MAC Dainty - a little make up obsessed

MAC Dainty

MAC Dainty je moje prvo MAC-ovo mineralize rumenilo i ljubav prema njemu me nagnala da kupim još jedno, iako potpuno drugačije – Gentle.
MAC mineralna rumenila nisu mineralna rumenila u pravom smislu te rijeci, no razlikuju se od „običnih“ MAC rumenila po divnom shimmeru koji imaju (moram li uopće naglašavati da obožavam shimmerasta rumenila? :D). Za razliku od powder blush rumenila (glupo mi je pisati nakon riječi blush još i rumenila, ali ajde) koja imaju 6 grama, mineralna rumenila imaju 3.5 grama. Čini se malo, znam, no zapravo su nepotrošiva, dok mi se recimo na MAC Pink Swoonu već vidi dno, a koristim ih podjednako.


Ovdje je riječ o krasnoj rozo-breskvastoj boji koja jednako dobro paše i na hladan i na topao podton, što je morate priznati rijetkost za rumenilo. Kao što sam već napisala, rumenilo sadrži sitan shimmer koji daje zdravi i svježi izgled. Rumenilo je trajno i na licu bez problema može stajati 6-7 sati nanesen preko pudera(imam normalnu kožu na obrazima). Rumenilo je pigmentirano, no da se lijepo nijansirati na licu, pa se ne morate bojati da ćete izgledati kao klaun. Na swatcevima možete vidjeti kako je rumenilo nježno.



Najveća mana kod kupovine MAC kozmetike je što je nema u Hrvatskoj, pa smo osuđene na inozemstvo ili eBay (gdje opet dolazimo do opasnosti od kupovine fejkova). Cijena ovog rumenila je u Europi 24 €, dok je u SAD-u njegova cijena 23.50 $ - dobra razlika u cijeni, zar ne?  No unatoč tome, ovo je rumenilo svojevrsni must have i uistinu izvrsno iskoristivo jer paše na sve make up kombinacije, a savršeno osvježava lice.

Imate li vi koje MAC mineralize rumenilo ili isto tako neko univerzalno rumenilo koje paše na sve?


slikano u hladu



slikano na suncu




Vaša Nives

CONVERSATION

2 komentari:

  1. Mozes pliz stavit link gdje ga kupujes?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. kupljen je u Austriji, no ova selerica inače ima original MAC stvari :)

      http://www.ebay.com/usr/hanamipie

      Izbriši