Zoya Tina - a little make up obsessed

Zoya Tina

Kad sam tek počela s bloganjem, najčešći postovi su bili upravo NOTD (nails of the day / nokti dana) postovi. Nekako su se ti postovi s vremenom jako prorijedili i rijetko ih objavljujem što mi je pomalo i žao jer uistinu volim takve postove i volim ih čitati. Plan je to promijeniti i češće objavljivati takve postove - nadam se da ću se i držati tog plana. 

Zvijezda ovog posta je Zoya Tina iz Charming kolekcije koja je trenutno aktualna i dostupna u Mulleru. Prije nego nastavim s tekstom, smatram da je bitno zbog transparentnosti reći da je tvrtka u kojoj radim uvoznik za Zoya lakove, no ovaj lak sam kupila svojim novcima i u postu je moje iskreno mišljenje. 


Zoya lakovi dolaze u količini od 15 ml i po cijeni od 99.90 kn, a dostupni su u Muller drogerijama koje imaju natur odjel. Lakovi su veganski i cruelty free, te su 5free, što znači da ne sadrže formaldehid, formaldehidski rezin, dibutil ftalat, kamfor i toluen. Četkica je tanja, nije poput Essie četkice i to bih navela kao jedini minus, no opet, ovom četkicom se lako barata i opet, nije baš tanka poput China Glaze lakova. 



Zoya obećava izuzetnu trajnost uz korištenje cijelog Color Lock sistema, no kako ga nemam, koristila sam lak na klasičan način (kao što i većina koristi) - nanosim kao bazu Eveline 8u1, zatim 2 sloja laka, te kao top coat Sally Hansen Insta Dry Top Coat. Lak se lijepo nanosi, dobro je pigmentiran i već u jednom sloju izgleda dobro, međutim ja iz navike nanosim dva tanka sloja. Što se tiče trajnosti - bez problema izdrži 5 dana uz uobičajene kućne poslove što je meni skroz ok.

Iako imam veliku kolekciju lakova za nokte, baš ovakvu nijansu ljubičaste nisam imala, tako da sam se odlučila za kupnju čim sam ga vidjela i nisam požalila. 


U nastavku možete vidjeti kako lak izgleda slikan u hladu i na direktnom suncu.

Kako se vam sviđa Zoya Tina?

 slikano na dnevnom svjetlu, u hladu

slikano na direktnom suncu

CONVERSATION

1 komentari:

  1. Prekrasna nijansa i svidjaju mi se svi ovi detalji s lavandom :))

    OdgovoriIzbriši