Favoriti mjeseca - studeni 2016. - a little make up obsessed

Favoriti mjeseca - studeni 2016.

Prošli mjesec je za mene bio poseban, događalo se puno toga lijepog i kad sam mislila da će ovo biti jedna od lošijih godina, na naplatu je došao sav moj trud, tako da je studeni definitivno moj favorit godine ♥

Naravno, našli su se tu i favoriti po pitanju kozmetike, pa ću pisati i o njima :)



Što se tiče preparative, među favoritima su se našla čak 2 proizvoda. Alpha H Liquid Gold je jako hvaljen proizvod, pa sam i ja poklekla i kupila ga. Jako lijepo čisti lice od nepravilnosti, tako da me po tom pitanju oduševio. No moram odmah reći da nije savršen i da je izgleda ipak malo dehidrirao moju kožu. Opraštam mu to jer stvarno lijepo čisti kožu, no konačnu ocjenu ću donijeti kroz koji tjedan i napisati vam konačnu recenziju.

Drugi preparativni proizvod koji me stvarno oduševio je Nikel Serum protiv bora za oko očiju i usana.* Dobila sam ga u Beauty Boxu i baš mi je drago da sam putem njega otkrila tako dobar proizvod. Moje okoloočno područje je suho, u kategoriji sam 30+, nosim leće, premalo spavam, u zadnje vrijeme previše trepćem zbog suhoće očiju i previše gledam u ekran, tako da mi je jako važna dobra okoloočna njega. Ovaj proizvod divno nahrani kožu, a linije oko očiju su manje vidljive. Po danu ga znam ponekad čak nanositi i bez kreme iznad i bude mi dovoljno hranjiv, a idealna je podloga za korektor, dok ga noću koristim kao pravi serum, a iznad njega nanosim kremu za područje oko očiju. Stvarno je fenomenalan proizvod kojem nisam našla nijednu manu.


Maskara What's Your Type? "the Body Builder"* mi je vratila vjeru u maskare. Iako imam neke svoje favorite, često isprobavam maskare i već dugo nisam našla neku koja me oduševila. Ova stvarno lijepo produžuje trepavice, daje im volumen i ima jaku crnu boju. Uz to se ne trusi, ne razmazuje i ne iritira oči, čak ni moje koje su u zadnje vrijeme posebno osjetljive.

Highlightere obožavam i svatko tko me redovito prati je to mogao zamijetiti. Prošlog mjeseca sam najčešće posezala za MAC Lightscapade highlighterom. Riječ je o highlighteru s kojim je teško pretjerati, pa mi je idealan za posao (iako se znam ja i za posao pošteno našljaštiti :D). Recenziju i swatch možete vidjeti ovdje

MAC Mehr i NARS Anita su dva poprilično slična ruža, neki će reći i da su skoro pa isti, no ja ipak vidim razliku :D Najčešće sam ih nosila jer je boja izuzetno nosiva, meni idealna za kasnu jesen, a uz to je riječ o trajnim, a na usnama izuzetno ugodnim ruževima. Za MAC Mehr sam bila uvjerena da sam napisala recenziju, no sad sam skužila da nisam, tako da će oba ruža tek dobiti svoju recenziju.


Iako je kod mene obično beauty sadržaj na blogu, moram vam pokazati možda mog najvećeg favorita za mjesec studeni. Kao što sam napisala na početku ovog posta, mislila sam da će mi ovo biti jedna od lošijih godina, mnogo toga nije bilo onako kako sam htjela koliko god se ja trudila. Iz tog razloga sam odlučila istrčati Zagrebački cener jer tu moj rezultat ne ovisi o drugima već samo o meni. I istrčala sam ga - po kiši koja je ljevala, vjetru i uz grmljavinu, a sve to s koljenom koje će uskoro ići pod nož. I dokazala sam sebi da mogu sve i da me to što možda 4,5 tjedna ne mogu saviti nogu neće spriječiti da dođem do svog cilja. A samo ću vam reći da je to bio kraj jednog fenomenalnog tjedna - taj tjedan sam dobila posao iz svojih snova, izašao je intervju koji sam dala za Index Rouge (ako niste, možete ga pročitati ovdje) i za kraj istrčala tu predivnu trku ♥ Ta trka je zapravo za mene bila metafora za život i znate što? Stvarno se svaki trud isplati i sve kad-tad dođe na svoje, samo trebate (puno) raditi i imati (jako puno) strpljenja. 


Uz ovo moje filozofiranje vas pozdravljam prije nego se raspišem o stvarima koje nemaju veze s naslovom posta, no prije toga ću vas još upitati kako vam se sviđaju moji favoriti i imamo li kojeg zajedničkog? Što vi volite u zadnje vrijeme?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

6 komentari:

  1. I ja koristim taj serum za oci ali kad mi popadne u oci je strašno. Bas me peče, pa sad ga koristim kao serum za lice ali opet cu ga probati. Možda stavljam vise:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nije mi do sada uletio u oko - srećom :D
      Nemoj ga nanositi skroz uz oko, povuče koža sama do oka :)

      Izbriši
  2. Draga, čestitam ti na divnim stvarima koje su ti se dogodile, drago mi je da se još jednom pokazalo da se trud stvarno isplati! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti drag, rad i trud se stvarno isplati, nekad prije, nekad kasnije, ali uvijek na kraju to ipak dođe na svoje (koliko god je to teško vjerovati dok uistinu i ne dođe na svoje) :)

      Izbriši
  3. Divni favoriti i jako mi je drago što si imala tako lijep i uspješan mjesec te ti želim još puno takvi, a što se tiče truda puno puta mi se pokazalo da čovjek samo treba biti uporan i nema toga što ne može postići ♥. Nikel serum također koristim i odličan je, zapravo već sam ga koristila prije nekoliko godina i nije me se nešto dojmio, no sad mi totalno odgovara :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Ma bravo, cestitam za istrcanu trku! Ja sam tek nova u trcanju ali bas zato znam da to bas i nije tako lako. Moram se sloziti s tobom da se trud i upornost uvijek na kraju isplate iako je ponekad potrebno i malo strpljenja. Drago mi je da ti se sve poslozilo kako treba i da ce ti ova godina lijepo zavrsiti a zelim ti i da se slijedeca samo tako nastavi. I sretno sa koljenom ;)

    OdgovoriIzbriši