Anastasia Beverly Hills Glow kit u nijansi That Glow - a little make up obsessed

Anastasia Beverly Hills Glow kit u nijansi That Glow

Ja sam jedna od onih žena koja voli  obožava highlightere. Sve na licu može biti totalno mat, ali highlighter je highlighter i on uistinu daje jednu novu dimenziju licu. Trudim se ne skupljati highlightere kao što neki kupljaju Pokemone pošto se uistinu sporo troše (barem ovi koje ja volim i koristim i koje je dovoljno dotaknuti kistom), no ovom setu nisam odoljela iako se moja kolekcija samo jednom kupnjom poprilično povećala. 

Anastasia Beverly Hills Glow kit u nijansi That Glow sam odabrala jer sam zaključila da baš takve nijanse highlightera nemam :D


Ova paleta highlightera dolazi u kartonskom pakiranju koje ima i svoju zaštitnu (također kartonsku) košuljicu. Sadrži 4 nijanse highlightera (iako bih ja rekla 3+bronzer) čiji se panovi lako vade za slučaj da ih želite premjestiti u neku paletu tipa Z palete. Svaka nijansa ima čak 7,4 grama i stvarno ne znam kad ću to potrošiti, no svakako je riječ o isplativoj investiciji.


U prvom redu se nalaze nijanse Sunburst i Golden Bronze, najsvjetlija i najtamnija nijansa u ovom setu. Na kraju teksta, među swatchevima ćete moći vidjeti usporednu sliku nijanse Sunburst i The Balm Mary-Lou Manizer highlightera (valjda najpopularnijeg highlightera) kako biste vidjele da nisu ni slični, a nakadno ću ubaciti i usporednu sliku Golden Bronze nijanse i The Balm Betty-Lou Manizer.

Sunburst je svjetla, jako sjajna zlatna s metallic finishem, a Golden Bronze je topla boja bronce.

U drugom redu se nalaze nijanse Bubbly i Dripping in Gold. Bubbly je roskasto-šampanj boja, dok je Dripping in Gold više zlatna.

Sve nijanse osim Golden Bronze koristim kao highlightere i izvrsno se slažu s mojim NW20 tenom. Slikala sam swatcheve i ljetos, dok sam bila NW30, tako da ćete moći vidjeti i kako izgleda na tamnijoj puti.

Svi se savršeno lijepo blendaju, jako su pigmentirani i doslovno je dovoljan dodir kistom kako biste pokupili dovoljnu količinu proizvoda. Mrvicu su manje mekani i manje poput maslaca od The Balmove Mary-Lou Manizer, ali i dalje su dovoljno divni da kažem da su izvrsni. Na licu su trajni i neće vam nestati s lica, doslovno traju od jutra do mraka (isprobano).

Ova kupovina je definitivno za mene bila isplativa investicija i ova paleta highlightera je postala među najkorištenijim proizvodima u mojoj make up kolekciji.

Moj primjerak je kupljen u New Yorku, u Sephori gdje je cijena bila 40$+tax, a od EU shopova je dostupna na Cult Beauty stranici

Volite li highlightere? Koji je vaš omiljeni? Kako se vama sviđa ova paleta highlightera?


NW30/L-R: Sunburst, Bubbly, Dripping in Gold, Golden bronze
NW20/L-R: Sunburst, Bubbly, Dripping in Gold, Golden bronze
L-R: Anastasia Beverly Hills Sunburst, The Balm Mary-Lou Manizer

CONVERSATION

9 komentari:

  1. Znači paše ti. I ja sam NW20 pa sam mislila da će mi ova biti pretamna, al očito nije tako...ja imam njene Illuminatore "So hoolywod" koji je extra odličan i "Rivieru" koja mi je više kao rumenilo...imam je na wish list i nadam se da ću je negdje ugrabit...iako imam dosta highlightera voljela bih ovaj kit isprobati...drago mi je da sam naišla na ovu recenziju...

    OdgovoriIzbriši
  2. ovaj kit je na wish listi anastasijinih proizvoda,uz par ruževa! zbilja su divni!

    OdgovoriIzbriši
  3. Savršena...ako je se ikada poželiš riješiti, znaš di sam! ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Divni highlighteri i nijanse, s ABH ne možeš pogriješiti :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Divna je paleta i suzdrzavam se od kupovine dok ne potrosim barem jedan hajlajt :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Jako lijepa paleta, ali mislim da bi za moju blijedu put ti highlighteri bili pretamni. Osim prvog, ofc. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Je li itko zna kad ce ovo biti ponovno in stock na Cult Beauty??

    OdgovoriIzbriši
  8. Marijana Šimić1/24/2017 01:31:00 AM

    Prije par dana čitala sam ovu recenziju i recenziju od The Balm Mary Lou Manizer.Htjela sam vidjeti kakav je Mary Lou po pitanju boje.Kod tebe i još par osoba uvijek nađem ,,najuvjerljivije,, fotografije ,baš ono kakav je proizvod uživo takav je i na fotki.I nezna se koji je ljepši ovaj od Anastasije ili The Balm.Koja divota!

    OdgovoriIzbriši