S.Oliver darivanje - a little make up obsessed

S.Oliver darivanje

U suradnji s mojim beauty partnerom sam pripremila darivanje za vas i za vašeg partnera :)

Kao valentinovski poklon možete osvojiti s.Oliver mirise: s.Oliver For Her & s.Oliver For Him. Dodatni poklon, baš u skladu s praznikom su i čaše za pjenušac i bočica pjenušca u kojem ćete moći uživati u romantičnim trenucima ne samo na Valentinovo nego svaki dan ♥

s.Oliver For Her je elegantna cvjetni miris koji započinje svježim notama bergamota, ličija i ružičastog papra. Buket turske ruže, božura i magnolije daje cvjetni karakter mirisu, podržan puderasto – balzamičnom bazom ambera, mošusa i irisa.

s.Oliver For Him započinje dinamičnim aromatično – voćnim notama crnog čaja, zelene jabuke i ružičastog bibera. Cvjetno – zeleno srce uključuje geranium, ružmarin i list ljubičice. Tonka, mošus i mahovina završavaju kompoziciju i daju joj fougere karakter.


A sada slijede pravila darivanja:

U komentarima mi napišite što posebno volite kod svog partnera ili partnerice :)

Darivanje je ograničeno na teritorij Hrvatske, a dodatnu (ali ne i jedinu) prijavu možete učiniti na Facebooku na ovom linku.

Svaku prijavu ću unijeti u Random.org, te odabrati dobitnicu.

Igramo se do 23:59 sati 20.02. Nakon toga objavljujem dobitnicu ili dobitnika na blogu, te ima 48 sati da mi se javi povratno sa svojim podacima za slanje.

Sretno svima!!!


Dobitnica nagrade je Ana Marić. Molim ju da mi se javi na mail ili u inbox s podacima.
Ostalim hvala na sudjelovanju i divnim, pozitivnim komentarima, a više sreće vam želim u novom darivanju koje vam spremam!

CONVERSATION

97 komentari:

  1. Volim to sto mi je najbolji prijatelj, odan u svakoj situaciji, bezuvjetna ljubav <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Moja bolja polovica je osoba na koju se uvijek možeš osloniti. Dobar je u kriznim situacijama i nikad te neće ostaviti na cjedilu. Ponekad čak mislim da je previše požrtvovan i zaboravi ponekad na svoju dobrobit, ali tu sam onda ja da ga podsjetim da smije i on nekad biti na prvom mjestu. ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Gordana Sinjeri2/13/2017 01:13:00 PM

    Ono što ja volim kod svog supruga je prijateljstvo i uzajamno poštovanje,njegova skromnost i njegovo umijeće da svaki dan učini posebnim pa bilo to i samo jednom slatkom porukicom koju mi ostavi prije nego se ujutro otpremi na posao 💖

    OdgovoriIzbriši
  4. Volim sto me uvijek pokusava razveseliti kad sam tuzna, sto voli moje macke skoro vise od mene, sto je uvijek pozitovan cak i kad ja nisam i pokusava biti bolja osoba zbog mene :) Prestao je pusiti nakon 14 god jer je shvatio da mi to sve vise smeta, a sad je zadovoljan jer je i njemu bolje :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Kod svog supruga posebno volim osmijeh koji obara s nogu, njegovu upornost (da nije bio toliko uporan danas ne bi slavili naše 18.-o Valentinovo), volim to što mi uvijek ostavi posljednji komad nečega iako sam ja svoj netom prije slistila bez pardona, volim način na koji me gleda, volim kad vidim kako se divno ponaša prema našoj dječici, volim osjetiti kako me čuva kao kap vode na dlanu. <3

    OdgovoriIzbriši
  6. Najvise od svega volim njegovu luckavost, spontanost i romantičnost :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Volim što u svakom trenutku zanma da mogu računati na ljegovu potporu, ljubav i zaštitu.

    OdgovoriIzbriši
  8. Volim kod njega sto je za obitelj spreman sve uciniti. Udali smo se mladi,ja 23 on tek navrsio 22, dijete nije bilo na putu vec cista ljubav. Ja taman upisala 2god faxa,a on je bio taj koji je radio i uzdrzavao nas i nase podstanarstvo. Sto reci o tom covjeku osim da je moj junak, imali smo bolje mjesece i teze mjesece, novci su katkad falili al ostali smo dosljedni sebi. Posudili pa vratili i slicno. Sad kad gledam to s odmakom shvacam koji je to muskarac bio i je i koliko trebam biti zahvalna na tome sto ga imam. Takvi su rijetki i imala sam srece. Sto god da mu dam nece biti dosta da mu zahvalim na tome.

    OdgovoriIzbriši
  9. Volim ga već skoro 8 godina, a svakim danom sve više i više. <3 Poseban je jer je pažljiv, miran, dobar, kulturan, lijepo odgojen, marljiv, radišan, pomaže svima, nasmijan uvijek, rijetko kad je tužan ili ljut. Ja ga znam razljutiti sitnicama, ah, već je naikao :) Bio je uz mene u ključnim trenucima u mom životu, bilo vezani za fakultet, ispite, obrane, bilo za posao, prijatelje. Uvijek tu uz mene, kupi mi tako nekad neke sitnice da me oraspoloži. Ma baš kako se kaže - svaka bi ga majka za zeta poželjela :D <3 :* Igram i na fb, pratim pod imenom Karolina Tušek :*

    OdgovoriIzbriši
  10. #D obar je i drag, u dusi je osoba kakva se rijetko nade, u svakoj se situaciji on mudro snade.
    #A ko me pitas samo jednu stvar, onda je to sto u svakom on dobrotu vidi, a svakom se vec na prvu svidi.
    #N eiskvaren i zna slusati, zato sam i odlucila da nikad ga necu putiti
    #I ma on mana, ali ni u pola koliko vrlina, s njim je bas biti milina.
    #J ako sladak i ljubav zna pruziti, da je emotivan ne boji se pokazati.
    #E vo i jos jedne slatke stvari u vezi njega, on se podrudi do maximum oko svega.
    #L ijep i najbolji za mene vec vise od godina 8, uz njega znam sto zelim i tko sam.

    Ime mu se u prvim slovima krije, kao ja nitko uz njega nije. Poklon zelim da ga razveselim.

    Martina Š.

    OdgovoriIzbriši
  11. Ono što volim kod svoga hubbya je njegov osjećaj za zabavu i ljubav svaki dan sa njim izgleda kao na ljubavnom ringišpilu i da vam kazem nemam namjeru sići sa njega nikada ❤️

    OdgovoriIzbriši
  12. Volim ga jer se trudi svaki dan da osmijeh ne silazi s mog lica 😍

    OdgovoriIzbriši
  13. Volim što me nasmije kad mi je najteže!
    fb Danijela Šarić

    OdgovoriIzbriši
  14. Najvise volim to sto je brizan, romantican, dobar,posten i hrabar :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Volim to što me obožava i to mi pokazuje svaki dan, sitnicama, a često i velikim stvarima. Pametan je, duhovit i poslušan, najbolji dečko <3

    OdgovoriIzbriši
  16. Željka Ivanković
    Najviše mi se sviđa to što mi je podrška u svemu. <3

    OdgovoriIzbriši
  17. Štefica Križek2/13/2017 01:55:00 PM

    Skromnost i jednostavnost i tu je uvijek za nas kada nam treba <3 <3

    OdgovoriIzbriši
  18. I nakon 6 godina volim ga kao prvog dana. Volim njegov šarm, volim način na koji me nasmijava. Lijep je osjećaj zagledati se u njegove oči i vidjeti odraz sebe, odraz iskrene ljubavi i poštovanja. Volim što se uz njega osjećam poželjno, što ga istinski raduje moja sreća, što zna prepoznati kada sam tužna i bez puno riječi popraviti mi dan. Znam da bi ga ovaj poklon jako obradovao, ali više od svega želim mu ovako javno reći koliko ga volim i koliko sam mu zahvalna za svaki zajednički dan ovih proteklih šest godina.

    OdgovoriIzbriši
  19. Skupa zivimo vec 6god,sa mnom je prosao moje najgore i najbolje, uvijek je tu kad mi treba. Sve najvaznije trenutke pamtim s njim, i to mi je nekako najbitnjije.

    OdgovoriIzbriši
  20. Kod supruga najviše volim što je iskren, vrijedan i što me uvijek može nasmijati. :)
    FB: Tea Bandić

    OdgovoriIzbriši
  21. Mogla bih pisati romane, ali volim ga cijelog, mislim da ga poznajem baš u dubinu i volim svaki njegov pogled, osmijeh, dodir i misao.

    OdgovoriIzbriši
  22. Volim to što je uvijek tu za mene, poštuje me i prava mi je podrška. Osim toga, jako volim i njegovu nježnu i romantičnu stranu.

    OdgovoriIzbriši
  23. i to što i i kad šutimo imamo o čemu. Pogled je dovoljan.

    OdgovoriIzbriši
  24. Volim osjećaj koji dobivam u njegovoj blizini a govori mi da oni najljepši trenutci između nas nisu oni koji su prošli , nego tek dolaze da ih doživimo-zajedno :)❤

    OdgovoriIzbriši
  25. Tomislava volim jer je on zaslužan za svu moju sreću i našu ljubav najveću! I u dobru i u zlu, on je uvijek tu! Meni to puno znači, jer zajedno smo od svega jači! Volim ga jer je pun strpljenja i znam da u njega mogu imati povjerenja! Pravi je oslonac u životu i s njim želim dočekati 100-tu! :)

    OdgovoriIzbriši
  26. Volim njegov pogled u kojem se izgubim poput dupina u beskrajnom plavetnilu plavog mora ❤

    OdgovoriIzbriši
  27. Kod svog partnera posebno volim naše zajedničko planiranje budućnosti. To nije mala stvar, samo iskreno sretni parovi mogu složno planirati zajedničku budućnost i veseliti se malim stvarima !

    OdgovoriIzbriši
  28. Volim što me osvaja svaki dan iznova svojom nježnošću, pažljivošću, komplimentima , gledajući me zaljubljeno i zadivljeno, kao da ne može vjerovati da sam izabrala baš njega. Volim što se ne boji vezati i razmišljati o budućnosti, što bi mi sve što ima dao samo da to zatražim, što me sluša i grli kada mi je teško...Volim ga jer mi je najbolji prijatelj... Što mu mogu reći bilo što bez srama, a i on meni. Volim što se uvijek smijemo i zezamo kao mala djeca, grlimo, ljubimo, ne možemo skinuti pogled jedno s drugoga. Što stane na moju stranu ako me njegovi gnjave. Volim što razumije moj smisao za humor...Mogla bi nabrajati do sutra....Nikakav novac, stvar i poklon ne mogu biti vrijedniji od toga, NIKADA!

    OdgovoriIzbriši
  29. Kod svog partnera volim to sto mi pruza osjecaj sigurnosti, sto mi pokazuje malim sitnicama koliko me voli..sto se uz njega osjecam voljeno:)

    OdgovoriIzbriši
  30. Kod svog decka najvise volim njegovu nesebicnost u svemu i veliku paznju koju mi pruza svaki dan bila to neka velika ili mala stvar u pitanju.Jednostavno se divim njegovoj dobroti i brizi prema meni :)

    OdgovoriIzbriši
  31. Kod svog partnera,svog prijatelja,svoj najboljeg pratioca volim to sto me voli takvu kakva jesam. Ovako brbljacu,šarmantnu,zanimljivu,sexy,ludu,jednostavnu,radišnu.Što zna što volim i što znam što želim u životu..On me očarao s nogu sa sitnicama.Nije mi bilo bitno što je ima novaca ili nema novaca,što vozi Audi ili peglicu. 😁 Bitno mi je bilo što on mene želi takvu neiskvarenu,što sam poštena i neiskvarena.Što mene želi pokraj sebe u svakom važnom trenutku.. Ee to je za mene pravi muškarac. I baš ga volim tako super,zgodnog,i pametnog.. I jedva čekam da zajedno ljetujemo i da se volimo. ❤❤❤❤

    OdgovoriIzbriši
  32. Najvise volim dobrotu, smirenist i zrelost.

    OdgovoriIzbriši
  33. Volim to što me ne voli na način koji savjetuju ženski priručnici, romantične komedije i turbo folk pjesme. Ja sam njemu jedinstvena, višestruka osoba čije snove i djelovanja uvijek podupire i nikad ne ograničava svojim sebičnim željama.

    OdgovoriIzbriši
  34. Volim ga jer sam odmah znala da je on onaj pravi. i nakon 7 godina nije prošao ni jedan tren da sam posumnjala u to.

    OdgovoriIzbriši
  35. Iskrenost, dobrota, moja najveća potpora, moje SVE <3
    FB: Nikolet Varga

    OdgovoriIzbriši
  36. Kod svoje bolje polovice volim njegovu srdačnost, vjernost, sportski duh , svestranost, načitanost, mudrost i naravno njegovu dobroćudnost i brižljivost. :-)

    OdgovoriIzbriši
  37. Volim sto me uvijek moze nasmijati,sto je tu kad treba-i kad netreba-volim ga jer je tata za pozeljeti.Volim ga jer znam da i on voli mene!! :-)

    OdgovoriIzbriši
  38. Mogla bih pisati litanije,no skratit cu na najuze..volim ga takvog kakav je,no meni je poseban..volim sto se svaki dan brine da mi osmijeh ne silazi s lica,brizan je,pazljiv,srdacan,vjeran,iskren,potpora u svemu,uz mene u dobru i zlu (prosli smo jako teske dane i trenutke - nalet automobila na njega) sve smo zajedno prosli i volimo se svaki dan sve vise..ne bih ja mjenjala ni za sta..

    OdgovoriIzbriši
  39. Volim najvise kod njega sto nije nametljiv, uvijek je iskren, duhovit a to je ono sto kod mene prolazi. Dok sam ja tuzna i lose volje a on mi samo jednom recenicom popravi dan, e to najvise volim kod njega jer zna kako disem, upija svaku moju rijec i sva sreca nije jedan od onih koji kao slusaju dok im se nesto govori a misli su im tko zna gdje.. A uz sve to predivan je i brizan otac nasoj curici od 9 mj <3..
    igram i na fb . Suzana Kišiček

    OdgovoriIzbriši
  40. Maja Žuvela

    Komentirala sam na linku. I zaboravila dodat, ne gade mu se moji mačići koje hranim na dudu jer su ih neki kreteni bacili u kontejner :Grrrr: Eto, ko ga takvog ne bi volio <3

    OdgovoriIzbriši
  41. Uvijek me smiri. Kad sam živčana zbog nečega ili me netko razočara, on uvijek zna što mi treba reći da me smiri u trenu!

    OdgovoriIzbriši
  42. Volim njegovu jednostavnost ❤

    OdgovoriIzbriši
  43. Kod muža najviše volim sposobnost da me nasmije i utješi kad mi nije do smijeha i kad mi je teško.

    OdgovoriIzbriši
  44. Volim ga jer me čini sretnom <3

    OdgovoriIzbriši
  45. Mateja Radanović2/13/2017 06:30:00 PM

    Najvise volim to sto je dobar. <3

    OdgovoriIzbriši
  46. Nemam partnera trenutno :)

    OdgovoriIzbriši
  47. Ja sam sama na Valentinovo ��
    Čak ću i čokoladu morati sama sebi kupiti..(srećom sada su na sniženju) ����
    Eto tako ako osvojim ovo bi bio prvi poklon koji sam dobila na Valentinovo ��

    OdgovoriIzbriši
  48. Kod supruga volim što mi je potpora u svemu,ohrabruje me u onome što želim postići..Puno teških trenutaka smo prošli zajedno ali i puno lijepih..Sve loše nas je ojačalo..Jako je dobra osoba,voli pomoći..I nikada ne ode na posao bez da mi da pusu :) tako i kada dođe s posla..Volim ga sa svim njegovim vrlinama i manama <3

    OdgovoriIzbriši
  49. Volim što je toliko razuman i organiziran i umjesto mene jer inače bih ja davno odletila u oblake.. ovako se osjećam kao balon kojeg drži za uzicu da ne odleti daleko gore. Ovdje mi je taman- vidim oblake,vidim njega i dobro mi je. 😉

    OdgovoriIzbriši
  50. Najviše što volim kod svog dragog je njegova pamet i karakter jer osim što je brutalno pametan (uz njega se kao studentica pmf-a osjećam glupo) strašno je drag i bržljiv...uvijek se čini kao velika faca i šaljivac u ekipi a zapravo je dušica od čovjeka i uvijek se brine oko svega :)
    Na fejsu te pratim kao G. Ingrid

    OdgovoriIzbriši
  51. Hvala ti što si dobar prema meni, što mi vjeruješ, što me cijeniš i
    poštuješ.
    Hvala ti što me trpiš kada sam dosadna i teška.
    Hvala ti na svemu lijepom što si mi pružio i nikada me nemoj
    pitati kako ni zašto jer si stvarno sve dobro ovog svijeta zaslužio.
    Imaš predivan osmijeh da bi bio tužan ili ljut zbog mene i drugih.
    Možda nitko nece pamtiti ono sto si govorio, one riječi koje si
    samo za nas ispleo, možda nitko neće pamtiti ono što si učinio,
    ona dobra djela, ali će sigurno svi zapamtiti kako su se zbog tebe
    osjećali, predivno naravno.
    Zauvijek ćeš u mom srcu ostati jedina ljubav koja me naučila
    mnogočemu, govorila mi da ne odustajem i kada se činilo da više
    nema nade, koja mi je govorila da ću uspjeti u svemu što
    pokušam, koja je uvijek uz mene, najbolja ljubav..
    Svi imaju mane, i ti ih imaš ali one su samo još čvršći razlog da ti
    pokažem koliko te volim i koliko mi je stalo do tebe.
    Sve one uspomene koje imamo, uz njih imamo i prošlost,
    predragojenu za zaborav, dok imamo nadu i vjeru u život pred
    nama je svjetlija budućnost.
    Sve dok imam tebe ljubavi, nijedan dan ne trošim uzalud
    Sretno Valentinovo moj Ivane! <3
    Igram i na fb Anita Martić

    OdgovoriIzbriši
  52. Kod svog dečka volim baš sve, a najviše kad me poljubi u čelo (visok je 2 metra, a ja 1,65), tad se osjećam najsigurnijom. On je moj anđeo čuvar :)

    OdgovoriIzbriši
  53. Volim što, iako je pomorac i daleko, nikad ne sumnjam u našu ljubav.

    OdgovoriIzbriši
  54. Svjetlana Rimoldi
    Volim ga jer je moj oslonac i moja snaga

    OdgovoriIzbriši
  55. Najviše volim strpljenje koje pokazuje svakodnevno u vezi sa mnom.

    OdgovoriIzbriši
  56. Volim apsolutno sve na njemu :)

    OdgovoriIzbriši
  57. Što je uvijek tu za mene i što s njim mogu dijeliti sve ...

    OdgovoriIzbriši
  58. Razumijevanje,tolerancija i iznad svega smirenost su po meni najveće vrline mog dragog.

    OdgovoriIzbriši
  59. To je čovjek koji nikad nije odustao od mene, baš kao što se kaže u dobru i u zlu. U njemu imam prijatelja, ali i ljubavnika, podršku, ali i razumijevanje. Svojim gestama, radnjama i riječima upotpunjuje naš život. Volim i što me zna iznenaditi, baš kao ovaj tren ogrlicom povodom Valentinova, nije mogao čekati. :)

    OdgovoriIzbriši
  60. Uvijek je uz mene, podržava me, pristojan, kulturan, iskren i podržava me !

    OdgovoriIzbriši
  61. Najviše volim to što mi je potpora, razumije me i što me može utješiti kada su mi sve lađe potonule. Uvijek pronađe nešto čime će me razveseliti, a i nepopravljivi je romantik :)

    OdgovoriIzbriši
  62. Volim to što je uvijek svijetla točka u svakom mom danu, bez obzira kako se loše osjećala.
    Volim to što uvijek pronalazi vremena i snage za mene, bez obzira koliko umoran bio, koliko imao posla.
    Volim to što je obziran, što opaža i pamti sitnice o meni, što je spreman šutjeti kada se meni ne razgovara.
    On je sve što ja želim biti.

    (Pratim i na FB, ali samo ovdje sudjelujem. ;) Hvala na fora darivanju!)

    OdgovoriIzbriši
  63. Kod mog dragog najviše volim to što se uz njega osjećam kao jedina i najljepša na svijetu, svaki dan me na to podsjeća, beskrajno me usrećuje i štiti, a kad se loše osjećam ili sam tužna, njegov zagrljaj je dovoljan da sve loše nestane.. srce moje..

    OdgovoriIzbriši
  64. Kod mog dragog najviše volim to što se uz njega osjećam kao jedina i najljepša na svijetu, svaki dan me na to podsjeća, beskrajno me usrećuje i štiti, a kad se loše osjećam ili sam tužna, njegov zagrljaj je dovoljan da sve loše nestane.. srce moje..

    OdgovoriIzbriši
  65. Kod mog dragog najviše volim to što se uz njega osjećam kao jedina i najljepša na svijetu, svaki dan me na to podsjeća, beskrajno me usrećuje i štiti, a kad se loše osjećam ili sam tužna, njegov zagrljaj je dovoljan da sve loše nestane.. srce moje..

    OdgovoriIzbriši
  66. Pozdrav!

    Ovaj parfem bi poklonila svom zaručniku! Mojoj potpori,mom osloncu,čovjeku koji zna smiriti sve moje nemire,pokraj kojeg sam ja i koji me svaki put razveseli. Uskoro nam je vjencanje pa da se razveselimo parfemima. ��������

    OdgovoriIzbriši
  67. Kod svog zarucnika volim sve! Jer je moj oslonac,podrska,smiri moje nemire,razveseli me samo svojom pojavom i osmijehom.On je moja osoba,puna razumijevanja,obozavam sve kod njega i najmanju sitnicu. On je covjek za pozeljeti! ❤ Uskoro nam je vjencanje i ovaj poklon bi nas jako razveselio! 😍😊 Veliki pozdrav! 💗😊

    OdgovoriIzbriši
  68. Volim to što je sposoban i samostalan, a obožavam što točno zna kada treba biti pored mene a kada mi se maknuti s puta! :)

    OdgovoriIzbriši
  69. Volim sto se uvijek mogu osloniti na njega

    OdgovoriIzbriši
  70. Željka Ivanković
    Uvijek tu jedno za drugo. <3

    OdgovoriIzbriši
  71. Volim kada mi popravi raspoloženje i nasmije,pa zaboravim da i imam neke probleme.

    Oduvijek želim vezu gdje će ljubav,poštovanje i razumijevanje biti bit veze.Obožavam kada se s nekim toliko dobro razumijem da znam što će reči ili dovršavam rečenice.Tako da to želim i od dečka,a u zadnje vrijeme sve više približavam tome. :)

    OdgovoriIzbriši
  72. Volim što korača sa mnom ovim zivotnim putem i cini me snaznom pred svim preprekama. Po prirodi sam jako samozatajna i plasljiva, a on posve obrnuto. I obozavam to! Polako i ja ucim od njega kako se izboriti za sebe ili nesto svoje.

    OdgovoriIzbriši
  73. Pored svih vrlina zbog kojih sam izabrala bas njega, nekako najvise cijenim sto se ne ustrucava uhvatiti bilo kojeg kucanskog posla jer smatra da to nije samo moja duznost. Zajednicki brinemo o djeci i tada ga volim promatrati jer je istovremeno i njezan i muzevan. Ljubav je neupitna ako se zivi svaki dan, vidi se u svakoj sitnici...

    OdgovoriIzbriši
  74. on je moj najbolji prijatelj <3,najbolje me pozna i najbolje razumije

    fb Olivera Katić

    OdgovoriIzbriši
  75. Uvijek je za pustolovine. Svaki vikend smo na nekom putovanju :)

    ljerka pižeta

    OdgovoriIzbriši
  76. On je poseban, jedan jedini i neponovljivi! Uz njega sam uvijek sigurna i bezbrižna. Uvijek zna kako mi uljepšati dan. Poseban je jer mene čini posebnom.

    OdgovoriIzbriši
  77. nebi vjerovali, ali kod moje drage zapravo - sve...

    OdgovoriIzbriši
  78. Volim ga zato što prkosi zajedno sa mnom preprekama s kojima se mora suočiti naša ljubav. Naime, dijeli nas 1000 km, veza je to na daljinu, ali on je uvijek tu za mene i zato ga volim najviše na svijetu.

    OdgovoriIzbriši
  79. Volim što me toliko poznaje da riječi više nisu niti potrebne....

    OdgovoriIzbriši
  80. Volim što je otvoren,komunikativan, što s njim mogu razgovarati o bilo čemu. Volim što mi svakodnevnim gestama pokazuje koliko mu je stalo do mene. Jednostavno, volim ga..;)

    OdgovoriIzbriši
  81. Volim što me voli,cijeni i poštuje,uvijek je tu za mene,moj oslonac,moje rame za plakanje i moj najbolji prijatelj.

    Fb Mirjana Mikuš

    OdgovoriIzbriši
  82. Volim njegovu ljubav, njegovu iskrenost, način na koji mi uvijek uspije izmamiti osmijeh na lice, i svaku njegovu manu, jer ga i one čine potpunim kakvog ga volim <3

    Fb Lea Ribić

    OdgovoriIzbriši
  83. Nije posebno pjesnicki,ali najvise volim sto u svakoj situaciji moze pronaci nesto dobro i pozitivno :)

    OdgovoriIzbriši
  84. Volim ga jer je on za mene 9u1: vjeruje u ljubav, smije se mojim neukusnim šalama, ima vedro srce, optimistične misli, iskren je, avanturističkog duha, pravilnih crta lica i dugačkih trepavica na kojima mu zavidim, atraktivan svojom pojavom i zrači energijom!
    Zbog njegovih vrlina on je za mene jedan, jedini i neponovljivi - moj number one!

    On je kao kava 3u1 koja me opija, ali troduplo jer je on moja 9u1 ljubav života!

    FB: Nikolina Tot

    OdgovoriIzbriši
  85. Volim ga jer ima njajljepši osmijeh na svijetu. Zašto? Jer mu se zubi cakle kao LED lampe pa kad se god pojavi ispred mene pomislim da je Božić.
    Njegov osmijeh smiruje me kada sam nervozna, čim se probudim uveseljava mi dan, a kada legnem spavati razmišljam o ljepoti života i sreći koju sam dobila njegovim postojanjem. Njegov osmijeh je jednom riječju - opijajući! Njegov je osmijeh, kao i on, uvijek uz mene, u dobru i zlu. :)

    FB: Sanela Tot

    OdgovoriIzbriši
  86. Iskreno volim ga kao kompletnu osobu sa svim manama i vrlinama,mogla bi nabrajat u nedogled.Od,,duše"volim njegovu pravednost,a od fizičkog dijela 😻oči😻plave-beskrajne poput neba 💕

    OdgovoriIzbriši
  87. Volim njegov šarm, dobrotu, toleranciju, smisao za humor!
    Rajka Kovačević

    OdgovoriIzbriši
  88. Stjepan Maja Simic2/19/2017 11:26:00 AM

    Volim njegovu pozitivnost spram života , njegovu pažljivost i nježnost prema meni. <3

    OdgovoriIzbriši
  89. Jednostavno ga volim, već skoro 33 godine.
    Volim njegovu dobrotu, pažnju, nježnost, šarm, što mi je oslonac i utjeha, ljubavnik i prijatelj...
    (Naravno, ima stvari koje ne volim, ali ih prihvaćam, no to sada nije tema.)

    OdgovoriIzbriši
  90. Sonja Josipa Ž2/19/2017 06:45:00 PM

    Volim što me voli, njegovu dobrotu, poštenje, razmijevanje, pazljivost, nježnost...

    OdgovoriIzbriši
  91. Kod svog partnera volim nježnost, romantičnost, spontanost, humor i što me svaki dan uveseljava sitnicama.

    OdgovoriIzbriši
  92. Volim njegovu smirenost, staloženost i to što je pun razumijevanja i ljubavi :-D

    OdgovoriIzbriši
  93. Jer sam uz njega postala bolja osoba ♥
    Ana Marić

    OdgovoriIzbriši