Omiljeni web shopovi - gdje kupovati za Black Friday - a little make up obsessed

Omiljeni web shopovi - gdje kupovati za Black Friday

Svaka šopingholičarka je svjesna da nam se uskoro bliži Black Friday (23.11.) i s nestrpljenjem očekuje popuste. Iako još ne znamo što će točno biti na popustima u našim trgovinama i online, zahvaljujući višegodišnjem iskustvu kupovanja na taj dan, odlučila sam s vama podijeliti na koje ću stranice tog dana obratiti pažnju. 



Tih dana najviše kupujem na britanskim stranicama, a tako ću vjerojatno i ove godine:

  • All Beauty - stranica na kojoj se isplati uzeti proizvode za kosu, Elizabeth Arden, a često se nađe i drugih jako povoljnih proizvoda. Stranica koju vrijedi malo detaljnije istražiti. 
  • Cult Beauty - prijašnjih godina su imali 15% popusta na cjelokupnu kupnju. Zanimljivost ove stranice je širok izbor brandova koje drže poput Anastasia Beverly Hills, BECCA, Huda Beauty uz one uobičajene brandove koje možemo naći u online trgovinama. Dostava je besplatna iznad 40 funti.
  • Beauty Bay - širok izbor brandova, prošle godine su imali popust na cjelokupnu kupnju. Dostava je besplatna iznad 25 eura, za manje narudžbe je 3,95 eura. 
  • Beauty Expert - najčešće nude popust na cjelokupnu kupovinu. Tamo se isplati uzimati francuske ljekarničke brandove i proizvode za kosu. Često bude i raznih poklona uz kupnju pa se uvijek isplati pogledati ponude. Dostava je besplatna.
  • HqHair - najčešće nude popust na cjelokupnu kupovinu. Tamo se isplati uzimati francuske ljekarničke brandove, proizvode za kosu. Često bude i raznih poklona uz kupnju pa se uvijek isplati pogledati ponude. Dostava je besplatna. 
  • Feelunique - jedna od najdražih stranica za kupovinu. Ima velik izbor brandova, a za Black Friday će vjerojatno imati popust na cjelokupnu kupnju. Dostava je besplatna za kupnju iznaad 40 eura. 
  • Lookfantastic - najčešće nude popust na cjelokupnu kupovinu. Tamo se isplati uzimati francuske ljekarničke brandove, proizvode za kosu, a ono što je dobro za one koji ne žive u Zagrebu, Splitu i Zadru jest to da drže i MAC kozmetiku. MAC baš i ne ide na popuste, ali je dobro što je dostupno, a i lakše je uloviti limitirane linije nego kod nas. Dostava je besplatna.
  • Deciem - prošle godine su imali izvrsne setove po povoljnijim cijenama (Hyalmide i NIOD linija) dok The Ordinary nije bio na sniženju. 
  • ZEST Beauty - već sad ima sniženja - oni imaju Black November. Sniženi su brandovi poput Glam Glow,Skinceuticals, Redkena, Decleora, itd. Inače, na toj stranici je dostupna i Dermalogica pa možete usporediti cijene kod nas i tamo. Iznad 25 funti je besplatna dostava, za narudžbe ispod tog iznosa je 4,95 funti. 

Pošto je Black Friday idealan za kupnju božićnih poklona, stavljam vam linkove za još nekoliko stranica na kojima možete naći nešto zgodno za svoje najdraže:
  • Shot Dead In The Head - majice s funny natpisima
  • shop 4 world - razni gadgeti, igrice, kao i razni pokloni za osobe koje vole stripovske junake
  • Bluebella Lingerie - predivno i kvalitetno donje rublje
  • ASOS - mislim da je tu svaka riječ suvišna, tu možete naći ogroman izbor poklona za (sebe i ) svoje najdraže
  • Aliexpress - stranica na kojoj ćete naći sve, od igle do lokomotive - doslovno :)

Potrudit ću se biti aktivna na Black Friday i na Facebooku vam podijeliti još linkova - kako će ponude dolaziti. 

Imate li vi još koju stranicu za preporučiti?

CONVERSATION

2 komentari:

  1. Ja bih želela da kupim preparate za kosu, maske i pakovanja. Koji sajt bi mi preporučila?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovisi koji brand želiš. All beauty ima jako dobar izbor proizvoda, kao i Hq Hair, Lookfantastic i Beauty Expert.

      Izbriši