New in - svibanj 2017. - a little make up obsessed

New in - svibanj 2017.

Prošlog mjeseca sam puno toga kupovala, a i puno toga mi je došlo od mojih beauty partnera. Neću puno dužiti, već krenuti s temom posta :)


Nuxe Nuxellence krema za područje oko očiju* je najnoviji dodatak Nuxellence liniji koju inače obožavam. Ima metalni aplikator, te je lagano tonirana, tako da osvježava područje oko očiju. Koristim ju otkad mi je došla, tako da će uskoro biti recenzija. 



I ja sam odlučila isprobati brand o kojem se toliko priča i piše, pa sam naručila The Ordinary Buffet. Jako lijepog je sastava, redovito ga koristim, tako da ću ga uskoro i recenzirati. 


Vichy Slow Age dnevna krema* je najnoviji dodatak Slow Age liniji. Ima SPF 30, a namijenjena je normalnoj do suhoj koži. 


Stigla mi je i L'Oreal Revitalift Laser Renew dnevna krema.* Mislim da moja koža još nije spremna za ovakvu njegu, tako da ću ju proslijediti mami. 


Kupila sam Estee Lauder Advanced Night Repair set kako bih konačno isprobala hvaljenu ANR liniju odnosno serum. Serum u full sizeu je poprilično skup, tako da sam odlučila prvo ovako isprobati bi li se meni isplatila takva investicija. Osim seruma, u setu su okoloočna krema, pjena za čišćenje lica i ampule. 


Odabrala sam si dva Novexpert proizvoda, Novexpert Radiance pjenu s C vitaminom* i obožavanu Novexpert Repulp masku (čiju recenziju možete vidjeti ovdje). 


Bliži se ljeto, a Eucerin brine za moju kožu: stigli su mi Eucerin Anti-age fluid* (jako dobar proizvod za normalnu kožu - meni odgovara u hladnije doba godine) i Eucerin CC krema sa SPF 50


Zadnjih cca. mjesec dana koristim Filorga UV Bronze Fluid sa SPF50+* i jako sam zadovoljna. Moja mješovita koža ima masnu t zonu i sklona je komedonima, a s ovim fluidom se ne zasjajim brzo, a nije mi izazvao ni nikakav nered na licu. Uz to je izvrsna podloga za šminku i ne ostavlja bijeli trag. 


Uriage Barie Sun Mist sa SPF30* je praktična zaštita jer je u spreju. Dobro se raspršuje, te dobro razmazuje i upija. 


Melop E Šaljić mi je drugo pakiranje. Njime mažem veliki ožiljak nakon operacije koljena i očito sam zadovoljna kad sam ponovila kupnju. Redovito dokumentiram napredak svog ožiljka, no kako ima još puno mjesta za napredak, neću još pisati recenziju. Ožiljak je puno plići nego nakon operacije, a točkice od šavova se skoro uopće ne vide, a ožiljak je gladak. 


The Body Shop Virgin Mojito gel za tuširanje i maslac za tijelo je kupnja na blef i nisam pogriješila. Divan, osvježavajući miris limete i mente, već vidim da ću ih puno koristiti ovo ljeto.


Holika Holika Baby Silky Foot je ponovljena kupnja. Napravila sam tretman stopala prije početka sezone otvorene obuće. Dojmovi i dalje izvrsni - recenziju možete pročitati u linku


Salvatore Ferragamo Incanto Amity je impulzivna kupnja na Orbico beauty rasprodaji, bio je povoljan, pa sam ga kupila, nek' se nađe. Kompozicija se otvara japanskim Satsuma mandarinama i Yubari dinjom, nakon kojih se javljaju cvijetovu lotousa i zvjezdastog jasmina, blago zaslađeni bijelim breskvama. Osnova je meka i sezualna od bijelog mošusa i bijelog cedra. Svjež je i bit će super sad za ljeto. 


Što se tiče dekorative, bila sam više-manje disciplinirana prošli mjesec - kupila sam Loreal Infallible 24-h Matte koji mi je najbolji drogerijski puder inajdraži za ovo, toplije, doba godine, Innisfree No Sebum Mineral Pact da vidim može li konkurirati mojim najdražim matirajućim puderima u kamenu, a našla se tu i mala Colourpop kupovina (nisam odoljena besplatnom shippingu). 


To su moji prošlomjesečni noviteti :) 
Pišite me što vas najviše zanima, pa da požurim s tim recenzijama (pošto nisam najdiscipliniranija blogerica u zadnjih nekoliko mjeseci). 
Što ste vi kupile/dobile u zadnje vrijeme, a da vas se dojmilo?


*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

6 komentari:

  1. gdje je kupljen Estee lauder kit?

    OdgovoriIzbriši
  2. Koji su ti najbolji puderi za matiranje?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. od drogerijskih definitivno ovaj Loreal, a od HE Estee Lauder Double Wear. No i jih dodatno matiram puderom u kamenu (The Balm Sexy Mama)

      Izbriši
  3. Gdje si kupila Estee Lauder set?

    OdgovoriIzbriši