Sleek Pomegranate - a little make up obsessed

Sleek Pomegranate

Rumenila su mi među najdražim dekorativnim predmetima i imam ih uistinu puno (unatoč mojim periodičnim rezanjima kolekcije), tako da se dogodi da na neko rumenilo i zaboravim, pa se opet oduševim kad ga krenem ponovno koristiti. Jedno od tih rumenila je i Sleek Pomegranate

Sleek rumenila dolaze u količini od 8 grama, u pakiranju tipičnom za Sleek - crno pakiranje od čvrste plastike. Moj primjerak se lako otvara, no ponekad se cure žale da imaju problema s otvaranjem, da je kutijica prečvrsta, tako da mi se čini da to ovisi o tome kako vas sreća posluži. 


Ovo rumenilo je pravi mali kameleon i pod različitim osvjetljenjima različito izgleda. Rekla bih da je riječ o kombinaciji crvene, bordo i ljubičaste, uz blagi ciglasti podton s izuzetno sitnim ljubičastim shimmerom. 


Rekla bih da je ovo idealna nijansa za ovaj hladniji dio godine, daje licu zdravi izgled, a ujedno se lijepo slaže i sa zimskim nijansama ruževa. Moram napomenuti da je izuzetno pigmentirano, tako da prilikom nanošenja doslovno dotaknem kistom rumenilo i to je to.



Tekstura ovog rumenila nije loša, no nije ni savršena. Blago se trusi, no zbog predivne boje i pigmentacije to ni ne doživljavam kao neki problem, jednostavno mu to opraštam. Trajnost je izvrsna, meni izdrži cijeli radni dan. 

Ovih dana sam ga opet "otkrila", tako da ću ga vjerojatno sad neko vrijeme češće koristiti jer mi idealno ide uz jesensko-zimske ruževe.


Kako se vama sviđa? Možete li preporučiti i neku drugu Sleek nijansu koja vas je oduševila?

CONVERSATION

3 komentari:

  1. Baš je lijepa nijansa :D Od njih imam Rose gold i 3-io paletu Lemonaide (sva se lijepo blendaju i ne truse,ali se koma teško otvaraju kutijice )

    OdgovoriIzbriši