Favoriti mjeseca - svibanj 2017. - a little make up obsessed

Favoriti mjeseca - svibanj 2017.

Ne znam kako vama, ali meni mjeseci doslovno lete - kao da sam jučer pisala prošlomjesečni post! U svibnju sam koristila puno noviteta, a u ovom postu vam donosim što me se dojmilo (uz neke stare proizvode za kojima sam opet posegnula i opet ih obožavala). 


Što se tiče preparative, prošli mjesec sam počela koristiti dva nova proizvoda koja su me oduševila. Filorga UV Bronze Fluid SPF50+* je izvrsna krema sa SPFom za moju mješovitu kožu koja ima masniju t zonu. Lijepo matira (mada neće izdržati baš cijeli radni dan bez izbijanja sebuma, no to ni ne očekujem) i izvrsna je podloga za puder. Nije mi izazvao nikakve iritacije ni nerede na licu.

Nuxe Nuxellence krema za područje oko očiju* mi se isto jako svidjela. Ima metalni aplikator koji hladi okoloočno područje i potiče cirkulaciju, tako da mi je to izvrsno ujutro za razbuđivanje. Sama kremica je lagano tonirana, tako da će pomoći kod ujednačavanja boje okoloočnog područja. Što se tiče njege, noću volim bogatiju njegu, dok je ova kremica nešto laganija i izvrsna za dnevnu njegu. Okoloočno područje je nahranjeno i izgleda svježe. 


Moja mješovita koža se ljeti masti, tako da mi je važno matirati ju. Osim odgovarajuće baze (što je za mene trenutno Filorgina krema), važan mi je i odgovarajući tekući puder. Moj odabir je L'Oreal Infallible 24H-Matte tekući puder. Ovo je za mene definitivno najbolji drogerijski puder. Lagan je na licu, dobro matira, ima srednje prekrivanje i ne radi nikakve nerede na licu. Ovo mi je druga tubica, a to vam dovoljno govori da mi se sviđa. Trenutno za matiranje koristim i Innisfree No Sebum Mineral Pact. Riječ je o transparentnom matirajućem puderu koji dobro radi svoju funkciju. U kombinaciji s Filorgom i L'Orealom, moje lice ostaje matirano nekih 5 sati, što je za mene skroz ok po ovim temperaturama. 

Među favoritima su se našla i dva Colourpop proizvoda - jedan ruž i jedno sjenilo. Colourpop Weenie sjenilo je divna brončana boja, idealna za ljetne lookove. Kremaste je teksture i izvrsne trajnosti, a boja je posebna, tako da ga često koristim i samostalno jer daje dovoljno dubine oku. Colourpop Fresh Cut je Ultra-Matte finisha. Riječ je o lijepoj, prirodnoj boji koja mi je izvrsna za svaki dan, a izvrsna je i za izlaske jer se može lijepo iskombinirati s raznim make up lookovima.

I zadnji favorit je jedan moj jako stari favorit - MAC Petticoat Mineralize Skinfinish. Posebna boja, poseban sjaj, jedan od najdražih proizvoda IKAD, a posebno za njim posežem ljeti. Bila sam uvjerena da ima svoju recenziju na blogu, no sad sam otkrila da nema i to je stvarno sramota i morat ću to promijeniti. Izvrsno paše na sve moje make up lookove, prljavo je roze boje sa svjetlucavim česticama. 


I za kraj sam vam pripremila swactheve spominjanih proizvoda: na slici su Colourpop Ultra Matte Lipstick u nijansi Fresh Cut, Colourpop sjenilo u nijansi Weenie i MAC Petticoat: 


Kako vam se sviđaju moji favoriti? Kojim proizvodima ste vi oduševljene u zadnje vrijeme?


*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

2 komentari:

  1. Odlični favoriti, slažem se za puder. Imala sam ih već hrrrpu, što skupih, što jeftinijih, ovaj mi je definitivno broj 1 :) Htjela bih i Nuxe kremicu probati :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja više volim kremaste ruževe, ugodniji su mi na usnama. Nijansa sjenila je predivna, imam sličnu nijansu i uvijek je nosim samostalno. Filorga kremu bih rado imala, ali nema više kupovanja krema sa spf zaštitom...

    OdgovoriIzbriši