Ovalna četka za puder - a little make up obsessed

Ovalna četka za puder



Kad su se tek pojavili na tržištu, ovalni kistovi su mi izgledali smiješno i nije mi palo na pamet da ću jednog dana popustiti i kupiti takav kist. Čitala sam puno pohvala na račun takvih kistova i odlučila sam naručiti jeftilen s e-Baya kako bih isprobala jesu li ti kistovi stvarno tako dobri kako se govori. 

Kist sam naručila na ovom linku i došao je jako brzo, kroz 10-ak dana.  Kao i svaki drugi kist, i ovaj sam prije prvog korištenja oprala. Prilikom pranja nije mu otpala nijedna dlačica, a sam kist nije imao nikakav miris (ili smrad). 


Sam kist je izrađen dosta kvalitetno, jedina mana je zapravo mana dizajna, a ne samog proizvođača. Naime, sama glava je velika, a drška (relativno) tanka, pa mi prilikom korištenja djeluje pomalo klimavo, no evo, ni nakon 2 mjeseca korištenja se nije rasklimao, pa je to ipak ok. Dlačice su izuzetno guste, toliko da se čak malo i mučim dok dobro isperem sav puder iz četke kad ju perem. Nisu dugačke i ne savijaju se prilikom nanošenja pudera. 


Koristila sam ovu četku s više različitih pudera, no dojam je isti neovisno o tome s kojim puderom sam ju koristila. Riječ je o stvarno izvrsnom kistu, koji izvrsno razmazuje puder po licu i daje veću pokrivnu moć svakom puderu. Meni je ova četka postala najdraži alat prilikom nanošenja pudera i koliko god mi smiješno izgledala, jako sam sretna da sam se ipak odlučila isprobati ju. 

Cijena od svega 4,29$ joj dodatno ide u prilog, a definitivna potvrda koliko mi se svidjela jest ta da sam naručila još jednu, neka se nađe.

Jeste li isprobale ovalne četke? Koji su vaši dojmovi?

CONVERSATION

6 komentari:

  1. Imam je na eBayu u watch list ali jeftiniju haha
    Svakako cu si je naruciti. Ili mozda cak i cijeli set ali jeftiniji..

    OdgovoriIzbriši
  2. I meni su strašno zanimaljivi ovi kistovi, ali isključivo ovako veći za puder. Drago mi je da si ti zadovoljna s ovim, dakle nema druge nego isprobati :)
    Iva

    OdgovoriIzbriši
  3. Zanimljivi su mi ovi setovi :) Samo ja se ne odricem beuty blendera nekako sa njima mi je najlakse i najvise mi se svidja rezultat koji dobijem... Ali bih probala definitivno...

    OdgovoriIzbriši
  4. Imam točno ovu četku, samo sam ja uzela još par komada raznih veličina. Ispostavilo se da su ova i još jedna s manjom površinom sasvim dovoljne.

    OdgovoriIzbriši
  5. Potpisujem tvoju prvu recenicu...i meni su bili smjesni kada su se tek pojavili. Kako citam stalno neke pohvale na njihov racun onda sam ih i ja pozeljela isprobati. Tako da nagovorila si me, idem odmah na ebay naruciti jedan za probu :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Dobila sam za rođendan set ovalnih četki iz Bipe i ova velika je najbolja :D Također me je brinulo da će mi drška puknuti zbog velike i teške glave, ali se drži pa si sad mislim da je to namjerno tako napravljeno zbog lakšeg korištenja, a i još nisam pročitala da je nekome puknula drška :D

    OdgovoriIzbriši