Favoriti mjeseca - lipanj 2018. - a little make up obsessed

Favoriti mjeseca - lipanj 2018.

Opet sam zakazala po pitanju postova, život mi je trenutno tako posložen da nemam puno vremena sjesti uz kompjuter i napisati vam svoje dojmove. Ali to ne mijenja činjenicu da isprobavam kozmetiku i nalazim izvrsne nove proizvode. U nastavku vam donosim dojmove o proizvodima koje sam obožavala u lipnju.

Kad je njega lica u pitanju, oduševljena sam s dva korejska proizvoda: Missha Super Aqua Ice Tear emulzija i Missha Super Aqua Ice Tear toner. Moja mješovita koža s masnom t zonom ljeti voli lagane proizvode za hidrataciju, a ova dva proizvoda baš to rade. Lagani su, ne izazivaju mi nerede po licu, a hidratiziraju i ne maste. Proizvode koristim u dnevnoj njezi.

Madara City CC krema** je proizvod od kojeg nisam znala što očekivati, ali oduševio me. Bila sam skeptična jer me CC kreme obično maste i imaju mi nekako "ljigavu" teksturu međutim ova je lijepe teksture, nimalo ne masti, a lice mi i po najvećim vrućinama koje smo imali ovog ljeta izdrži i po 6 sati bez mašćenja (što je meni i zimi genijalan rezultat, a kamoli ljeti). Ima SPF 15 pa mi je ok za grad. Imam nijansu medium jer sam ponešto potamnila, ali nijanse generalno nisu tamne (dolazi u dvije nijanse).

Sephora Lip Stain u nijansi Watermelon Slice je ruž za kojim sam najviše posezala. Više puta sam hvalila ove Sephora ruževe na blogu, a ova nijansa mi je izvrsna za ljetne dane. Topla crvena nijansa, s malo narančaste u sebi izvrsno pristaje uz moj ten kad potamnim. Trajnost ovih ruževa je fenomenalna, a opet nimalo ne isušuju. Ukoliko ste u mogućnosti, svakako isprobajte ove ruževe, izvrsni su. Ova konkretna nijansa je super za topli i neutralni podton (poput mog).


Za tijelo me oduševilo nekoliko proizvoda: Nivea Welcome Sunshine gel za tuširanje koristim već drugu bočicu. Miris me totalno vraća u djetinjstvo kad smo se svi mazali Nivea kremama za zaštitu od sunca (jer druge skoro pa i nisu postojale). Osim mirisa, sviđa mi se tekstura, to što ne isušuje i što miris ostaje na koži.

Afrodita Suncare Tropical marmelada* je proizvod koji mi se jako svidio. Tekturom možda nije savršen kao L'Erbolario marmelada, ali rezultati po pitanju tamnjenja su bili fenomenalni (bolji nego s L'Erbolariom ili Tinkturinom Mrkvom) tako da za drugi (odnosno treći) dio godišnjeg neću kupovati moj omiljeni L'Erbolario nego ostajem pri korištenju Afrodita Tropical marmelade. Tekstura je bolja od Afroditine originalne marmelade, ali i dalje bi mogla biti "tanja", međutim fino se razmazuje i stvarno potpomaže kod postizanja boje. 

I zadnji proizvod na mojoj listi favorita je Nuxe Opuštajuća mirisna vodica.* Odmah ću vam reći da ove mirisne vodice nisu jednako trajne kao parfemi, ali ne dira me to puno jer dolaze u većoj količini (100 ml) tako da se čovjek može češće špricati. Ova vodica me oduševila, miris je toliko čist da je stvarno opuštajuć. Podsjeća me na miris čistog veša pa ako volite takve mirise, isprobajte ga. 

Jeste li probale koji od ovih proizvoda? Što vi trenutno volite? Imate neki novi ljetni favorit?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)
** iako radim u tvrtki koja je uvoznik i distributer za Madaru, to nije utjecalo na moje mišljenje niti na recenziju proizvoda 

CONVERSATION

1 komentari: