Skinlite Relaxing & Calming Lavander Mask - a little make up obsessed

Skinlite Relaxing & Calming Lavander Mask

Obožavam maske za lice, svih oblika i vrsta i obožavam ih isprobavati iako ne vidim efekt većine njih no to me nikad nije spriječilo da ih i dalje kupujem.
Ovo je jedna od maski koju sam kupila više puta. Skinlite proizvode drži Kozmo i ova maska košta oko 10 kn (ne znam točno, uvijek ih kupim kad je akcija Kozmom u srijedi, pa u onom ludilu zaboravim i cijenu).


Ovdje je riječ o oblog maski, dakle radi se doslovno o maski, oblogu koji stavljate na lice i puštate da stoji 15-20 minuta.
Ovo je relaksirajuća i smirujuća maska s lavandom, kolagenom i vitaminom E. Proizvođač kaže da osigurava intenzivnu hidrataciju, a lavanda je poznata po svojim aromatskim i antiseptičkim svojstvima. Upravo zbog tih antispetičkih svojstava volim ovu masku. Iskreno, nemam neki luđački osjećaj hidratacije nakon ove maske, ok, hidratizira, ali to nije ništa spektakularno, no ono što mi se sviđa je što imam osjećaj da stvarno djeluje antiseptički na moju nečistu kožu, a to mi je bitno jer se trudim inače ne koristiti agresivne preparate koji djeluju antiseptički, pa mi ovo dođe kao dobra zamjena jer ne isuši kožu nimalo.
Masku ne bi trebalo koristiti na upaljenim aknama, na suncem izgorenoj koži ili na koži osjetljivoj na bandaže ili flastere.

Kao što sam rekla, maska nema neki spektakularan učinak, no meni je baš dobar osjećaj na koži nakon nje, nekakav osjećaj hidratizirane čistoće, tako da je zbog toga i dalje kupujem i uvijek imam u rezervi.

Imate li vi kakvu preporuku za masku?

Vaša Nives

CONVERSATION

2 komentari:

  1. Ja isto volim isprobavati maske iako kao što kažeš nije da primjećujem neki učinak. Jedina kojoj se uvijek vraćam je Garnier pure termo maska jer imam osjećaj da mi baš očisti lice. Volim još i masku od avokada, svježeg sira i maslinovog ulja iz domaće radinosti.

    OdgovoriIzbriši
  2. Volim njihove maske, baš sam nedavno probala onu masku s blatom crnog mora i solima, predobra je!
    Budem i ovu probala.
    Iskreno, ja preferiram prirodno napravljene maske, kad ih sama smješam, super su onda! :)
    Pusa!

    OdgovoriIzbriši