjer cijene i kvalitete ili barem onog što tražim - osjećaj dobro izribanog tijela i skinutih odumrlih stanica kože, no trenutno u dm-ovima nemaju u ponudi nijedan Balea peeling, pa sam bila prisiljena isprobavati.
Nakon povratka s mora mi je piling bio potrebniji nego ikad - treba skinuti stare stanice kože.

Kupila sam 2 pilinga u roku par dana (zapravo majka ♥ mi je kupila drugi) - prvi je Body&Soul Welness peeling koji možete nabaviti u Mulleru (njihova robna marka) po cijeni od 23,90 kn za 200 ml. Ima nekoliko mirisa, ja sam uzela Lotus&Shea Butter. Peeling prekrasno miriši, no kad sam ga počela koristiti sam se sjetila da sam već jednom koristila njihov peeling i nisam bila zadovoljna jer su mi zrnca bila presitna - takav je slučaj i s ovim peelingom. Za moju kožu sad nije bio dovoljno snažan, no za ostala godišnja doba će biti dovoljan - toliko je nježan da mislim da bi ga se bez problema moglo koristiti i dva puta tjedno.



Onda sam nastavila potragu za peelingom, no nisam nalazila ništa povoljno, a nije mi se davalo više od 50-ak kuna za peeling kad cijelo vrijeme imam u glavi da mi inače solidni Baleini koštaju 10-ak kuna. I tako se u potragu uključila i majka i našla mi je u Nami Pielor Hammam piling u koji sam se naprosto zaljubila!



To je uljni piling na bazi argana, s dovoljno velikim zrncima (što je bilo ono što sam tražila), finim mirisom (white musk) i fenomenalnom cijenom - 33,90 kn za 500 ml proizvoda! Nakon korištenja se točno osjeti da je tijelo dobro izribano, a ulje iz peelinga i hrani kožu, tako da je osjećaj fenomenalan.





Uvijek zanemarujem Namu po pitanju kozmetike, no od sada ću malo češće pronjuškati tamo jer se nađe dobrih proivoda kojih nema svugdje. Ono što me dodatno oduševilo je i folija na kutiji, tako da nitko neće moći gurati svoje prljave prste u proizvod prije nego ga vi kupite.

Koji peeling vi koristite?

Vaša Nives

CONVERSATION

8 komentari:

  1. wow lajk za clanak!i ja OBOZAVAM peelinge tako da se nadam da cu naci ovaj hammamov,zvuci mi odlicno,tim vise sto i ja ovozavam baleine peelinge, a posto su i tebi dobri pretpostavljam da imamo slican ukus ;)
    trenutno mi pod tusem stoje:

    http://4.bp.blogspot.com/-x_JcuFOBx6o/T_XBKm-1HrI/AAAAAAAACrI/d9xNSMHf1CA/s1600/SDC16829+%28479x640%29.jpg

    i http://m3.paperblog.com/i/22/224504/balea-creme-ol-duschpeeling-indian-chai-L-Y1wrYt.jpeg

    zao mi je samo sto nisam ulovila jos koje pakiranje ovog limunastog,divan je! (inace imam obicaj par komada uzet kod tih LE stvarcica,da se nađe :P )

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. izgleda da imamo isti ukus, tako da bi ti se mogao svidjeti :)
      baš sam prije mora potrošila ovaj Indian chai, divan mi je bio! a ovaj limunasti nažalost nisam ulovila dok ga je bilo, nisam ni pratila koji je aktualan, sad mi je baš krivo :(

      Izbriši
  2. Trenutno Alverdov peeling s komadićima kokosa (kao za čupavce!) i cvijetom lotosa. Ovaj Hammov mi baš izgleda zanimljiv :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nema ni tog više u prodaji, probala bi ga inače, imam fiksaciju na kokos lejtli :D ovaj hammam je super, izvrsno otkriće :)

      Izbriši
  3. Najdraži mi je Geomar Thalasso piling i on definitivno odgovara svim kriterijima koje si navela (cijena u odnosu na količinu, pošteno riba, ne isušuje i isto je uljni te ima i zaštitnu foliju :-D), tako da toplo preporučam njega. ;-) Isto tako sam jako voljela L'oreal Exfotonic al njega nažalost nema više kupiti kod nas. Trenutačno imam Oriflame Swedish Spa sa nekim uljima, no definitivno ću isprobati i ovaj tvoj Hammam ;-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. L'oreal Exfotonic je i meni neprežaljen, stvarno je bio izvrstan. Baš ću pogledat taj Geomar, ne znam zašto sam ga uvijek izbjegavala :)

      Izbriši
    2. Svakako pogledaj jer jako je sličan Exfotonicu po mirisu i efektu :-)

      Izbriši
  4. Body&Soul imaju piling s mirisom pačulija i sandalovine i taj je ipak efektniji u pilingiranju.Meno osobno je divan Yves Rocher orijentalni hammam piling,al je preskup obzirom na pakiranje,pa ga lovim na sniženju ili ako je poklon uz web kupnju.Poslije njega se nužno ne moram niti mazati losionom-očito arganovo ulje odradi svoje.:)

    OdgovoriIzbriši