NYX 3 Color Eyeshadow - a little make up obsessed

NYX 3 Color Eyeshadow

Nekad davno sam si kupila NYX 3 Color Eyeshadow s bojama Baby Pink/Barely There/Cotton Candy jer mi je trebala neka bojica poput Barely There, pa rek'o da uzmem onda trio jer mi je to bio cjenovno povoljnije. Obično ne počinjem postove sa cijenom, ali ono što mi se posebno sviđa kod NYX kozmetike je upravo cijena, odnosno to što je best value for money. Njihovu kozmetiku smo do sada mogle naručivati preko interneta - raznih online shopova i eBay, a odnedavno tu kozmetiku imamo i u Zagrebu, pa proizvode možete i opipati u malom make up raju "Šminka i to."
Konkretno, na cjeniku nisam vidjela da imaju ovaj proizvod (sutra idem u dućan na malo druženje, pa ću vas izvjestiti :D), a cijena na eBay je oko 10 dolara - iskreno, mislim da je bila povoljnija kad sam ju ja kupovala, ali ajde.


A sad malo o samoj paletici. Paleta ima 1,8 grama, pakirana je u zgodnu i jednostavnu crnu plastičnu ambalažu s ogledalom i supužvastim aplikatorom.
Ovo su moja jedina NYX sjenila, pa neću govoriti generalno nego samo o ovima koja imam.




U ovoj paletici su tri boje:
Baby Pink - i samo ime joj govori, riječ je o baby rozoj boji
Barely There - radi se o boji šampanjca koja je super i kad samo nanosite tuš jer daje sjaj očima
Cotton Candy - riječ je o nježnoj lila boji, pa kad ih se nanese, osobno ne vidim veliku razliku između nje i Baby Pink nijanse.

Na slici s lijeva na desno: Baby Pink, Barely There, Cotton Candy nanešeni bez baze

Sve tri nijanse su sa sitnim shimmerom koji daje fini sjaj. Boje su dobro pigmentirane, ne truse se i trajne su na očima i stvarno ne znam zašto su ovo ostala moja jedina NYX sjenila (imam nekoliko pigmenata, no to je druga kategorija) jer im je paleta boja stvarno fenomenalna. Dugo ih nisam koristila, no sad kad sam ih izvukla iz "naftalina", mislim da ću ih češće koristiti za nekakve lagane dnevne kombinacije.


Super mi je s ovim paletama što se sve nijanse mogu naći i kupiti posebno i ovako, u paleti, pa kako kome odgovaraju i boje i cijena, može si iskombinirati.

Imate li vi koje NYX sjenilo?

Vaša Nives


Follow my blog with Bloglovin

CONVERSATION

2 komentari:

  1. Joj, trio sjenila su im divna, i jako su hvaljena inače! Imam ih jedno 5 komada, odlična cijena, a još bolja kvaliteta!A i ona po pet, imam ih skoro sve, s imenima otoka, predobra!Jedino što bih ih trebala depotirati, ali to nikako da dođe na red, a iskreno, malo me i strah da nekaj ne zeznem:D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. e ta s imenima otoka sad gledam i ne znam otkud bi počela, sva su mi lijepa :)
      a depotiranja je i mene strah, kako sam spretna, uništila bi ih garant :D

      Izbriši