Nabla Dreamy paleta sjenila - a little make up obsessed

Nabla Dreamy paleta sjenila

Iako je ova godina definitivno bila u znaku paleta sjenila, jedna koja je izazvala posebnu pomamu već i prije početka prodaje je Nabla Dreamy paleta sjenila. Do tada sam samo čitala hvalospjeve o Nabli, bez da sam išta isprobala, pa sam odlučila da je ovo dobar proizvod za isprobati Nablu. 

Nabla je talijanski indie cruelty-free brand što je važan dio njihove filozofije uz, naravno, visoku razinu kvalitete proizvoda. Proizvodi su uglavnom i veganski, osim nekih koji sadrže pčelinji vosak, a je li proizvod veganski ili nije, možete provjeriti na njihovoj stranici

Nabla Dreamy paleta dolazi u kartonskom pakiranju s magnetnim pakiranjem, u dimenzijama 13,5 cm x 11 cm x 1,5 cm što ju čini i jako zgodnom za putovanja.

Pakiranje je stvarno "dreamy", sa zvijezdama i mjesecom na poklopcu i meni je stvarno lijepo i elegantno. Unutar pakiranja je i veliko ogledalo što je također praktično za putovanja. No nije ta vanjština toliko bitna koliko sam sadržaj. A on me, kao pravu milenijalku, oborio s nogu. Rose gold i ljubičaste nijanse su i inače moja ljubav, tako da, čim sam vidjela swatcheve, znala sam da će ova paleta biti moja. 


U paleti je 12 iznimno pigmentiranih nijansi, u 3 teksture: super matte, fluid metal i just pearl. 
Sve nijanse su izuzetno pigmentirane što ćete moći vidjeti i na swatchu koji je rađen bez baze i u jednom sloju. 

Izuzev jedne nijanse (Delirium), sve su poput maslaca i predivno se blendaju. Iako su stvarno izuzetno pigmentirane, nisam ih nosila bez baze (iz navike), tako da ne mogu reći kakve su po trajnosti bez nje, no s bazom su sjenila na mojim očima izdržala cjelonoćni izlazak i i dalje su izgledala kao tek po nanošenju. 

Prvi red:
Immaculate
Bijela duochrome nijansa sa zlatnim odsjajem. Fluid Metal finish. Izvrsna nijansa za u kut oka, te ispod obrve.

Illusion
Srednje tamna neutralna smeđa nijansa. Super Matte finish. Oduševio me Super Matte finish, nijanse su predivno mekane, savršeno pigmentirane i idealno se blendaju. 

Vanitas
Boja breskve sa zlatnim odsjajem (duochrome nijansa). Fluid Metal finish. 

Delirium
Predivna ljubičasta nijansa s fuksija, plavim i ljubičastim mikro česticama. Just Pearl finish. Na slikama i u pakiranju me ova nijansa osvojila, baš je bila nijansa koja ovu paletu čini drugačijom, ali nažalost, razočarala me u akciji. Ovo je jedina nijansa kojom nisam zadovoljna. Jako se trusi, nikako nisam uspjela dobiti dobru pigmentaciju na kapku neovisno koji kist koristila. Jako se mučim s ovom nijansom i morat ću istražiti postoji li način kako ju koristiti i izvući najbolje od nje, no sama ga za sada nisam našla. 


Drugi red:
Byzantine
Intenzivna topla boja zlata. Fluid Metal finish. 

Sistina
Srednje tamna prljavo roza. Super Matte finish. 

Metal Cupid
Strawberry bronze nijansa. Meni jako lijepa, često ju koristim. Fluid Metal finish.

Inception
Mauve duochrome nijansa s lila odsjajem. Fluid Metal finish.

Treći red:

Señorita
Crvenkasto-roza nijansa hladnog podtona. Super Matte.

Rose Gold
Samo ime kaže, rose gold nijansa. Fluid Metal finisha.

Lullaby
Svjetlija mauve nijansa. Super Matte finisha.

Dogma
Tamno smeđa nijansa. Super Matte finish. 



Kao što možete vidjeti na slici iznad, nijanse su uistinu divne pigmentacije. Osim pigmentacije, stvarno su i divne teksture koja je uistinu poput maslaca i jedna od najboljih koje sam ikad isprobala (a isprobala sam uistinu puno raznih sjenila). Jedina nijansa koja me razočarala je Delirium i to je bilo za mene dvostruko razočaranje. Razočaranje jer je loša nijansa i razočaranje jer mi je to u pakiranju bila jedna od najljepših nijansi. Istražit ću je li netko našao način kako se izboriti s ovom nijansom, no gledajući na Redditu, nisam jedina koja se našla u tom problemu (a bez rješenja).
Najviše su me se dojmile nijanse Senorita, Sistina, Lullaby i Metal Cupid, no to je već do osobnih preferencija jer takve boje najviše volim. 

Cijena ove palete je 35,90€ na službenoj stranici, a inače je dostupna i na Pink Pandi po cijeni od 268,99 kn. Trenutno je rasprodana na obje stranice, pa ukoliko ju želite, morat ćete pratiti kad će opet biti dostupna. 

Osobno su me oduševila sva sjenila Super Matte i Fluid Metal finisha, dok me jedino Just Pearl finisha razočaralo i morat će još poraditi na njemu. Vrijedi li ova paleta tih novaca? Ja bih rekla da vrijedi. Za te novce ćete dobiti 11 grama/12 nijansi sjenila izuzetne kvalitete i trajnosti u divnom spektru boja. Ukoliko volite ovakve boje, ovo bi mogla biti vaša paleta iz snova i unatoč nijansi Delirium, ima moju preporuku od srca.

Kako se vama sviđa ova paleta? Imate li preporuku za neki drugi Nabla proizvod? 

CONVERSATION

7 komentari:

  1. Divna je.. Ali meni za sada dosta paleta, sve dok me opet ne pukne manija 😂😂

    OdgovoriIzbriši
  2. Obožavam Nabla sjenila, imam 23 refila, a definitivno kupujem i paletu, predivna je <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Apsolutno je prekrasna *__* šteta za nijansu delirium.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ovo je jedina paleta koju sam kupila ove godine. Toliko mi se svidjela da sam je zgrabila brzinom munje! Jesi li pokušala koristiti glitter glue za Delirium? Ja ga osobno koristim za sva shimmer sjenila jer imam spuštene kapke (prokleti hooded kapak) i čini mi se da je to najbolji način za nanošenje svih shimmera u ovoj paleti. Od ostalih Nabla stvari imam još samo dva rumenila i izvrsna su mi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probat ću s glitter glue, hvala ti na preporuci :))))

      Izbriši
  5. Predivne su mi nijanse...rado bih kupila ovu paletu

    OdgovoriIzbriši